Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Jangee fogamzásgátló tabletta fórum

Jangee fogamzásgátló tabletta (beszélgetés)

❮❮ ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... ❯❯
2011. ápr. 3. 10:38
Sziasztok! Most nekem lenne 1 olyan problémám, hogy 15 óra eltelteltével vettem be a gyógyszert, nyugtasson meg vki hogy ő is csinált már iylet és semmi baj nem lett :D nekem eddig 13 volta max akkor nem volt belőle gond, természetesen kiegészítő védekezés lesz, de előző héten nem volt :)
273. Gabus1986 (válaszként erre: 272. - *Adri*)
2011. márc. 31. 16:52
Nekem egyébként is azt mondta a dokim, hogy az első hónapot várjuk meg. Szóval amúgy is ez volt a terv, csak ennyi erővel elkezdhettem volna szedni akkor, amikor kiváltottam :))
272. *Adri* (válaszként erre: 270. - Gabus1986)
2011. márc. 31. 16:43

Szia!

Nem baj, ha nem a menstruációd első napján kezded el szedni, csak így nem vagy védett az első szem bevételétől kezdve. Szóval sztem az első hónapban kell még kiegészítő védekezés.

2011. márc. 30. 22:42

Sziasztok!

Nekem olyan problémám lenne hogy kb. egy éve szedek fogamzásgátlót Volinát szedtem de most az utóbbi két hónapban váltottam Harmonet-re.Az utolsó levélből azonban 20 szemet vettem csak be de ugyan úgy jött meg ahogy szokott,Most hagyjak ugyan úgy 7napos szünetet és kezdjem egy nappal hamarabb mint szoktam?Vagy pedig ugyan úgy kezdjem el szedni így egy nap hosszabítással??Még az lenne a kérdésem h együtt voltunk azóta a párommal, és lehetséges-e hogy egy tabletta kihagyása esetén teherbe essek? Előre is köszönöm a válaszokat!!Sokat segítetek!!

2011. márc. 30. 21:53
Sziasztok! Kb. két éve nem szedek semmilyen fogamzásgátlót és most kezdtem el a Jangee-t. Csak van egy kis problémám, lehet,hogy hibáztam. :/ Most lenne az ideje a rendes mensimnek ( gyógyszer nélkül sosem időben jön meg...) és tegnap úgy is gondoltam, hogy megjött, este be is vettem az első szemet, ahogy azt kell. De már tegnap is gyanakodtam, hogy ez gyanúsan kevés, ez mára sem változott. Kb. pecsételő vérzésnek sem nevezném.... Hozzátenném sosem volt ilyen, ha megjött, akkor mindig rendesen, szóval nem értem miért pont most szórakozik velem... Szóval mit gondoltok, lehet, hogy mégse kellett volna még elkezdeni szedni? Meg kellett volna várni, amíg rendesen "megindul"?
2011. márc. 29. 22:00
Sziasztok! Már hálistennek el is múlt, és minden okés:) azért köszi a válszokat:)
268. Évikee91 (válaszként erre: 266. - Lilla990)
2011. márc. 28. 20:31
Szia! Az első hónapban velem is megtörtént. De nem aggódj ahogy megszokja a szervezeted abba fogja hagyni :) Én is nagyon megijedtem,de nem lett semmo gond :) De ha ez továbbra is tartani fog akkor menj el az orvosodhoz,biztos ami biztos alapon .
267. fleniko (válaszként erre: 266. - Lilla990)
2011. márc. 27. 21:31

Szia!

A vérzés miatt ne aggódj. Én most szedem három hónapja, és én is véreztem párszor szex alatt. Igaz nem nagyon, de ahogy telt az idő, szerencsére elmúlt.Úgyhogy én kivárnám a három hónapot a helyedben.

2011. márc. 27. 20:44

Sziasztok!

én a jangeet szedem 2 hete és különösebb bajom nincs vele, mikor megjött az is normálisan 5 napig tartott, mint szokott, utána meg nem volt semmi, viszont szex közben elkezdek nagyon vérezni,pedig alapból egyáltalán nincs semmi.Szerintetek menjek el az orvosomhoz, vagy ez is a "az első pár hónapban bármi megtörténhet" tünetek közé tartozik?

265. Masnesz
2011. márc. 26. 16:00
Én Jangee-t szedek kb 7 hónapja. Nincs vele semmi bajom. Remélem Te is rendbejössz! :)
264. Totyka (válaszként erre: 263. - Katka_85)
2011. márc. 26. 15:53
Én is melianét szedtem, a miligest elött, akkor ez felel például a szőrösödésemért is talán?! jáj..
2011. márc. 26. 15:36

Voltam januárban nőgyógynál, elmondtam a panaszomat (hogy fáj a szeretkezés minden pozitúrában, nem tudok besikosodni, hiába kivánom a páromat), belém kukkantott valami eszközzel, és azt mondta, hogy hüvelyszárazságom van, ami lehet, hogy azért van, mert sok bennem a férfi hormon, és a Meliane nevű fogamzásgátló is rásegített erre a dologra. Azt mondta, hogy használjak Ovestin krémet, ami tényleg segitett. . . (irt fel új fog. gátlót: Jangee-t, amit viszont csak most szedem 2. hete, mert az előzőt végig szedtem, mert sajnáltam kidobni). Márciusban megint elkezdődött ez az egész, ismét vettem Ovestin krémet, megint kezdem érezni, hogy hat. Arra lennék kiváncsi, hogy mikor lesz a szerveztemben változás az új fog. gátlótól ill. hogy ez a gyógyszer az én problémámra végleges megoldás-e?

Azt tudni kell, hogy még mielőtt bármilyen fog.gátlót szedtem, akkor problémamentes volt minden szeretkezésünk, mivel besikosodtam.

262. a6f6bb6c75 (válaszként erre: 261. - *Adri*)
2011. márc. 22. 18:24
Szia! nekem eleinte pont a szünetben volt ilyen de aztán elmúltak 2 3 hónap után :)
261. *Adri*
2011. márc. 22. 15:27

Sziasztok!

Én most tartok a második levél vége felé, a pecsételő vérzésem szerencsére már az első levél végénél elmúlt, de ilyen kis pattanások jönnek ki az arcomra meg a mellkasomra.a 7 napos szünetben meg szépen letisztult az arcom, nem jött ki semmi, aztán elkezdtem a 2. levelet és megint előjöttek. más is tapasztalt ilyet??

260. jujus91
2011. márc. 22. 07:00
értem:D köszi az infókat:)
259. a6f6bb6c75 (válaszként erre: 258. - Jujus91)
2011. márc. 21. 21:52

hát én nem tapasztaltam, vagy csak nem vettem észre :D de nem igazán híztam illetve amit híztam 3kg az a sport abbahagyása miatt történt sajnos :D

persze minden lehetséges :D de nekem anő az tmodnta a doki, h ezek már olyan korszerűek meg blabla..:D

258. jujus91
2011. márc. 21. 18:40
köszi:) és az étvágy növekedésről vmi vélemény?lehetséges h csak fél év után jön elő?
257. a6f6bb6c75 (válaszként erre: 256. - Jujus91)
2011. márc. 21. 18:32
Sztem 90%, hogy nem vagy terhes :) az augmentin gyenge antibiotikum , ha rendesen beszedted semmi nem lesz, nekem nem volt :D
256. jujus91
2011. márc. 20. 22:11

Sziasztok.

Fél éve szedem a gyógyszert.Nem rég beteg voltam és antibiotikumot(augmentin)szedtem plusz még a havim is meg volt és a barátommal szeretkeztünk...és kevés ment belém,vagyis környékére:D...mennyi esély van rá, hogy terhes vagyok?

Ja és még 1 kérdés, lehetséges az h a gyógyszer fél év után növeli az étvágyamat vagy meg kellene ijednem, hogy valami becsúszott és azért van mert terhes vagyok?

255. Luca89
2011. márc. 19. 10:33
Köszönöm szépen :) akkor most már megnyugodtam :D
254. nikike0604 (válaszként erre: 252. - Luca89)
2011. márc. 18. 14:16
Nekem is ugyan ez a problémám, én is egyel erősebbet kaptam, de attól még az előző is véd, nem kell kiegészítő fogamzásgátlást alkalmazni:)
253. a6f6bb6c75 (válaszként erre: 252. - Luca89)
2011. márc. 15. 14:00
Szia! szerintem igen :)
252. Luca89
2011. márc. 15. 13:06

Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni tőletek hogy felírták nekem a 0,2es gyógyszert amitől folyton pecsételő vérzésem van/volt, és mondta az orvos hogy kevés nekem ez a hormontartalom és majd ír fel 0,3as gyógyszert! És ami engem a legjobban érdekelne az az lenne hogy attól függetlenül még ugyan úgy véd a 0.2es is ugye ?:)

előre is köszi a válaszokat és a segítséget :)

251. Fuglyties (válaszként erre: 248. - Évikee91)
2011. márc. 10. 21:41

Szia!

A tabletta miatt is lehet kevesebb a menstruációd. Sokszor szokták felírni nőgyógyászok a fg-kat erős menstruáció "kezelésére". Ha amúgy sem véreztél sokat akkor így pláne kevesebbet fogsz. Illetve ha még benne vagy a szünetben, akkor még lehet erősebb is a dolog.

250. a6f6bb6c75 (válaszként erre: 249. - Szndka)
2011. márc. 10. 20:49

Sztem mindenképpen hagyj fel a dohányzással am sincs semmi értelme, az fg mellett pedig jóval növeled a kockázatát a különféle krónikus betegségeknek.

A pecsételő vérzés sztem normális az első félévben, hinni kell a tájékoztatónak mert nicns más választásunk :)

249. szndka
2011. márc. 10. 20:30
Sziasztok! Segítsetek légyszives. 15 éves vagyok, fél éve szedem a jangeet, napi szinten dohányzom, és egy kicsit megijedtem nem rég, amikor a suliba előadás volt a fogamzásgátlókról. Azt hallottam, hogyha fiatal korban kezdem el szedni a gyógyszert, nem fejlődik ki a méhem és meddő leszek. Ez igaz? Valamint a gyógyszerre rá van írva, hogy nem ajánlott a szedése, hogyha dohányzom főeg ha elmúltam 35. Igaz, akkor is le kellene tennem a cigarettát, ha nem szedném a gyógyszert, de ezek után tényleg kellene? Mikor elkezdtem szedni, már 3 éve beállt a menzeszem. Köszi előre is!
2011. márc. 10. 16:00

Sziasztok! Megin lenne egy kérdésem. Most vagyok a 7 napos szünetben de nem jött meg a mensim,pecsételő vérzésem van, vagyis néha vérzek néha pedig abbahagyja,mellette pedig megjelent a barnás folyadékszerű vmi. A tabit a mensim első napjától kezdtem el szedni és a párommal 2hetet vártunk arra h együtt lehessünk. Ez valamilyen szinten normálisnak mondható h nem rendesen jött meg? Vagy beáll majd a kövi hónapban?

Köszi aki válaszol.

247. Maja88
2011. márc. 9. 23:39
én fél éve szedem a jangeet. szerintetek létezik h csk most kezdem úgy érezni h nőtt a mellem kicsit? és az egyik kicsit nagyobb mint a másik???:O lehetséges ez? ugye nincs semmi bajom??? kicsit bepánikoltam :s
246. girl_power (válaszként erre: 245. - Keettee)
2011. márc. 9. 20:21

remélem, nálam is így lesz.

jövő héten kiderül! ha csak nem estem teherbe :D az első két hétben, amikor más módon is kellett (volna) védekezni.

azért odafigyeltünk a barátommal, de az óvszert egyszerűen ki nem állhatom, és ő sem. ez van.

245. keettee
2011. márc. 9. 14:57

Hát én már nem lepődök meg, hogy ennek is felment az ára...minek nem...de megéri lányok :D

girlpower: nekem nem is fáj a hasam max egy fél órát az is olyan tompán, h alig veszem észre...és tart kb 3 napig...

❮❮ ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook