Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Jangee fogamzásgátló tabletta fórum

Jangee fogamzásgátló tabletta (beszélgetés)

124. Szuszy
2010. nov. 19. 21:26
Nekem a gyógyszertárban azt mondták, hogy egy évig kiadják egy receptre a bogyót. Tehát elég évente felíratni, bár nekem mindegy, én 3 havonta járok rákszűrésre. Felírathatnám 3 havonta is, de nem szükséges.
2010. nov. 19. 17:22
de itt egy hónapra előre kell bejelentekzni:s olyan rossz h fel kell írja h kiválthasd..miért nem elég egyévben eegyszer elmenni:D
122. a6f6bb6c75 (válaszként erre: 121. - Alexikeee)
2010. nov. 19. 16:44
én 3 havonta mek dokihoz, évente rákszűrés :D
2010. nov. 19. 15:14
am ti hogy szoktátok csinálni,3havtonta mentek a nőgyógyászho h felírja a bogyit? én nem akarok mindig bejelentkezni:S
120. Szuszy (válaszként erre: 116. - Dorcikam)
2010. nov. 19. 14:50
Nekem a Volinától fájt nagyon, ettől csak érzékenyebb lett, úgy kb. 3-4 napig. Most kezdtem el a Jangeet ez az első hónap, még 6 szem tabim van. A Volinától már a 7. naptól fájtak a melleim a 21. tablettáig egyfolytában. Szerintem ha a következő hónapban is fájni fog, kérj a dokitól másfajtát. Megéri!
119. szaffy77 (válaszként erre: 118. - Eszta1231)
2010. nov. 18. 17:45
6000 Ft körül
2010. nov. 18. 16:15

Sziasztok!

Azt meg tudnátok mondani, hogy mennyibe kerül ez a tabi?

Köszi

2010. nov. 18. 11:44

Sziasztok!

Nekem ma írta fel a nőgyógyász ezt a gyógyszert. Életembe most fogok először fogamzásgátlót szedni.Olvastam a kiskönyvben hogy nem hízok ettől a gyógyszertől és hogy elmúlnak a pattanások. Ha valaki tud valamit erről a gyógyszerről az írjon lécci, előre is köszönöm!:)

2010. nov. 17. 18:38
uristen a cicim nagyon faaaj :S:(
2010. nov. 16. 14:36
az kihagytam h nem erről a bogyiról olvastam,hanem úgy összeségében:)
114. alexikeee (válaszként erre: 113. - Szaffy77)
2010. nov. 16. 14:35
pont ma kedztem el szedni a harmadik levelet:) hála az égnek lekopogjam nekem bevált:) de mondjuk én elötte se szedtem semmi mást,ez az első.de sztem nem éri meg hogy mindig kedvtelen legyél,meg rossz legyen a kedélyállpotod,az nem jó:S biztos fogsz találni olyat,ami beválik:) én is sokat nézgetem a tapasztalatokat,és elég sokan irták h depisek lettek a bogyitól,meg nem kívánják a sexet,stb.. nem éri meg szerintem:)
113. szaffy77 (válaszként erre: 112. - Alexikeee)
2010. nov. 16. 13:19

köszi a választ!

én is erre gondoltam, csak előtte kíváncsi voltam, hogy talán másnál is jelentkezett-e hasonló, vagy esetleg valami más életkörülményemnek köszönhető ez az állapotom :S

végigolvastam a kommenteket, de nem emlékszem.. Neked végülis bevált ez a gyógyszer?

112. alexikeee (válaszként erre: 111. - Szaffy77)
2010. nov. 16. 12:52
nem akarok mindenkit lebeszélni a gyógyszerről, mert az előző lánynak is azt tanácsoltam,hogyha mellékhatásokat tapasztal akk inkább hagyja abba,nekem ugyanis ezt tanácsolta az orvosom,de ha már depresszióra való hajlamot veszel észre magadon,akk sztem nem sok jó sülhet ki a dologból..Én úgy gondolom hogy nagyon sokféle gyógyszer közül lehet válogatni,és nem feltétleül válik be mindenki szervezetének ugyanaz a gyógyszer,úgyhogy ha negatívumokat tapasztalunk egyiknél,akkor meg kell próbálni másikat.Előtte persze azért beszélj az orvosoddal,de nekem pl ezt tanácsolta.
2010. nov. 15. 23:03

sziasztok! ez a negyedik hónap, hogy a Jangeet szedem, előtte Sambat szedtem, de az megszűnt. Azóta a rendszeres fejfájásaim megszűntek(ami vszínű a sambatol volt), viszont előjött egy-két tünet, amit nem nagyon tudok hová tenni. például érdektelenség.. mindentéren. mondhatnám depressziónak is, mert egyik pillanatban pörgök ezerrel, a másikban rettentő levert vagyok. Az első két hónapban jelentkezett pecsételő vérzés a "rendes" mensi előtt egy héttel, de ez elmúlt. nem híztam, a mellem nem nőtt:) , bár érzékenyebb lett.

esetleg valakinek valami hasonló tapasztalat?

110. a6f6bb6c75 (válaszként erre: 109. - Sztanett)
2010. nov. 15. 15:38
ne aggódj rendbe fogsz jönni :)
2010. nov. 15. 14:40
fejlemények: hajnalban kimentem inni a szomszéd szobába, és alig bírtam visszavánszorogni, majdnem elájultam, zsibbadtak a karjaim, nem tudtam mozgatni őket. lázam is volt. ma hívtam a háziorvosom, azt mondta amit a nőgyógyászom: ennek a rengetek rosszullétnek semmi köze nincs a fogamzásgátlóhoz. csupán véletlen, h ezeket a bacikat, vírusokat benyeltem. nekem csak az a fura, h az összes tünetet olvastam mellékhatásként a betegtájékoztatón. mindenesetre hiszek nekik, és tanácsra tovább szedem a bogyókat. meglátjuk mi lesz...
2010. nov. 14. 21:47
hát nekem aha:) de mondom h én am se voltam pattis..de nagyon zavartak mert nagyon csúnyák voltak:S de hát hála az égnek elmúltak.reméljük neked is elfognak:)
107. szndka
2010. nov. 14. 20:55

sziasztok!

ma szedtem be a 2. szemed, 2odjára kedztem szedni, az első levelet végig szedtem de utána volt egy hónap szünet, mert nem tudtuk, hogy tényleg megfelelő-e ez nekem. na mindegy, itt a kérdésem:

lehetséges, hogy nőni fog tőle a mellem?

106. Maja88 (válaszként erre: 103. - Alexikeee)
2010. nov. 14. 20:52
neked akk elmúltak a pattanások?én egy hete szedem a 2. levelet és megint elkezdtek kijönni:S
105. a6f6bb6c75 (válaszként erre: 104. - Dorcikam)
2010. nov. 14. 13:36
lehet h igen de az is lehet hogy nem :), sztem ez olyasmi lehet mint amikor menstruáció alatt kicsit megduzzadnak a melleink illetve vkinek igen..:)
2010. nov. 13. 21:48
én 1 hete szedem,nekem a mellem érzékeny de eléggé..de miért van ez? ettől nőni fog azért? nem ez a célom,csak nemtudom h megijedjek vagy sem...
103. alexikeee (válaszként erre: 101. - Sztanett)
2010. nov. 13. 15:38
én a helyednben abbahagynám,még addíg amíg nem lesz vmi komolyabb bajod:s sztem menj el a dokidhoz,és irass fel gyorsan mást,mert nem mindenki passzol a szervezetéhez,én is veled egyidös vagyok,és én is jangee szedek két hónapja,és hála az égnek lekopogjam nekem bevált,egyedül az volt a panaszomh pár hétig nagyon csúnya pattik jöttek ki rajtam(ami sosem volt)de az elsö levél után megszűntek.én feltétlenül javaslom h hagyd abba,ha nem megy nem szabad ráerőltetni a szervezetedre ha egyszer jelzi neked h nem megfelelő.
102. a6f6bb6c75 (válaszként erre: 101. - Sztanett)
2010. nov. 13. 14:20
szija! sztem hétfőig semmiképp ne hagyd abba, nem biztos hogy ez mind a fg-tól van, mikro az elsőt szedtem igaz nekem az cypromix volt nekem vérzésem is volt 1 hónapig, hányinger de az olyan szinten hogy sokszor féltem hogy tényleg kihányom, étvágytalanság is volt de ezek még az első 3 hónapban is normálisak :)
2010. nov. 13. 12:24

sziasztok!

19 éves vagyok, most kezdtem el szedni életem első fogamzásgátló bogyóját, a jangeet. eddig csak jót hallottam róla, de nálam annyi mellékhatás jött ki, amennyire soha nem gondoltam volna: hasfájás, étvágytalanság, cici-feszülés, nyakduzzanat, enyhe ínygyulladás, fejfájás, herpesz (pedig nekem sose volt), szapora szívverés. teljesen el vagyok keseredve, és tanácstalan vagyok, hogy még beszedjem-e a maradék bogyókat. ti mit tennétek? kb 8 db van hátra, de nagyon szenvedek. vagy esetleg van még esély h hozzászokik a szervezetem? légy szíves segítsetek, mert csak hétfőn tudom elérni a nőgyógyászom.

2010. nov. 11. 23:03
énis járogatok edzeni hébe-hóba :) próbálom magam tartani :D
99. a6f6bb6c75 (válaszként erre: 98. - Dorcikam)
2010. nov. 10. 21:31
én is napi csokiadag mindig megvan de azért tornázgatok is...:D
2010. nov. 10. 20:57
azaz..igyis elég édesszájú vagyok sajnos:S:D
97. a6f6bb6c75 (válaszként erre: 96. - Dorcikam)
2010. nov. 9. 21:16
hát ez a szomorú...:D
2010. nov. 9. 19:49
Köszii:) Hát itt a tél végülis,jön a felesleg :S:D
95. a6f6bb6c75 (válaszként erre: 94. - Dorcikam)
2010. nov. 9. 10:21

sztem nem, a nődoki is ezt mondta úgyhogy én hiszek neki :)

Am is amit hízhatsz fg-től az max 1-3 kg úgyhogy sztem sokan szeretik a gyógyszerre fogni am is, én is híztam most 2 kgot és biztos hogy nem a gyógyszertől van hanem a sok csokitól meg a kevés mozgástól.. :D

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook