Jangee fogamzásgátló tabletta (beszélgetés)
sziasztok.4hónapja szeden a gyógyszert,és szinte azóta fájnak a melleim..nektek is van hasonló észrevételetek?
Jaaa értem :D Hát akkor lehetséges, hogy számít, hogy mennyi ideig szeded; bááár úgyis elképzelhető, hogy ez ugye egy állapota és mikor elkezded akkro hozzászokik a szervezet kb 3 hónap utána meg már megszokta és így stagnál szóval nincs semmi extra, ez most elég hülyén hangzott :D na mindegy
Szia! Jajj, nem úgy értettem, hogy soha többet...:)Ha abbahagyod, utána nyilván ki kell ürülnie a szervezetedből. Csak arra gondoltam, hogy amíg szeded...:)
Szia! Hát ezen én is gondolkoztam már egyébként, de remélem nem így van :D meg már olyan korszerűek meg minden...
Szia! Hát...azt szokták mondani, hogy ez első 3 hónapban bármi megeshet, amíg megszokja a szervezeted a gyógyszert. Viszont ha nagyon zavar, akkor keresd fel ezzel a problémával az orvost, hogy ő mit javasol, vagy szerinte ez mitől lehet. :)
Viszont nekem is lenne egy kérdésem lányok. Elég buta kérdés, de hát ezért vagyunk itt végülis. :) Lehet, hogy csak én gondolom rosszul, de ha minél több ideig szeded a gyógyszert, akkor az azt is jelenti, hogy egyre kevesebb az esély egy babára? :)Hiszen egyre több az "anyag" benned..:D Szerintetek? :)
Sziasztok! Most tartok az első levelem utolsó napjánál, tehát holnap kezdődik a hét napos szünetem. Túlnyomó részt meg voltam eddig elégedve vele, bár tudom, hogy 3 hét nem valami sok. Szerencsére, elmúltak a pattanásaim, nem híztam, és a melleim is nőttek egy kicsit. Most viszont lassan egy hete pecsételő vérzésem van, amit természetesnek véltem, hiszen a hormonok meg mit tudom én:D viszont, az kezd kicsit megijeszteni, hogy szex közben viszont nagyon megindul és olyan mintha menstruálnék, amikor viszont abbahagyjuk, az is eláll illetve visszaáll a pecsételésre. Van valami tippetek, hogy ez mitől lehet? A gyógyszer vagy valami más és sürgősen keressem fel az orvosomat?
A válaszokat előre is köszönöm.
hát nekem sajnos igen :S de ne keseredj el,mindenkinek máshogy fogja fel a szervezete!!!
eleinte nagyon rossz kedvem volt,minden kis piszkon kiakadtam,mindig sírhatnékom volt,sokkal érzékenyebb voltam,meg 2 hétig fájtak a melleim,de azóta semmi,és a legrosszabb h minden 2-dik hét után az alsó tájékom rossz,szval olyan mintha hüvelygombám lenne,de nem tudom,kenegetem meg tablettát teszek fel és minden szép és jó,megvárom a 6 hónapot és ha akkor sem múlik el akkor gyógyszer csere!!!
Köszike a választ. Csak van aki egy hetet mond van aki 1 hónapot,2hetet ez változó... De gondoltam kérek olyantól tanácsot aki tapasztaltabb ilyen ügyben mint én :) És neked voltak mellékhatások? Én nem észleltem semmit sem eddig,az első szem után szédültem de gondolom ez nomrális mivel a szervezetem nem tudta mire vélni :)
én az 5dik gyógyszer után csináltam,ahogy elmúlt a menzim és semmi gond,már a negyedik hónapnál tartok :P
Sziasztok :) Én most kezdtem el szedni hétfőn a tabit és azt szeretném kérdezni mennyit kell várni vele,hogy együtt lehessek a párommal? olvastam már annyi mindent,2hetet minimum kell várni?
Egyszer énis véletlenül túlmentem a 12 órán, de nekem nem lett semmi gáz :) Szóval sztem neked sem lesz
Nekem egy olyan kérdésem lenne hogy 4 hónapja szedem a Jangee tablettát. A mostani doboznak a harmadik levelénél tartok és szerdával kezdem beszedni a gyógyszert. Az utána lévő héten kedden (tehát a 7.napon) betegségem miatt elaludtam és elfelejtettem bevenni, csak másnap reggel jutott eszembe 12 és fél órán belül. Azóta rendesen szedem, de nagyon félek az esetleges terhességtől, ugyanis előtte éltünk nemi életet a párommal védekezés nélkül, sőt miután elfelejtettem bevenni az után is. Nem értem végül is hogy ha én az első héten szerdán kezdem el szedni és a köveztkező hét keddit hagytam ki akkor az az első hétnek számít vagy a másodiknak? Kérem segítsetek mert iszonyatosan félek. Előre is köszönöm!
nagyon szépen köszönöm!:)
Hát ha megy a hasad az nem jó akkor kijön :D de ha nem okoz neked ilyeneket akko rnem gond :D
nyugi :) én az 5. v 6. gyógyszer után csináltam ezt és a hét napos szünet 4-dik napján mindig megjön :) nincs para ;) csak szedd mindig rendszeresen :)
sziasztok. a menstruáció első napján már elkezdtem szedni a jangee-t és utána kb 10 napra rá lefeküdtem a barátommal. nem használtunk semmit, elment bennem. ugye már védett a tabletta és nem lehetek terhes? kérem írjon valaki!:(
azt tudja valaki h ihatok-e csalánteát rendszeresen a tabletta mellett? merthogy az elvileg tisztító hatású, nem fogja azt is kimosni belőlem?:D
ne aggódj terhes biztosan nem vagy :) bár erősebb antibiotikumoknál ajánlott a kiegészítő védekezés, a summetrolim meg még vmi van ami nem befolyásolja az fg hatását, szóval lehetséges hogy sak úgy msot nő a cicid :D
Sziasztok!
Ez a 4. hónapja hogy a jangee-t szedem. mindig pontosan veszem be. Nos, a hónap elején szedtem antibiotikumot de csak pár napig, ekkor a párommal nem szexeltünk, valamint sosem "ment belém" DE az problémám, hogy most érzem hogy a melleim elkezdtek "növekedni" szerintetek lehet, hogy a gyógyszer így 3 hónap után fejtette ki a "mellnövelő" hatását?? Kicsit ideges vagyok..puszi
hát igen én is ebben bízok :) és folyamat nőnek az árak. Az első dobozom 5770 körül volt a második már 6170 körül van :S
Lehetséges, hogy akkor tényleg a gyógyszer miatt van, de remélem megszokod és rendbe jössz majd ;) Mert sztem jó gyógyszer...főleg ha az árakat nézzük más hasonlóval szemben :S nem olcsó mulatság.
Pumukli 3 hónap után 100%, hgy védve vagy úgyhogy mehet a dolog :D
hát ha 3 honapig bírtátok a nagy kísértést,akkor tuti100 h semmi gáz nem lesz ;)
am már pár nap után védve vagy ha a menzid első napjátok kezdve kezdted szedni. :)
Hát igen,először kezeltem a párom,másodszor már nem és most sem. annyira érzem h a gyogyszer buríthatott vmit ott bent föl,mert első két honapban érzékenyebb,sérülékenyebb is voltam :S:S
de a tájékoztatoban az is áll h a gyogyszer megszokása 3-6 honap,és az a gázos h ez csak a harmadik vége lesz,és ujra kiváltottam a gyogyszert szval ha a hatodik honap után is mindig bajom lesz,akkor tuti gyogyszercsere :S
Sziasztok!
Már 3 hónapja szedem a jangeet. Eddig a párom még nem "ment el belém", még nem mertük.:) Szerintetek elég védett vagyok már?:)
Előre is köszi a válaszokat!
Hát lehet, hogy legyengütl a szervezeted v iylesmi, az a baj hogy a gomba szinte bármitől előjöhet :S és akik hajlamosabbak rá azoknak nagyon kell vigyázni midnen kis szarra. Nekem votl olyan, hogy az intimlemosótól! és modnta a nődoki is hogy semmiképp ne hazsnáljak oda iylen speciális akármiket inkább csak sima melegvíz.. mert nem tesz jót a hüvelynek, ahogy a rendszeres tisztaságibetét, tanga bugyi...szóval lehet hogy a gyóygszertől de akármi mástól is :S Jobbulást neked amíg elmúlik krémezd gyakran, meg mosd meg naponta többször langyosvízzel, de a legjobb ha elmész dokihoz és ő elmondja :) nekem anno ezt modnta meg ezek segítettek. Ja és még a párodtól is elkaphatod akkor is ha a tünetmentes szóval minden esetben ajánatos őt is kezelni... Szóval a nunink egy nagy szívás ;D :D
aki Jangee-t szed létszi segítsen. először mikor abbahagytam egy levél tabit hüvelygombám lett,nagyon megijedtem :S aztán kezeltem-->elmúlott :) jött a második levél és a második hét után ujbol rossz érzéseim voltak ott lent,de csak bekentem és elmulott,aztán most a harmadik levél,és a második hét után ujbol rossz,kenegetem nem mulik,hnap veszek rá tabit is. Szerintetek ez mitől van ? :S:S
nekem mindig az utolsó tabletta bevétele utáni 4. napra jön meg, pedig én már 1 éve szedem az elején meg olyan is volt h az 5. vagy 6. napra, szóval ne aggódj :) sztem ez azért van mert nicns még ráállva a szervezet az iylen rövid ciklusokra ;)
köszi csak mert ez a 3.napom és még nem jött meg és kezde aggódni mert nem védekeztünk mert én is úgy tudom h véd
rem nem lesz baj...
én kivárnám az a biztos :)
További ajánlott fórumok: