Ismeritek, használtátok már a dermarollert? (beszélgetés)
Tettem fel képeket! Megcsináltam a 22.kezelésem.
Különben úgy nem napozom,hogy direkt kifekszem.A kertben a telken lefog a nap ennyi.Elég jó a bőröm barna szoktam lenni de nem napozom.
Honnan veszed, hogy én berollerezem az érzéstelenítőt?
Honnan veszed, hogy 1 perces kezeléseket csinálok?
Honnan veszed, hogy pecsételek a rollerrel?
Olvass figyelmesen!
Különben igazad van, azt csinálok, amit akarok. Te is!
Miről is akartál meggyőzni?
Szia Fboy. A nyári szünetben Te mit tapasztalsz a bőrödön. Szoktál-e napozni nyáron.
Szerinted ha van egy borús hét nyáron, akkor lehet-e egy kezelést végezni.
Szia Frankiboy!
Szerintem,nyugodj meg!Árt a szépségednek!:)
Gondolom,részben nekem is szántad a véleményed...Sajnos nem mindenki tud kezelés után hetekig lábadozni otthon és nem szeretne magyarázkodni sem,h miért vörös a bőre!Nincs ezzel semmi gond.Mindenki úgy csinálja,ahogyan szeretné,ahogyan neki jó.Mindenki szeretne szép bőrt de sokan nem birják a fájdalmat sem,viszont képesek áldozatokat hozni az eredmény érdekében.:)
Klassz,h te ennyire kitartó vagy,a továbbiakban is sok sikert kivánok neked a 22-dik kezelésedhez!Üdv:Maja
Én is készítek legközelebb képet, csak azért, hogy lássa MaciLaci, hogy adott területen 1 perc alatt is lehet jó munkát végezni! Fröcsög a vér, a roller csapja ide-oda, győzöm utána takarítani a csempére, mosdóra rászáradt vért! Még a mellemen, könyökömön is folyik!
Utána vörös, lila, másnapra dagadt az egész fejem.
Ez fél munka?
Miiiiiiiiii?
A legkevésbé sem jellemző rám a koppintás!
Ellenkezőleg!
Igazából a nők nem szoktak koppintani!
Sőt!
Nem került be eddig sem a krém a bőrömbe, ezután sem fog!
Akkor sem fogom szappannal lemosni a krémet!
Nőből vagy ezért érthető, hogy azt koppintassz, amit látsz. De most próbálj meg logikusan gondolkodni. Ha nem tudod tökéletesen eltávolítani letörléssel a zsír/olaj alapú krémet, és berollerezed a konkrétan a szövetekbe és a vérkeringésbe, az jó?
Én 2 db algopirynt veszek be a kezelés előtt fél órával, de erre nem nagyon ér sokat, de azért beveszem...
Az első alkalommal orvos rollerezte az arcom, ő is csak letörölte a krémet, utána jól befújta fertőtlenítővel, azt is letörölte és hajrá.
Ezért csinálom én is így.
Próbáltam a jegelést, nem működ.
Arra gondoltam, hogy mi van, ha azemla mellett beveszek 2 rubofent is?
Végül is fájdalomcsillapító!
Hülyeség?
Nincs köztünk orvos?
Letörléssel nem lehet teljesen eltávolítani a kenőcsöt. Ha nem mosom le, akkor nem a bőrre, hanem a kenőcs fenmaradt részeire fújnám a bőrfertőtlenítőt, de ami ennél sokkal veszélyesebb, a kezeléssel együtt berollerezném. Letörlés után 2X is megmosom szappannal az arcom, majd szárazra törlöm, és csak ezután fújom a száraz és teljesen tiszta bőrre az octeniseptet.
Amúgy gondolkozz el azon, hogy ha az 1 perces kezeléseddel is érsz el eredményt, akkor mit tudnál elérni, ha úgy kezelnél, mint mindenki más? Próbálj valami egyéb érzéstelenítő után nézni, vagy egyéb módon (pl.jegeléssel nem lehetne?) érzésteleníteni...
Mert a férfiak ilyen szuttyogósak! (bocsi, muszáj volt)
Miért mosod le szappannal az arcod?
Én a krémet letörlöm gyorsan, fertőtlenítőfújás gyorsan, törlés és már szántok is, amíg tart az emla hatása. Ha már nagyon fáj abbahagyom,de addigra már merő vér az arcom és töröltem közben egyet, hogy lássam a képem. Na jó,lehet, hogy másfél perc, de több biztos nem!
A panthenolt próbáltam, semmit nem ért. Meg egy csomó kencét már kipróbáltam, egy sem gyorsítja a gyógyulást. Így is- úgy is a saját tempójában gyógyulgat a bőröm, nem tudom siettetni semmivel.
Ez a mostani kecsketejes krém se csinál semmit.
Piros. Holnap jön a hámlás, ami eltart pár napig megint. Utálom! Ha leradírozom idő előtt, újból elkezd hámlani. Próbáltam.
Szia!
Nem tudom,h a kezelés után hogyan szoktad utókezelni a bőrödet,de fontos lenne vmilyen összehúzó pakolást fel tenned,amik a pórusokat húzzák össze,gyógyteával vagy borvizzel moshatnád,illetve nyugtathatnád panthenol habbal is,h minnél előbb elmúljon a duzzanat és vörösség az arcodról!:)
Különben is! Te MaciLaci 50 percig gyötröd magad, mégsem látsz eredményt!
Én viszont egy kicsit már javulok, és még csak 5 volt. A 6. most.
"Roncsold szét a hegszéleket!" Ezt mondogatom magamnak abban az egy percben. 2 mm-s tűvel hidd el megy ez gyorsan!
Miért felesleges? Egy perc alatt is alapos munkát végzek!!! Az egy perc különben is csak arra a kis helyre vonazkozik, ahol éppen leszedem a fóliát, nem az egész képemre!
Az emlánál pedig nem találtam jobbat, ez az egy, amitől nem ver a szívem ezerrel.
Gyorsan csinálom és kész. Rollerrel nem nehéz! :)
Az igaz, hogy nem arra kell menni, hogy minél több legyen a vér, de ha egy 1,5-2mm-essel hengerelsz legalább 2-3 irányból 15-20-at az arcon, és rányomod, hogy a 1,5-2mm-es valóban bele is menjen, akkor annak ez lesz az eredménye, ha akarod, ha nem, ezen nincs mit vitatkozni. Ha pedig nem így csinálod, hanem csak simogatod magad, vagy csak 1-2 hengelesét végzel, akkor kár csinálni, hisz sokunknak, még a durva kezelés mellett sincs eredmény.
Ditz:
Ha neked csak 1 percig tart a kezelésed, akkor felesleges folytatnod. Ha csak az érzéstelenítőd hat 1 percig, akkor váltani kell másikra, mert az akkor nem hat.
Igazad van. Sztem sem számít annyira a vér. A lényeg a sűrűség és a mélység.
Neked is sokáig piros utána?
Nekem 1mm-es pecsettol nem folyik a ver csak kiserken es cseppben megszilardul a mikro lyukacskak felszinén.
Szerintem ha egy mikro tuvel az ember a borre merolegesen (amit a rollerrel ugye nem lehet kivitelezni, mert az befele is fesziti a lyukat meg amikor kifele jon akkor is) beszur 1.5 mm-t, vagy kinek hol van a kollagen reteg ugye, mert pl szem alatt nem ugyanott szerintem mint az arcon, hisz sokkal vekonyabb a bor - akkor az hatekony, a suruseg az egyetlen amin lehetne vitatkozni, hogy 1 cm2-re hany szuras kell, azaz a szuras korul milyen nagysagu az a terulet melynek a kollagen termelodese javulni fog a sebgyogyulasi folyamat soran.
Ja? A vér nekem is folyik minden hol, a könyökömön is, sokszor a roller már ki sem látszik az alvadt vértől.Biztos, hogy ennyire durvának kell lenni? A vér mennyisége egyenesen arányos a hatékonysággal?
Sztem nem.
További ajánlott fórumok:
- Akik használtak(nak) fogyasztó tablettát, port, teát, shake-t, ide!
- Milyen kozmetikumot használtál legutóbb?
- Dévény módszer (gyógytorna): ismeritek?
- Tisztító tampon. Használta már valaki? Ha igen, tapasztalatokra lennék kíváncsi.
- Valaki használta már az anionos tisztasági betétet?
- Sminkeled az arcod minden nap? Ha igen, milyen színeket használtál?