Ismeritek, használtátok már a dermarollert? (beszélgetés)
Ma felfedeztem egy uj pecsetelesi modszert:
Nem nyomom a pecsetet, hanem utogetem vele a teruletet, azaz kb fejelgetem a homlokommal a kezemben levo pecsetet erosen, koppanasig :)
IGy sokkal gyorsabban lehet haladni es nem is faj annyira. 1mm-es pecset erzestelenito nelkul siman. Ha mar megindult az ember keze es erosen odaut a pecsettel akkor nincs megallas mint a nyomkodasnal, ahol ugye az ember visszaveszi a pecsetet feluton mert faj.
Oldalt az arc reszt pedig ugy lehet megoldani hogy vagy benyulni ujjal es kitamasztani a feluletet, vagy belulrol nyelvvel kinyomni a pecsetelt teruletet, ez sokat segit, sokkal jobban belemegy a pecset.
Roller ezentul felejtos, kinozza magat a halal, kenegetni meg nem akarom emlaval mert sok ido meg amugy is mereg, meg draga is...
Hát igen. De mégsem fehér.
Ezektől ránapozás nélkül foltos leszek.
Ez van. Napozok-pirulok-barnítózok.
Azért, hogy legyen valamilyen színem!
Nyáron barnítókrémmel is rásegítek!
ha nem tudsz barnulni, csak leégni, akkor miért napozol/szolizol? :( nagyon veszélyes ez a te bőrödnek, sokkal nagyobb a bőrrák kockázata, ha gyakran leégsz
ha pedig beteg vagy, inkább pihenj és gyógyulj, majd rollerezel, ha jobban leszel :)
2/emla
Kedves Bali, tényleg nem vagyok túlzottan szabálykövető, a legutóbbi rollerezésem után 2 héttel elmentem szoliba. Minden kence nélkül. Nem lett bajom szerencsére.
A napozókrémet sosem használok, pedig szőke, fehérbőrű, zöld szemű vagyok és elvileg agyon kellene krémeznem magam. Hát az van, ha bekenem magam, akár csak 10-es napozóval, egyáltalán nem fog meg a nap azon a helyen. Élesen látszik a krémezett rész széle. Nehezen fog meg a nap, inkább pirosra éget, barna sosem leszek. Ha bekenem magam, még piros sem leszek. nem tudom mi az, hogy foltos leszek. Mitől? És milyen foltos?
Köszi!
Bár így lenne, ahogy mondod. Csak ha így van, akkor miért volt hatástalan a roller, meg a mélyhámlasztás?
Egyébként ezúton tanácsolom mindnekinek, hogy a kozmetikusok mosolygós dumáinak a horror összegű kezeléseikről NE dőljetek be! A dermarolleres kozmetikus, mikor panaszkodtam neki, hogy semmi változás, adta a hülyét, hogy jééé, pedig eddig mindenkinek használt... Ő nem is érti... Azt is megfigyeltem, hogy előszeretettel harsogják, hogy "nekem is ilyen volt az arcom, mint a tiéd, de a kezelés rendbehozta...." Hát persze...
Látom hozzád is megérkezett a tavasz!:)
Kben én töltöttem róluk a naplómba, de az a sejtésem, hogy nem efféle szemléltető jellegű képekre céloztál!
50 faktoros naptejrol annyit hogy ha jol tudom a faktor szam nem az erosseget jelenti, hanem azt hogy menny ideig ved.
Azaz ha a Te arcod pl 10 perc alatt pirosodik be a napsutestol, akkor egy 10-es faktoru naptej 100 percig ved meg.
"Ráadásul a krém nevét nem árulta el!"
Alap hogy nem vennek tole semmit ez miatt.
10 szer 8 tu van rajta, kb 2mm tavolsagra egymastol.
azaz 1.4 X 1.8 mm a tus felulet merete, plusz kb 2 mm muanyag a szelen.
Ez sem nagy, siman lehet a szem alatti meg orr kozeli reszt is bokodni vele a szelevel, de azert emberi idon belul be lehet fejezni vele, pl egy homlok resz kb 5 perc.
Jó kérdés, ha abból indulok ki, hogy a 3 hetes combjaim még mindig enyhén foltosak, akkor azt gondolom, hogy még ilyenkor érzékeny a fényre a bőr, persze ezt csak úgy érzem, mert nem fogom tesztelni.
Ettől függetlenül sztem ha napozásra vágynék 1 hónappal kezelés után fényvédővel ki mernék menni, de ez is csupán feltételes mód!
Ez szuper hír, remélem a HSZ-t sok elkeseredett sorstárs olvassa, és megkapják a kellő lendületet tőle!!!!!
Örülök a sikereidnek, remélem nemsokára te is a bababőrűek táborát erősíted!:)
6. kezelés 1,5 roller, gyógyszertári lido, 1 dl HP,
Ditz
Botanic Extract maszkot árnika kivonattal használok kb 1-2 perccel a rollerezés után. A maszk megszüntette a égető érzést és az arcpírt is jelentősen csökkentette. A leírás szerint gyulladáscsökkentő, fertőtlenítő, sebgyógyító hatású és elősegíti a hámsejtek eltávolítását. Csak 440 Ft és kétszer lehet használni .
Durván rollerezek 40 x és azt veszem észre hogy a hegeim töltődnek, és ezt már mások is észrevették. Bizonyos szempontból etalon vagyok Nektek, mert 53 éves vok és HASZNÁL!!!!!!
Akkor pláne felejtős a krém!!!!
Ditz Kedves, ahogy megismertelek, te elég nagyvonalúan:) bánsz a kezeléshez kötődő szabályokkal, így talán neked tényleg nem kellene erőltetned a napsütés alatti rollerezést, bár te érzed, hogy mennyire érzékeny e téren a bőröd, illetve mennyire vagy képes betartani, hogy 0-24-ben elkerülöd a napocskát, vagy védekezel ellene, cseppnyi szünet nélkül, akár pár perc védtelenség alatt pigmentálódhat a bőr!
Én már hozzászoktam a folyamatos "felkészültséghez", de tényleg macera tud lenni!
További ajánlott fórumok:
- Akik használtak(nak) fogyasztó tablettát, port, teát, shake-t, ide!
- Milyen kozmetikumot használtál legutóbb?
- Dévény módszer (gyógytorna): ismeritek?
- Tisztító tampon. Használta már valaki? Ha igen, tapasztalatokra lennék kíváncsi.
- Valaki használta már az anionos tisztasági betétet?
- Sminkeled az arcod minden nap? Ha igen, milyen színeket használtál?