Ismeritek, használtátok már a dermarollert? (beszélgetés)
Én sem ajánlom őt, engem is becsapott 4000Ft-ért vetette meg velem az első copper peptid maszkom, amit azóta is használok rendszeresen, csupán negyedáron szerzem be...És mikor írtam neki, hogy inkább elállnék a vásárlástól azt hazudta, Ő nem kapta meg a leveleim...
A kencére vonatkozóan pedig kétkedve fogadom, hogyan tudná a fizikai sérülés okozta sejt és szövetregenerációt meggyorsítani ilyen módon?
Ráadásul a krém nevét nem árulta el!
Sztem is nagyon drága és egyáltalán nem biztos, hogy egy nap alatt elmulasztja a pirosságot.
A hosszú hétvégén megcsinálom még az arcom és befejeztem. Őszig. El is fogy most az emlám. Kell is már egy kis pihi a bőrömnek, ugye? Ez a hatodik kezelés lesz.
1,5 pecsét/Emla
Hát, nem tudom milyen krémről van szó, de én biztosan nem rendelnék tőle többet, hiszen több haszonkulccsal dolgozik, lásd EMLA(13 ezer kontra 8 ezres, általad beszerzett változat!). Ugyanazoktól rendeli sztem, akiktől mi eb.y-on, vagy am.zon-on, csupán jóval többért.
Semmi sem garantálja, hogy elmúlik a pirosság másnap, mindenkinél más vált be.
2/emla
Sziasztok!
A vaterás szüccs ajánlott egy krémet, mellyel, ha bekenem az arcom rollerezés után, másnapra nem piros. Külföldről rendeli, 7000Ft+ajánlott posta. 30gr-os kence. Szerintetek?
Szia!
Sajnálom, hogy eddig még semelyik eljárás nem hozott eredményt, sztem nem sok veszteni valód van kipróbálni a nyúzást, az eredményt senki nem tudja garantálni, de ha esélyt sem adsz neki, ez nem is derülhet ki!
Az altatásban végzett csiszolás mit takar, milyen kezelést?(lézer, TCA, más hatóanyag...)
Eredményes feltöltődést!
Ami a kezelést, és a kollagénes állomány reakcióját illeti a MaciLaci féle vélemyént osztom.
Tom, ez ezek az alapanyagok ugyan értékesek, és természetesek, de nem sterilek, így nem vagyok biztos benne, hogy akár 0,5-ös tűvel be kellene vinni őket mélyebbre. Az olajok amúgy sem a bőr mélyebb rétegeiben tudnak segíteni, azoknak éppen az a funkciója, hogy a bőr felszínén hoznak létre egy ideális olaj egyensúlyt, ami mellett a bőr jól érzi magát.
Más!
Megtennéd, hogy leméred nekem a 80 tűs pecsétedet, érdekelnének a pontos méretei, vajon mekkora felületen helyezkedik el ennyi tű, eddig nem láttam sehol ezeket az adatokat, bár nagyon nem is kerestem rá?Köszi előre is!
Én is hasonló utat jártam be, még a fraxel lézert is kipróbáltam, és további orvosi és kozmetikai kezeléseket TELJESEN eredménytelenül, ráadásul pont arra, amire Te. Összesen kb 16 dermarolleres kezelésen lehetek túl, ez a 3. nekifutásom, mert 5-6 kezelés után az első két alkalommal mindíg feladtam, és kerestem más fajta kezelést, hisz nem hozott eredményt. Most a 3 nekifutásnál horror jelleggel csinálom, de elhatároztam, hogy legalább 10 kezelésig fel nem adom, és mindent kipróbálok. (Most 6-nál járok szintén eredménytelenül MÉG)
Nem vagyok orvos, hogy szaknyelven fogalmazzak, de megnyugtatlak, hogy, ha nálad lesz változás, akkor a sérült kollagénháló fog újraépülni, és az egész megújulni, azaz a mélyedések feltöltődnek, mert ott van a fizikai sérülés/hiba a kollagénhálóban. Nagyon valószínű, hogy ha az egész arcod rollerezed, mindenhol változni fog a bőr, de attól ne tarts, hogy az ép helyek annyival megemelkednek, mint a sérült heges részek, így ugyanott leszel, mert ez nem igaz. Üdv a mi kis táborunkban!!!
Helló!
Most vagyok itt először. Dermarolleres tapaasztalataimat és kételyeimet osztanám meg. Pattanásból visszamaradt hegek, gödrök vannak az arcomon, kicsit tág pórusokkal. Másfél éve mentem el kozmetikushoz dermarollerezni. 0,5-össel kezdte, majd 2,2-essel csinálta összesen 5 alkalommal. Semmi eredménye nem volt!!! Ezután másutt mélyhámlasztottam 70 ezerért. A kozmetikus azzal ámított, hogy a hibák 2/3-a eltűnik egy kezelés után. Semmi változás nem volt!!! Ezután műtéti eljárással, altatásban, horror összegért lecsiszoltattam a bőrömet. Azóta sem volt változás. Semmi!!! Még a nyáron végigolvastam a fórumot és elhatároztam, hogy más lehetőség híján, magam fogom dermarollerezni az arcomat, mit veszíthetek alapon, de... Felmerül a kérdés, hogy ha mindenütt éri a bőrt szúrás és serken a kollagén, akkor mindenütt megemelkedik a bőr, ott is, ahol nincs gödör, nincs lyuk, azáltal ugyanott vagyunk, mint voltunk. Nem volna célszerűbb csak a gödrökben/lyukakban szúrkálni?
En most hoztam ossze egy kremet 1 evokanal mehviasz pasztilla, 3 evokanal shea vaj, 1.5 mango vaj, 2 evokanal vadrozsa olaj, 1 ek. ricinus olaj meg egy kis szezam olajbol. Siman osszemelegitettem goz folott, es ugy nez ki egesz jo lett. E vitamin meg kellett volna bele, de nem tudtam kiszedni a krva kapszulabol :(
Sebaj, elall igy is par honapig mert nincs benne viz, csak olaj. 0.5-os rollerrel 2 naponta este lefekves elott besegitem az arcba, aztan meglatjuk :)
Igen, a tesztek nagyon beszédesek lehetnek, viszont én nem szívesen áldoznám be az arcomat miatta, de remélhetőleg akad bátor jelentkező!:)
Az a baj, hogy viszonylag nagy területet kellene kezelni nagyobb gyakorisággal, ahhoz, hogy látható legyen a különbség, és az arcával sztem senki nem játszadozik szívesen, azt nem tudom takargatni, úgy mint a foltos kis combjaimat.
Olaj kérdésben ,nekem is más a véleményem,nekem is sokat segített.
Nem tudom elmondani,annyi mindent mondott,ki fejtette az olaj hatásait,jó, rossz
Ezen nem fogunk vitázni..
én is bánom, hogy nem csináltam előtte képet :) de amikor elkezdtem a rollerezést, még erre a fórumra nem találtam rá :) pár hete próbáltam képet csinálni a hasamról, legalább mostani állapotról legyen, de abban a felbontásnak nem látszódott a lényeg :(
most már olyan állapotban van a hasam, hogy reális esélyét látom annak, hogy idővel teljesen elégedett lehetek az eredménnyel :) a vékony csíkok szinte nem is látszódnak sehol, csak a vastagabbak, és minden kezelés után látszik a javulás. ami azért is nagyon jó, mert az arcomon vagy más területen egyáltalán nem látható látványos javulás :( ezért is gondolkodotam azon, hogy talán mégis számít a gyakoriság, mert a hasamat általában másfél-két hetente csinálom, ritkán marad ki, míg a többi területen ennél ritkábban
akartam összehasonlító próbát csinálni, hogy példál az arcom egy kis részénél szintén gyakrabban rollerezek, de nem tudtam még betartani :( pedig lehet, tanulságos próba lenne :) kiderülne, hogy vagy csak a hasamnál reagál ennyire jól a bőr, vagy tényleg a gyakoriság számít
Én csak mókáztam, mert manapság olyan gyakran hallani, hogy ez+az miatt nem tud lélegezni a bőr, pedig biológia órán megtanultuk, hogy nem is tud.
Az olajok megítélése szintén furcsa, vmiért még mindig azt hallani, hogy az olaj ellensége a bőrnek, miközben nekem éppen a kókuszolaj segített helyrehozni a kezelhetetlen bőrömet.
Ez egy fórum, ahol leírom a véleményem, de attól még nem feltétlenül egyezik másokéval.
Sztem készítek magamnak körömvirág olajat, ha sikerül szednem a környéken, így tesztelhetem mire képes.
Biztos igazad van Te ezekhez jobban értesz,én nem,
nekem is a kozmetikus mondta,de mondhat ö is hülyeséget,végül is csak 1 kozmetikus.
További ajánlott fórumok:
- Akik használtak(nak) fogyasztó tablettát, port, teát, shake-t, ide!
- Milyen kozmetikumot használtál legutóbb?
- Dévény módszer (gyógytorna): ismeritek?
- Tisztító tampon. Használta már valaki? Ha igen, tapasztalatokra lennék kíváncsi.
- Valaki használta már az anionos tisztasági betétet?
- Sminkeled az arcod minden nap? Ha igen, milyen színeket használtál?