Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Ismeritek, használtátok már a dermarollert? fórum

Ismeritek, használtátok már a dermarollert? (beszélgetés)

❮❮ ... 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 ... ❯❯
3029. pepe98 (válaszként erre: 3026. - 5e1c4ed8ef)
2012. márc. 22. 16:47
a felkaromon alul elég laza volt a bőr, 1,5-essel mentem rá, de nem mondhatni, hogy annyira alaposan, kb. 10-szer rollereztem minden irányból, és csak a karom alsó részén. most egyáltalán nem laza a bőr, csodálkozva láttam ma :) nem is figyelgettem ezt a részemet :)
3028. nicoboy
2012. márc. 22. 16:04

Lányok, fiúk!

Nem értek én ehhez az oldalhoz annyira, de az létezik, hogy nyom nélkül eltűntek a képeim, mióta nem jártam itt? Bocs az off-ért, de valaki hasonlót, valaha?

3027. nicoboy
2012. márc. 22. 15:59

Sziasztok!

Régen nem jártam erre, ezért csak két oldalt olvastam vissza, nincs időm :-( Hasplasztikába beleokoskodnék én is, ha megengeditek. Lebeszélni nem érdemes senkit, hacsak nem veszélyezteti közvetlenül, vagy közvetetten az életét a dolog. Inkább azt mondanám, hogy nagyon meg kell válogatni, ki elé fekszetek le a műtőben, mert könnyen baj lehet belőle. Minden műtét előtt, teljeskörű kivizsgálás, kockázatelemzés stb. szükségeltetik. Sok hasonló műtétnél szükséges további műtét, a nem "megfelelően" gyógyult heg miatt. Ez az úgynevezett hegkorrekciós beavatkozás. Ez egyénfüggő. Szóval: mérlegelés, körültekintés, megfelelő szakember, elszántság.

3026. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 3025. - Pepe98)
2012. márc. 22. 15:16

De jó, hogy ezt a felkaros témát említed Pepe, már olyan régen szerettem volna megkérdezni, hogy van e vele vkinek tapasztalata!

Mit takar, hogy helyrejött a bőröd, milyen volt, és mit látsz most?

Én úgy tervezem, ha beválik a testen, csak feszesítés, bőrfrissítés céljából néha napján átmennék a kritikus, későbbiekben esetlegesen tömörségét könnyebb vesztő helyeken. Mekkora tűvel dolgoztál a karon?És hogyan, hány gurítással szántottál?

3025. pepe98 (válaszként erre: 3021. - Ditz)
2012. márc. 22. 14:00

bocsi, ha sértő voltam, nem személyre, véleményre mentem :) bár ha arra gondoltál, hogy sok nő a terhesség alatt teljesen elhagyja magát, és nem figyel se táplálkozásra, se mozgásra, azzal egyetértek, sőt szerintem terhesség sem kell hozzá :( néha elcsodálkozom az utcán, hogy olyan nőcik, akik nagyon is csinosak lehetnének, ha picit is odafigyelnének magukra, mennyire nem foglalkoznak a külsejükkel. ez vonatkozik férfiakra is, ezért is külön öröm, hogy itt viszont vannak :)

nem tudom, van-e valakinek tapasztalata felkarnál, én ott csak kétszer rollereztem, de teljesen meglepődtem az eredményen. két rollerezés után már helyrejött ott a bőröm, de szép is lenne, ha minden testrészen ilyen gyorsan működne :)

3024. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 3021. - Ditz)
2012. márc. 22. 08:58
Csajszikák, mi ez a puskaporos hangulat, sztem semelyikőtök nem rossz szándékkal Irta, amit Irt, eddig is olyan sokat segItettünk egymásnak, maradjon is ez a fő csapásvonal, oksa!?:-)
3023. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 3020. - Tempest)
2012. márc. 22. 08:56

Szia!

Ügyes vagy, gratulálok, én is Igy vagyok vele, még a "hasam" bőrébe sem bIrtam beleszúrni érzi nélkül.

Úgy emlékeztem 1000HUF alatt vettem a lidót, de most néztem utána, és jelenleg 1300HUF a kicsike.

Pontosan merre szántottál, arc, nyak, comb, has?

Eddig is mindenhol próbáltad, mert én úgy emlékeztem, hogy csupán arcot nyúzol?

Használsz vmilyen krémet nyugtatásképpen, mi a rutinod kezelés után közvetlenül, és az azt követő napokon?

3022. dharma (válaszként erre: 3018. - 5e1c4ed8ef)
2012. márc. 21. 22:29
Én még nem vagyok 30-as :) Mégis így :(
3021. Ditz (válaszként erre: 3014. - Pepe98)
2012. márc. 21. 20:35

Légyszi ne sértegess, nem vagyok hülye!

Mellesleg a hegeimet nem önmagában a pubertáskor okozta!

3020. Tempest
2012. márc. 21. 19:51
Vasárnap megcsináltam a harmadik nyúzásom, nem kíméltem magam eddig most voltam a legbátrabb. Viszont azt tapasztalom, hogy lassabban jön helyre mint az előzőekben. Most három napos de még mindig vörös, máskor legalább a vörösség elmúlt hamarabb, pikkelyes mint a kígyónak, szal. elevetemülten nézek ki. Kipróbáltam érzéstelenítő nélkül a hasamon, nekem teljes képtelenség, hiába vastagabb ott a zsírréteg nekem nagyon fájt, szóval valami érzéstelenítés muszáj lesz, de sajnálom rá az emla-t. Majd még kigondolom, tudja valaki h a lydocain krém mennyibe kerül, csak nagyságrendileg, és lehet recept nélkül kapni????
3019. pepe98 (válaszként erre: 3018. - 5e1c4ed8ef)
2012. márc. 21. 10:05
annyit azért pontosítanék, hogy nem is igazából a nagyfokú súlygyarapodás terheli a bőrt, hanem a hirtelenség, és tömeg/térfogat növekedés. mert ha valaki fokozatosan hízik és utána fokozatosan fogy, annak szép maradhat a bőre :) a hirtelen változást nem bírja a bőr és "elszakad". nem véletlenül hívják terhességi csíknak például a striákat :) de ugyanígy a kamaszkori hirtelen növekedéstől vagy testsúlyépítőknél is előfordul. annyi mindenre képes már az orvostudomány, nem igaz, hogy a striákra nem tudnak kitalálni valamit :)
3018. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 3015. - Dharma)
2012. márc. 21. 08:45
A megnyúlt bőrért legtöbbször valóban a terhesség a "felelős", vagyis a nagyfokú súlygyarapodás, de az ált. a várandóság idején éri utol a nőket. A környezetemben élő velem kb. egykorú gyerekes csajszik szinte mindegyikének megnyúlt a bőre. Lehet mi 30-asok egy ilyen generáció vagyunk!:)
3017. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 3012. - Dharma)
2012. márc. 21. 08:39
Köszönöm, élnék a felajánlással:)
3016. pepe98
2012. márc. 21. 07:35

felesleges is ilyenekről vitázni, a lényeg az, hogy most itt a roller, ami lehetőséget nyújt arra, hogy mindenféle műtét nélkül feszesedhessen a bőr :)

érdekes, hogy aki hegekre használja, sok idő múlva tapasztal csak javulást, pedig mindenhol azt írják-mondják, hogy hegeknél mennyire látványos és gyors eredményt lehet elérni

3015. dharma
2012. márc. 20. 22:56

Ezt én sem értem. Mástól nem nőtt volna ekkorára ennyi idő alatt a hasam :O Jó esetben :) De még ha híznék sem.

Ami a korábbi "nemmozgásom" (=saját hibám) rovására írható az inkább már az,h szétcsúszott a hasizmom.

3014. pepe98 (válaszként erre: 3013. - Ditz)
2012. márc. 20. 18:04

ez olyan, mintha azt írnád, ne fogjuk a pubertáskorra :)

de hát az emberi hülyeség határtalan :)

te mire fogod a hegeidet?

3013. Ditz (válaszként erre: 3006. - Pepe98)
2012. márc. 20. 16:38
Summa summarum: ne fogjuk a szülésre!
3012. dharma (válaszként erre: 3011. - 5e1c4ed8ef)
2012. márc. 20. 08:33
Bár nem vagyok eüs,de bőrgyógyászatot nekem is kellett tanulnom. Ha gondolod és küldesz privibe mail címet délután elküldöm a tételem ide vonatkozó részét. Most belekukkantottam és vannak benne vastagságok is.
2012. márc. 20. 07:48

Orvosok, eü.-i dolgozók!

Nem tudtok ajánlani egy interneten is hozzáférhető, megbízható!!!!anyagot, ahol az emberi bőrről, annak rétegződéséról, a különböző testrészeken mérhető hozzávetőleges vastagságáról olvashatok. Vmi komoly anyagra gondolok, mert én is rá tudok guglizni, megtalálok én bármit, de nem a NLcafé, vagy a különböző kozmetikai, orvosi szalonok honlapjára feltöltött infókra gondolok, számomra ezek nem meggyőző bizonyítékok.

3010. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 3009. - Renibubu)
2012. márc. 20. 07:36
Igen, ez genetika lesz. Anyukám 3 gyermek után sem ismeri a stria szót, nekem már 18-20 évesen volt, pedig vékonyka voltam, de ahogy nőttem, "kerekedtem", attól a pár kilótól előjöttek. Nálam a mellemen a legzavaróbbak, de azt a területet nem merem kezelni.
3009. Renibubu
2012. márc. 20. 07:27

Szerintem is valami hormonális oka van a striának, sőt én még azt is meg merem kockáztatni, hogy egy kicsit genetika is. Én 9 éves koromig "kinőttem" magam, azóta egy centit se nőttem és elég sok striám lett :/ És mivel elég vékony a bőröm folyamatosan alakulnak ki még mindig, pedig nem hízok-nem fogyok és kisbabát sem szültem... Anyukám 3 gyereket szült és egy csík sincs rajta, de apukámnak is sok striája volt...

Remélem a roller segít!!!! :)

3008. dharma (válaszként erre: 3006. - Pepe98)
2012. márc. 19. 20:49

Egyetértek! Ez bizony főleg hajlam kérdése. Van,aki több,mint 100 kilóval megy szülni,szopi után sporttal,fogyóval leadja a felhalmozódott kilókat és gyönyörű a bőre/hasa (két ilyen ismerősöm is van) és van aki ha hízik,ha nem csíkosodik. Én az utolsó időszakban kezdtem gyarapodni,a striák viszont a 6. hónaptól gyakorlatilag pár nap alatt tönkre vágták a hasamat. Se előtte jele nem volt,kenegettem is,de utána nem sokasodott már. Pár nap alatt leforgása alatt szakadtam el. Szóval attól még,h "szerencsés" vagy még lehet,h ha felszaladtak volna a kilók sem lettél volna csíkos.

Sajna és 54 kilósan is striás voltam tini koromban,csak akkor nem a hasamon hanem azokon a testrészeimen amiken a növekedést megérezte a bőröm.

3007. pepe98 (válaszként erre: 3005. - Ditz)
2012. márc. 19. 20:11
egyébként én szülés előtt volt, hogy sokat híztam, aztán sokat fogytam, egy vékony csík se jött ki rajta, a bőrömnek sem volt semmi baja. terhességnél viszont elleptek az utolsó harmadban. a hormonok is nagy szerepet játszanak ebben
3006. pepe98 (válaszként erre: 3005. - Ditz)
2012. márc. 19. 20:09
szerintem te is tudod, hogy nem igaz, amit írtál :) valaki alig hízik pár kilót, és csupa stria lesz a bőre, ez kötőszöveti sajátosság, van, aki hízhat bármennyit, és egy csík sem lesz rajta, a hasa is visszamegy, valaki meg hiába vigyáz, nem hízik, keni magát, mégis tiszta stria lesz. megnéztelek volna azért, ha mondjuk hármasikreket szülsz, mert tudjuk, hogy ilyen is előfordul :)
3005. Ditz (válaszként erre: 3001. - Pepe98)
2012. márc. 19. 19:55

Nem értek egyet azzal, hogy a lógó pocit, striát a szülésekre fogják a nők! Hármat szültem és semmi bajom nem lett tőle. Se csík, se lógó has, se kitágult bőr! A mellemnek se lett baja, pedig szoptattam a gyerekeimet sokáig. Tudjátok mikor kezdett lógósabb lenni a bőröm?

40 éves korom körül +/-1 év.

Persze ehhez hozzájárult az, hogy akkor lettem asztmás, és a szteroidtól híztam 25 kilót.

Úgy hogy ne fogjuk a szülésekre!

3004. egri maja (válaszként erre: 2998. - Frankiboy1)
2012. márc. 19. 19:11

Szia Franky!

Tévedsz!:)Továbbra sem érdekel,h nem értesz velem egyet...

Nem akarok okosabb lenni mint te vagy akárki más,tiszteletben tartom,ha vki többet tud nálam vagy jobban tud vmit.

És vitatkozni sincs kedvem:)

További szép estét kivánok neked és a fórumozóknak is!

Üdv:Maja

3003. pepe98 (válaszként erre: 3002. - 5e1c4ed8ef)
2012. márc. 19. 18:40
akikét én láttam, és később is, nem változott a műtét után a hasuk, a heg az nagyon elhalványodott. a striáknál az a rossz, hogy plasztikával sem távolíthatók el, ha nincs bőrfelesleg, és eddig nem volt rájuk hatásos kezelés (legfeljebb még vörös állapotban a lézer), szóval a roller reménykeltő :)
3002. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 3001. - Pepe98)
2012. márc. 19. 18:37

Jogos.:)

Van az a lógás, amikor már én is inkább a hegvonalat választanám. Én személyesen még nem láttam hasplasztika eredményt, de kíváncsi volnék rá, hogy pl. 1-2 év múlva milyen a terület.

3001. pepe98
2012. márc. 19. 18:33
csak hogy maja se legyen úgy lehordva, én nem értek egyet frankivel :) majd ha szült három gyereket, nem húzódik vissza a hasa, csupa ránc és csík és a bokájáig lóg, akkor mondja, hogy nem ajánlja senkinek a hasplasztikát :) egy vékony heg bikinivonalban, akármilyen hosszú, sokkal elviselhetőbb :) én is láttam már rengeteg hasplasztika eredményét, nem láttam köztük egy keloidos vörös sebet sem, szerintem nem igaz, hogy "legtöbbször" ilyen lesz a heg. aki hajlamos rá, annak szinte minden hege sajnos ilyenné válik, bár ezt is tudják kezelni. nagyon sok nő szenved attól, hogy szülés után tönkremegy teljesen a hasa, az alakja, és a legtöbbnél 20 év rollerezés sem segítene. aki olyan szerencsés, hogy csak kisebb szépséghibákkal, laza bőrrel megússza, annak jó alternatíva a roller :)
3000. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 2997. - Egri maja)
2012. márc. 19. 18:16
Szia Maja!Franki is csupán arra utalt, hogy akárcsak egy keloidos heg, nem esztétikus a fennmaradó hegvonal, de nem akart belefolyni ennek boncolgatásába, hiszen nem ez volt a téma. Nyilván egy eü.-i dolgozó számára nem újdonság a keloid fogalma.:)
❮❮ ... 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook