Ismeritek, használtátok már a dermarollert? (beszélgetés)
Lányok, fiúk!
Nem értek én ehhez az oldalhoz annyira, de az létezik, hogy nyom nélkül eltűntek a képeim, mióta nem jártam itt? Bocs az off-ért, de valaki hasonlót, valaha?
Sziasztok!
Régen nem jártam erre, ezért csak két oldalt olvastam vissza, nincs időm :-( Hasplasztikába beleokoskodnék én is, ha megengeditek. Lebeszélni nem érdemes senkit, hacsak nem veszélyezteti közvetlenül, vagy közvetetten az életét a dolog. Inkább azt mondanám, hogy nagyon meg kell válogatni, ki elé fekszetek le a műtőben, mert könnyen baj lehet belőle. Minden műtét előtt, teljeskörű kivizsgálás, kockázatelemzés stb. szükségeltetik. Sok hasonló műtétnél szükséges további műtét, a nem "megfelelően" gyógyult heg miatt. Ez az úgynevezett hegkorrekciós beavatkozás. Ez egyénfüggő. Szóval: mérlegelés, körültekintés, megfelelő szakember, elszántság.
De jó, hogy ezt a felkaros témát említed Pepe, már olyan régen szerettem volna megkérdezni, hogy van e vele vkinek tapasztalata!
Mit takar, hogy helyrejött a bőröd, milyen volt, és mit látsz most?
Én úgy tervezem, ha beválik a testen, csak feszesítés, bőrfrissítés céljából néha napján átmennék a kritikus, későbbiekben esetlegesen tömörségét könnyebb vesztő helyeken. Mekkora tűvel dolgoztál a karon?És hogyan, hány gurítással szántottál?
bocsi, ha sértő voltam, nem személyre, véleményre mentem :) bár ha arra gondoltál, hogy sok nő a terhesség alatt teljesen elhagyja magát, és nem figyel se táplálkozásra, se mozgásra, azzal egyetértek, sőt szerintem terhesség sem kell hozzá :( néha elcsodálkozom az utcán, hogy olyan nőcik, akik nagyon is csinosak lehetnének, ha picit is odafigyelnének magukra, mennyire nem foglalkoznak a külsejükkel. ez vonatkozik férfiakra is, ezért is külön öröm, hogy itt viszont vannak :)
nem tudom, van-e valakinek tapasztalata felkarnál, én ott csak kétszer rollereztem, de teljesen meglepődtem az eredményen. két rollerezés után már helyrejött ott a bőröm, de szép is lenne, ha minden testrészen ilyen gyorsan működne :)
Szia!
Ügyes vagy, gratulálok, én is Igy vagyok vele, még a "hasam" bőrébe sem bIrtam beleszúrni érzi nélkül.
Úgy emlékeztem 1000HUF alatt vettem a lidót, de most néztem utána, és jelenleg 1300HUF a kicsike.
Pontosan merre szántottál, arc, nyak, comb, has?
Eddig is mindenhol próbáltad, mert én úgy emlékeztem, hogy csupán arcot nyúzol?
Használsz vmilyen krémet nyugtatásképpen, mi a rutinod kezelés után közvetlenül, és az azt követő napokon?
Légyszi ne sértegess, nem vagyok hülye!
Mellesleg a hegeimet nem önmagában a pubertáskor okozta!
felesleges is ilyenekről vitázni, a lényeg az, hogy most itt a roller, ami lehetőséget nyújt arra, hogy mindenféle műtét nélkül feszesedhessen a bőr :)
érdekes, hogy aki hegekre használja, sok idő múlva tapasztal csak javulást, pedig mindenhol azt írják-mondják, hogy hegeknél mennyire látványos és gyors eredményt lehet elérni
Ezt én sem értem. Mástól nem nőtt volna ekkorára ennyi idő alatt a hasam :O Jó esetben :) De még ha híznék sem.
Ami a korábbi "nemmozgásom" (=saját hibám) rovására írható az inkább már az,h szétcsúszott a hasizmom.
ez olyan, mintha azt írnád, ne fogjuk a pubertáskorra :)
de hát az emberi hülyeség határtalan :)
te mire fogod a hegeidet?
Orvosok, eü.-i dolgozók!
Nem tudtok ajánlani egy interneten is hozzáférhető, megbízható!!!!anyagot, ahol az emberi bőrről, annak rétegződéséról, a különböző testrészeken mérhető hozzávetőleges vastagságáról olvashatok. Vmi komoly anyagra gondolok, mert én is rá tudok guglizni, megtalálok én bármit, de nem a NLcafé, vagy a különböző kozmetikai, orvosi szalonok honlapjára feltöltött infókra gondolok, számomra ezek nem meggyőző bizonyítékok.
Szerintem is valami hormonális oka van a striának, sőt én még azt is meg merem kockáztatni, hogy egy kicsit genetika is. Én 9 éves koromig "kinőttem" magam, azóta egy centit se nőttem és elég sok striám lett :/ És mivel elég vékony a bőröm folyamatosan alakulnak ki még mindig, pedig nem hízok-nem fogyok és kisbabát sem szültem... Anyukám 3 gyereket szült és egy csík sincs rajta, de apukámnak is sok striája volt...
Remélem a roller segít!!!! :)
Egyetértek! Ez bizony főleg hajlam kérdése. Van,aki több,mint 100 kilóval megy szülni,szopi után sporttal,fogyóval leadja a felhalmozódott kilókat és gyönyörű a bőre/hasa (két ilyen ismerősöm is van) és van aki ha hízik,ha nem csíkosodik. Én az utolsó időszakban kezdtem gyarapodni,a striák viszont a 6. hónaptól gyakorlatilag pár nap alatt tönkre vágták a hasamat. Se előtte jele nem volt,kenegettem is,de utána nem sokasodott már. Pár nap alatt leforgása alatt szakadtam el. Szóval attól még,h "szerencsés" vagy még lehet,h ha felszaladtak volna a kilók sem lettél volna csíkos.
Sajna és 54 kilósan is striás voltam tini koromban,csak akkor nem a hasamon hanem azokon a testrészeimen amiken a növekedést megérezte a bőröm.
Nem értek egyet azzal, hogy a lógó pocit, striát a szülésekre fogják a nők! Hármat szültem és semmi bajom nem lett tőle. Se csík, se lógó has, se kitágult bőr! A mellemnek se lett baja, pedig szoptattam a gyerekeimet sokáig. Tudjátok mikor kezdett lógósabb lenni a bőröm?
40 éves korom körül +/-1 év.
Persze ehhez hozzájárult az, hogy akkor lettem asztmás, és a szteroidtól híztam 25 kilót.
Úgy hogy ne fogjuk a szülésekre!
Szia Franky!
Tévedsz!:)Továbbra sem érdekel,h nem értesz velem egyet...
Nem akarok okosabb lenni mint te vagy akárki más,tiszteletben tartom,ha vki többet tud nálam vagy jobban tud vmit.
És vitatkozni sincs kedvem:)
További szép estét kivánok neked és a fórumozóknak is!
Üdv:Maja
Jogos.:)
Van az a lógás, amikor már én is inkább a hegvonalat választanám. Én személyesen még nem láttam hasplasztika eredményt, de kíváncsi volnék rá, hogy pl. 1-2 év múlva milyen a terület.
További ajánlott fórumok:
- Akik használtak(nak) fogyasztó tablettát, port, teát, shake-t, ide!
- Milyen kozmetikumot használtál legutóbb?
- Dévény módszer (gyógytorna): ismeritek?
- Tisztító tampon. Használta már valaki? Ha igen, tapasztalatokra lennék kíváncsi.
- Valaki használta már az anionos tisztasági betétet?
- Sminkeled az arcod minden nap? Ha igen, milyen színeket használtál?