Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Ismeritek, használtátok már a dermarollert? fórum

Ismeritek, használtátok már a dermarollert? (beszélgetés)

❮❮ ... 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 ... ❯❯
2012. márc. 31. 15:30

Off leszek!

Sorstársak!MA VAN A FÖLD NAPJA, GONDOLOM SOKAN TUDJÁTOK, SZERETNÉK MEGKÉRNI MINDEN OLVASÓT, HA MÓDJÁBAN ÁLL ÁRAMTALANÍTSON EGY ÓRÁCSKÁT 20:30-TÓL, EZ A MINIMUM, AMIT MEGÉRDEMEL A MI KIS FÖLDÜNK, HA A NAP 24 ÓRÁJÁBAN KÉRÉS NÉLKÜL KISZOLGÁL MINKET!!!!!!!!!NE LEGYENEK KIFOGÁSOK, MERT IGAZÁBÓL, HACSAK NEM LÉLEGEZTETŐ GÉPRŐL, VAGY ÉLETET ADÓ BERENDEZÉSRŐL VAN SZÓ, AKKOR NEM ELFOGADHATÓ!

3178. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 3177. - LaciV)
2012. márc. 31. 14:38
Így mindjárt jobban hangzik!:-)Legközelebb cukorral próbáld, elájulsz az élménytől!
3177. LaciV (válaszként erre: 3174. - 5e1c4ed8ef)
2012. márc. 31. 14:05

Mindenkire szoktam figyelni, Rád különösen:-), csak még sohasem radíroztam az arcom.

MaciLaci én pengét használók de úgy veszem észre hogy az is bőrradírként működik.

Balikám a fentiekkel kapcsolatban vélemény :-)

3176. dharma (válaszként erre: 3168. - Rusnyi)
2012. márc. 31. 13:10
Nem érzel? És akkor ha ott vhogy az idegek elhaltak vagy nem tudom még regenerálódsz rendesen?
3175. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 3171. - MaciLaci2011)
2012. márc. 31. 13:03

Megannyi a bőrről szóló leírást elolvastam már a neten, persze a hitelességüket nem ismerem, de azért azt le merem szűrni, hogy a hám vagy szaruréteg nagyon vékonyka, bőven 1mm alatti, a talpon írják 1mm-esnek, illetve ahol bőrkeményedés alakul ki.

Ezután jön az irha(dermis), a mi haverunk, ahol a kollagébek pihiznek, szóval akár egy 1mm-es tűvel ar irhában találjuk magunkat. Sőt, ahogy olvastam a hajszálerek már az irha hámhoz közeli rétegeiben ott vannak, szóval vérzünk.

Igazából azt nem tudom eldönteni, vajon ha már lejutottunk az irharétegbe(dermis), akkor számít -e, hogy milyen mélységekig "bántjuk" a bőrt? A józan logika azt diktálja, hogy igen, hiszen akkor mélyebb rétegekben is bombázzuk a kollagénes állományt, vagy elég, ha csak a legfelső elérhető szinteket szurkáljuk, szóval van e eredménybeli különbség?

Azt is olvastam, hogy a bőraljához közeledve egyre vastagabbak a rostok, tehát az én értelmezésemben ez a kollagén rostokra is érvényes, tehát ott többen vannak, így ha ott is megpiszkáljuk őket, vajon nagyobb hatásfokkal dolgoznak majd nekünk, gyorsabban átrendeződnek, többen lesznek.....???

Az is lehet, hogy nagy butaságokat hordok össze, de vhogyan értelmeznem kell, nem tudok anélkül végezni vmit, hogy ne próbálnám megérteni, tudnom kell mit miért teszek, nekem nem elég, hogy vki azt mondja, ezért magamba döfök egy 2centis tűt.

Más!

Ami a radírt illeti, próbáld ki a cukros verziót, nálam a sós változat hatástalan, nem végez alapos melót, lgbb is úgy érzem. A cukor szemcséi tényleg erőszakosan tudják karcolni az arcbőrt, ezért előtte bevizezem az arcom, és mézet keverek a szerhez, de anélkül is működik, csak finoman kell masszírozni, szinte simogatni vele abőrt, nem úgy mint a sóval. Utána viszont tükörsima a képed!

3174. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 3170. - LaciV)
2012. márc. 31. 12:47
Mi is ezt mondtuk, csak ránk nem figyelsz!
3173. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 3169. - LaciV)
2012. márc. 31. 12:46
Hűha, gratulálok, a következő kezelésnél már lekörözöd a kezeléseim számát!Nem bízod a véletlenre a változásokat!
2012. márc. 31. 07:27
Apropó arcradír gyanánt kipróbáltam amit tanácsoltatok a szimpla konyha sót. (tengeri finom só) Én nem vettem észre változást, de közben eszembe jutott, hogy mivel én minden egyes nap villannyal borotválkozom, nem lehet, hogy az nekem folyamatos bőrradírként funkcionál?
2012. márc. 31. 07:23

Csütörtökön csináltam egy beiktatott kezelést, a két dúrva között, vagyis most csak 2 hetet vártam, de elővettem az eddig csak 2X használt 1,5mm-est. Hát gyerekek, ezzel is ömlött a vér. A csempét le kellett a végén súrolni a fürdőben, és a mellemig folyt le magamon is. Szóval, ha nem csak simogatod magad, akkor bizony a 1,5-es is elég mélyre hat (nálam), ezt kijelenthetem.

Na de ami a lényeg, hogy használtam a Vytalon ampullát a kezelés közben végig, és miután végeztem a szokásos copper peptide maszkomat, de most 25 percig. Tegnap, azaz pénteken, ismét feltettem a maszkot és ma már szinte alig látszik. Most azt látom, hogy legalább 1 nappal lerövidül így a gyulladás és vörösség...

3170. LaciV
2012. márc. 30. 22:46
Azt tapasztaltam, valószínűleg az arcradír miatt hogy jobban hat a lidó.
3169. LaciV
2012. márc. 30. 22:40

9.menet:

fürdés, borotválkozás, Visibly clear pink grapefruit arcradír, 10 min kamillás inhalálás, 1 óra gyógyszertári lido dunsztolás, 1.0 dl whisky (belső fertőtlenítés), külső fertőtlenítés, vidám 1.5 rollerezés 30 min, kollagén arcmaszk.

3168. rusnyi (válaszként erre: 3166. - Dharma)
2012. márc. 30. 21:00
Ezt én is kipróbálom főleg,hogy "mellesleg" egy műtét miatt nem érzek semmit így a tűszúrát se:D Jó olvasni,hogy sikeresen kezelitek magatokat :D
3167. MaciLaci2011 (válaszként erre: 3164. - Pepe98)
2012. márc. 30. 20:58
Hogy nincs orvosi vizsgálatokkal alátámasztva, és hogy néhány orvos aki nyilatkozott, az jól meg lett fizetve és hogy a szakmai anyagban is van valami elírás...
3166. dharma (válaszként erre: 3147. - 5e1c4ed8ef)
2012. márc. 30. 20:48
Köszönöööm! :) A mellemnél kisebb tűmérettel mindenképp,mert vékony a bőröm. Másfelesre gondoltam úgy gyengécskén :) Ott azért nem leszek olyan durva,mint a hasamnál.
3165. dharma (válaszként erre: 3153. - Ditz)
2012. márc. 30. 20:47
Hih,ezzel én is így vagyok,h csomó helyen csinálnám. De már annak is örülök ha a műtétet ezzel kiválthatom a kritikus helyeken. Nem kell nekem,h tökéletes legyen,mert hát most hova is akarok úgy kinézni,mint tini koromban,de azért takaróznom se kelljen má :)
3164. pepe98 (válaszként erre: 3162. - MaciLaci2011)
2012. márc. 30. 20:25
mit írtak róla?
3163. rusnyi (válaszként erre: 3162. - MaciLaci2011)
2012. márc. 30. 19:41
ÁÁ ne már pedig reménykedtem,hogy esetleg jó kis gép:(a nagy társai a kozmetikusnál jók azt tudom mert próbáltam,de drága,ezért gondoltam,hogy gyakoribb kezeléssel csak el lehet érni vele azt amit a nagyokkal :(Jaj ,de kár.Ennyiért is lehet kapni egyébként?Én az eredeti oldalon néztem kb 90 a krémekkel együtt.
3162. MaciLaci2011 (válaszként erre: 3161. - Pepe98)
2012. márc. 30. 18:50
Az owndoc fórumán is elég negatív hsz-t olvastam róla...
3161. pepe98 (válaszként erre: 3160. - MaciLaci2011)
2012. márc. 30. 17:34
olvasgattam róla, de nekem valahogy olyan gagyinak tűnik az egész, semmi értelmes, elfogadható magyarázat nincs hozzá. az, hogy az "energiát a bőr mélyebb rétegeibe juttatja", az nekem nem mond semmit :) persze ettől még lehet hatásos és jó, de ami információt én találtam róla, az semmitmondó
3160. MaciLaci2011 (válaszként erre: 3157. - Rusnyi)
2012. márc. 30. 17:07

Ultragen stop Tripollar a hivatalos neve, de több helyen direkt nem írják ki, hogy ne tudd máshol megkeresni. 48.000Ft-ért láttam a legolcsóbban...

Itt a működési elv:

A TriPollar™ egyedülálló RF technológiája néhány kis pólust használ arra, hogy a magas frekvenciájú elektromos energiát szimultán módon a bőr mélyebb rétegeibe juttassa, de a bőrfelszínt mindeközben megvédje. A bőr belsejében kialakult meleg aktivizálja a rostokat, ami által a rostokban a kollagéntermelés és feltöltődés megindul.

Az eszköz használata lehetővé teszi, hogy a TriPollar™ energiát a bőrbe juttassa, ahol biztonságosan és hatékonyan építheti újra azt a kollagén termelődés fokozása révén, a fiatalító kezelés során.

3159. MaciLaci2011 (válaszként erre: 3157. - Rusnyi)
2012. márc. 30. 16:32
Ugyanarról beszélünk...Mondja, hogy valaki ismeri, és hogy működik...
2012. márc. 30. 16:30

Ha le nem törlik, megnéznétek ezt az oldalt:

[link]

Ez nem ugyanazt a hatást érheti el (ha igaz és működik), mint a dermaroller? A videón el is magyarárra, hogy hogyan...Ha ez igaz és működik, akkor ezt a sok kínt és fájdalmat, bezártságot és mindent megoldana. Mit gondoltok?

3157. rusnyi (válaszként erre: 3156. - MaciLaci2011)
2012. márc. 30. 15:41
Én is gondoltam ilyesmire.Én a STOP nevű rf gépet nézegetem már rég.Állítólag hiper szuper a hatása.Engem is érdekelne ,hogy tényleg működik-e.
2012. márc. 30. 14:51

Sziasztok,

Van valakinek netán tapasztalata otthon használható ultrahangos ketyeréről, ami szintén hatóanyag bevitelére szolgál és szintén stimulálni tudja a kollagén hálót? A v.terán van 2 féle is, de nem ismerem ezeket. Vagy pl erről is hallottam: Nuskin galvanic spa system II. Érdemes lenne ezt esetleg a kezelések között kiegészítőként használni? Van valakinek ezen a téren tapasztalata?

3155. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 3152. - Ditz)
2012. márc. 30. 08:08

Sztem is jól teszed, ha kisebb tűs rollerre váltasz, mert a roller esetében nehezen ellenőrizhető, hogy milyen mélyen vájod bele a tűket. pecsétnél talán még jobb is egy 2mm-es, mert lgbb nem kell tövig belenyomni, ezzel újabb zúzódásokat okozni, csak megböködni cseppet.

Örülök a javulásnak, a környezetedben élők véleményét kellene megkérdezned, vajon ők látnak e eredményeket, mert a fényképek becsapósak, nagyon megtévesztőek lehetnek. Én nem is készítek többet, csak magamnak, hogy évek múlva emlékezzek még, de a valós képet ált. elferdítik. A múltkor egymás után, uabban a helyzetben lőttem két fotót, az egyiken tökéletesen simának tűnt a combom, a másikon félelmetesen csíkosnak. Roller, nyúzás tekintetében a fényképeknek nem sok értelme van, az alapján elhinni bármit is sztem meggondolatlanság. Írja le mindenki a tapasztalatát, sztem az az igazi segítség, úgyis a saját bőrödön fogod megtapasztalni az eredményességet.

Erő veled!:-)

3154. rusnyi (válaszként erre: 3153. - Ditz)
2012. márc. 29. 20:43
Ez nem lenne rossz én erre próbáltam a köpölyözést,de az is fáj és bizony meguntam egy idő után,valamint nem olyan látványos ,mint ez.Egyébként néztem a karom bőrét és lehet ,hogy vékony nekem is.Én 1,5-öst rendeltem az biztos jó lesz.Hétfőn már biztos a kezembe lesz és jöhet a szántás :D
3153. Ditz (válaszként erre: 3151. - Rusnyi)
2012. márc. 29. 20:31
Igazából az lenne a jó, ha az egész testemet tudnám rollerezgetni! Minden hol ráférne! :)) Kár, h ilyen macerás!
3152. Ditz (válaszként erre: 3148. - 5e1c4ed8ef)
2012. márc. 29. 20:27

Igen, én is olvastam sok mindent a bőrről, azért maradt meg a belső kar 2mm-je, mert gondolkodom rajta egy ideje, hogy ott is megpróbálnám. 2mm-sel nem merem, tényleg nagyon vékony ott.

Sztem lassan, de javul a bőröm, áprilisban csinálok még egy szántást, s ha meggyógyult, teszek fel képeket, h ti is láttok-e javulást.

3151. rusnyi (válaszként erre: 3149. - 5e1c4ed8ef)
2012. márc. 29. 15:19
Igen elsőnek ez lesz,hisz nálad is frankón működik :D.Remélem ha megérkezik az eszköz belekezdek,sőt a belsőcombon is gondolkodok,hogy feszesíteni kell így annak is adok majd.Képeket már csináltam lesz majd naplóm és ott megnézhetitek mire jut egy tök kezdő :D Valamint remélem a bőröm is akarja majd a dolgot.Muszály lesz neki,mert még csak 36 vagyok és szeretnék az is maradni.Vagy inkább 26 az jobb lenne:D
3150. rusnyi (válaszként erre: 3145. - Ditz)
2012. márc. 29. 15:13
Igen az alkar belső felén nagyon vékony ,de én a felkaron szeretném és azt hiszem,nem leszek alami erős harcos elsőre :D.Bírok minden másokon végzett beavatkozást,de ,hogy magammal mit fogok kezdeni még nem tudom.Még a köpölyözés se bírom úgy ha magamnak csinálom,mint amikor csinálták :D
❮❮ ... 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook