Ismeritek, használtátok már a dermarollert? (beszélgetés)
Szia!
Köszönöm szépen a gyors választ!
1.5 mm-es jó a hasra és az arcra is?
Segítenél? A pecsétet, hogy keressem? Az Emla gyógyszertárban beszerezhetŐ Még sosem hallottam róla. A pecsétnél ráhelyezed a bőrre és belenyomod? Erről találok valami bővebb leírást?
Az aloe vera gelly jó? Erről a kókuszolajról írtak már.. Megírnád a nevét és beszerzési helyet? Tényleg bocsi, de egyszerűbb tapasztaltak tanácsát kikérni mint saját bőrőn tanulni:)
Előre is köszi a választ:)
Szia!
Hűha, jó sok kérdést tettél fel, igyekszem egy szuszra megválaszolni!:-)
Nem ismerem a bőröd vastagságát és érzékenységét, így első alkalommal 1,5mm-es jószágot vásárolnék, ha lesz tapasztalatod, válthatsz. Kisebbet nem érdemes sztem. Én pecsétet használok, uaz a mechanizmus, mint a roller, egy kis műanyag felületen x számú tű, csak sűrűbben, mint a roller esetében, és ezt szúrod bele a bőrbe. Előnye: kevésbé fájdalmas, jól nyomon követhető a szúrás mélysége , iránya...
Rollernél érdemes mind a 4 irányban 10szer végigmenni egy területen.
Itt a legtöbben szárazon rollerezünk, a nyúzás lényege a bőr saját regenerálódási folyamatán alapul, a hatékonysághoz nincs szükség bevitt anyagokra. Megfelelő tapasztalattal már el lehet dönteni, hogy akarod e majd fokozni ezt, vagy egyáltalán hiszel e benne.
Beszerzés: eba.y, amaz.on, owndoc.
Milyet: rolllernél sztem édes mindegy, talán a dr-roller, amit az owndoc-tól vásároltam vmivel erősebb tűkkel van felszerelve(ezt most vizsgáltam meg nyúzásnál), de nem nagy a különbség.
Fertőtlenítők: Octenisept(bőrferti):gyógyszertárban is kapható,
Mikrozid(eszközferti): én egy gyógyászati segédeszköz boltból szerzem be.
Mind2 iszonyatosan sokáig elég. 1 éve van meg az Octeniseptem , és még mindig megvan a 3-ada, pedig agyonfújom vele a képem.
Érzéstelenítés: Ki kell próbálnod, mekkora a fájdalomküszöböd, nekem a roller nem menne nélküle, a pecséthez tervezem a mellőzését, de még nem tudom bírom e nélküle.(nálam eddig e téren csak az Emla vált be)
Utókezelés: Leírom nekem mi vált be: kezelés után kb. 1 órával aloe gél, ezt 2-3 óránként ismétlem aznap.(fertőtlenítővel átfújom minden felvitel előtt, nem tudom miért, de így teszek). Majd másnaptól a szokásos procedúra, ami nálam ásványvizes arcmosás, és kókuszolaj.
Remélem sikerült válaszolnom mindenre!
Eredményes szurkálást!
Sziasztok!
Remélem mindenkinek jól teltek az ünnepek, és sikerült teletömni magatokat mindenféle földi jóval! Az általam elfogyasztott sonka mennyiség sztem már büntetendő!:-)
Maszika, nagyon örülök, hogy végre megérkezett a várt jövevény, irigykedem is miatta, mert nálam még mindig semmi, le is mondtam róla. Annak meg még jobban örülök, hogy hasznosnak, és eredményesnek találtad, hiszen én beszéltelek rá, bántott volna, ha csalódást okoz!Gratula a nyúzáshoz!
Múlt héten nem bírtam tovább, elővettem az egyik rollerem, és végigszántottam az orcámon, úúúristen, nem is emlékeztem rá, hogy a roller mekkora fájdalommal jár, őrület. Agyonérzéstelenítettem a képem, de nem használt.
Maszi, megírnád nekem, hogy pontosan mennyi idő alatt szállították ki a rendeléstől számítva, és pontosan melyik eladótól vetted? Elküldöm priviben a mélem, ha oda írnád megköszönném, mert ritkán jövök netre, és a mélem bárhol megtudom nézni!Jelenleg nincs az ebay-on 2mm-es jószág, mondjuk pénzem sem, de sztném elkerülni, hogy úgy járjak, mint ezzel a maláj pecséttel, amit 2szer fizettem ki, és egyet sem kaptam.Köszönöm előre is!
Dharma, én is ezt tapasztalom, hangulat, napszak, egészségi állapot....etc függvénye, hogy ugyanott mennyire fáj, mindig más nálam is.
Ditz Kedves!
Nekem eddig csak a 35 tűs változatom volt, de én biztosan a 80-as verzióba ruháznék a helyedben, de ha őszig vársz, addig nekem is lesz vele tapasztalatom, és megosztom majd veled!
Gratula a hasprojekthez, és remélem a mellen is összejön majd a buli, de én oda mindenképpen csak a pecsétet javaslom, az egy nagyon kényes, és mindenféle nyomásra, görgetésre érzékeny ,tejmiriggyekkel gazdagon bélelt terület, nem való oda a roller!Sőt, gondolom kevésbé lenne fájdalmas vele!
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni!
A héten vásárolnék rollert, de teljesen tanácstalan vagyok. Kb. 2 órát bogarásztam itt, de mindenki mást javasol. Arcra, hasra, combra. Mekkora kéne? 1-1.5? Hol érdemes vásárolni és milyet? A dermaroller oldalán azt írják, hogy csak kozmetikusoknak adnak 0.3 felett. Használat: a 15 minden irányba valós? Mennyire kell rányomni?Találtam ampullákat csodaszerekkel:) Szárazon vagy azt bele? Utána milyen krémet javasoltok? Mennyivel utána lehet bekenni? A fertőtlenitőt hol szerzitek be? Érzéstelenítés szükséges?
...és még egy mi az a pecsét? Az ampullákat próbálta valaki?
Tudom, hogy rettentő sok hozzászólás van, ezért előre is nagyon szépen köszönöm aki válaszol ennyi kérdésre. ( a használatra van pontos leírás valahol?)
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni!
A héten vásárolnék rollert, de teljesen tanácstalan vagyok. Kb. 2 órát bogarásztam itt, de mindenki mást javasol. Arcra, hasra, combra. Mekkora kéne? 1-1.5? Hol érdemes vásárolni és milyet? A dermaroller oldalán azt írják, hogy csak kozmetikusoknak adnak 0.3 felett. Használat: a 15 minden irányba v
Mekkora a pecséted? Két fajtát láttam eddig képeken, egy pici (kb.1cm) kör alakút és egy nagyobb (talán 2x3 cm) téglalap alakút. Melyik a jobb?
Nagyon dícséritek, őszre én is beszerzek egyet. Jövő héten egyet még rollerezek és őszig befejeztem.
én tegnap megcsináltam az első nyúzásomat az új csodás kis pecsétemmel (ezúton is köszönet Balinak a sok segítségért a nem egyszerű beszerzésben):)és mindenkinek melegen tudom ajánlani. mivel én nem használok (már) érzéstelenítőt ezzel sokkal kibírhatóbb a fájdalom, 10-15ször szúrtam egy helyre, ezt nem bírtam volna ki rollerrel az tuti. végigmentem nyakon, dekoltázson is az arcomon kívül, de tényleg sokkal jobb mint a roller és pontosabban lehet vele célozni :))))))
ja és nagyon boldog nyulam-bulamozást mindenkinek :)))))
lehet, hogy azért, mert mindenütt más lehet a bőr vastagsága, az is számíthat, mennyi zsír van alatt vagy csont :)
nem használok érzéstelenítőt, de a hasamat, mellkasomat gond nélkül tudom rollerezni, a kézfejemnél és a nyakamnál viszont meghalok :)
Tegnap megnyúztam a hasamat. Medhiruddal kenegetem. Nagyon sokáig bírom gyötörni, mert sokkaljobban hat itt az emla, mint az arcomon. Vajon miért?
Nagyon csúnya lett, mégis gyorsabban gyógyul,mint az arcom. Vajon miért?
Tegnapelőtt a mellkasomat akartam nyúzni, másfél órát rajta volt a fólia, semmit nem érzéstelenített u.az a tubus emla, ami a pocimat teljesen elérzéstelenítette. Nem tudtam rollerezni,nagyon fájt. Vajon miért?
10. menet ua. mint a 9. leírás a 3169 hsz.
Hol vagytok? Mindenki locsol, v már eláztatók:-)
eddig kétszer csináltam a karomat :)
combnál egyszerűbbnek tűnik, ha a lábadat helyezed a megfelelő szögbe, hogy feszülhessen a bőr, vagy beszerzel plusz két kezet :)
két kezelés között én mindig megvárom, hogy teljesen rendbe jöjjön a bőröm, ami testrészenként változó lehet. (a combomnál például több mint két hét kell a gyógyuláshoz, a hasam általában már 10 nap után rendbejön)
Mennyit csináltad már a karodat?Én már megcsináltam a két belsőcombit,mell és kéz is megvolt már :D Van arra valami javaslat,hogy hogyan lehet egyszerre két kézzel megfeszíteni a bőrt és közben használni a nyúzókát?A combomon elég nehéz kivitelezni a ketőtt mert hiányzik még 2 kéz :D
Ja és mennyi időt kell várni 2 kezelés között?
és kellemes nyúzizást is :)
(azt vettem észre, hogy a kezemen jelentkeznek leggyorsabban az eredmények, vajon ott miért?)
Kedves Sorstársak!
Lehet, hogy nem jövök már a héten, Igy most
KIVÁNOK MINDENKINEK KELLEMES HÚSVÉTI MÓKÁT, FINOM LAKOMÁKKAL, NAGY VIDÁMSÁGBAN!
(Elnézést, de nincs ezen a gépen hosszú i!)
Köszi!
Kicsit furán fáj ott ahol érzem,lehet csöppet jobban meggyüsztöltem ,mint kéne,mert ugye nem fájt.Ott ahol volt stria az szép piros lett.Majd idővel kiderül mit alkottam :D
Ügyes vagy gratulálok. A mell környékén nagyon óvatosan hengerelj, sőt én arra a területre kimondottan csak pecséttel mennék, de ez az én véleményem!
Látványos szépülést!
Sziasztok!
megjött a rolim ki is próbáltam a mellemen:D Mivel nem igen érzek ott semmit így tök laza volt vérzett is.Gondoltam nekimegyek a karomnak is.nem tudom másnak mennyire fáj,de nekem most,hogy eltelt már kb 1 óra jobban fáj,vagyis inkább ég ,mint amikor megégek,de közben nem olyan vész pedig vérzett.Lehet mázlista fakír vagyok és nem érzem annyira?Az arcomra nem mentem rá majd talán pénteken ,mert utána nem melózom.Szóval elkezdtem kíváncsi vagyok milyen lesz a mellem:D
Nemcsak a gúlaforma miatt, de most ebbe tényleg nem megyek bele, mert csak unalmasan tudnám elmagyarázni. A tűk hosszúsága, és egymáshoz viszonyított távolsága a kulcskérdés, mert a hengeren mindig ugyanazt a szöget vehetik csak fel, így az nem mérvadó.(Hacsak nem sérültek:-))Ha lerajzolod magadnak a műveletet, és a hengert, az sokat segít.
Igen, én is javaslom a pecsét beszerzését, persze nem garantálhatom, hogy te is imádod majd, mint én, de nagyon örülnék neki!
További ajánlott fórumok:
- Akik használtak(nak) fogyasztó tablettát, port, teát, shake-t, ide!
- Milyen kozmetikumot használtál legutóbb?
- Dévény módszer (gyógytorna): ismeritek?
- Tisztító tampon. Használta már valaki? Ha igen, tapasztalatokra lennék kíváncsi.
- Valaki használta már az anionos tisztasági betétet?
- Sminkeled az arcod minden nap? Ha igen, milyen színeket használtál?