Ismeritek, használtátok már a dermarollert? (beszélgetés)
Nem ezen fog múlni, bár rinocéroszbőrnél kimondottan ajánlják!:-)
Ha már rajta van az érzéstelenítő, akkor hagyd a fenébe, utána a radírozással befolyásolhatod a hatóidőt, persze ez az én józan logikám, semmi több.
Fogalmam nincs!
Saját véleményem: minek?
Nem vmilyen hatóanyagot akarsz bejuttatni a bőrödbe, hanem millió lyukat ütni bele!
Utána úgyis lehámlik minden.
Én a hámlás alatt szoktam többször radírozni.
Ezt gondolom én, lehet a Bali mást mond.
Mindenképpen, én mindig ezzel indítok!
Sikeres szántást!
Radírral kapcsolatban:
Én már szinte minden boltban kapható bőrradírt kipróbáltam sok-sok év alatt. Pár éve olvastam valahol a sót.
Nem kell hozzá semmi! A nedves bőrödet dörzsölöd vele és kész!
Én is próbáltam a cukrot, először nagyon durva, fáj, azután elolvad. A só finomabb és nem olvad.
Én folyékony szappanhoz keverem a sót, csak annyiba amennyivel megmosom az arcom. Dörzsölöm egy darabig és sima lesz.
Elnézést, teljesen félreértettelek, érdekes, amit írsz, mennyi fura lény jár ide!:-)
Reggelente nekem is szebb a bőröm, és kevésbé láthatóak a pórusok.
Ne viccelj, gyorsabban kikevered, minthogy kulcsra zárnád a bejárati ajtót, jézusom!!!!:-)
Akkor csak fogj a markodba kristálycukrot, és azt masszírozd bele a nedves arcbőrbe, ezerszer hatékonyabb, mint a bolti változatok.
Igen, most én is úgy látom, hogy talán érdemes volna sűrűbben végezned a kezeléseket, én is hajlok efelé, tulajdonképpen sztem nagy kárt nem tehetünk, ha látszólag rendbe jött a bőrünk, akkor újra nekimegyünk, gyorsan kiderül, ha nem működik.
Sztem 1,5mm-es, 2mm-es egy kutya, nem hiszem, hogy annyival lassabban gyógyulna, de lehet, hogy tévedek.
A legtutibb radír, igazi szerelem:
1.)cukor/méz kombi(jó kis masszává keverve, bőrtípustól függően szárazon, vagy nedves arcbőrön)
Akik ellenállóbb arcbőrrel rendelkeznek, adhatják neki cukor helyett durvább tengeri sóval, vagy kávéval.
nekem nem szokott vérezni, legfeljebb apró pöttyökben, az én vérem hol van, hogy sosem jön elő??? :)
az arcomon nem látok vűltozást sok kezelés után sem, de a hasamon folyamatos. lehet, hogy a hasamon nem lett volna ekkora javulás, akkor már az arcomat sem csinálnám, mert azt hinném, nem használhat :)
kíváncsi leszek én is, szerintem ha nincs csík, elszakadt bőr, akkor sokkal szebben és gyorsabban kell javulnia :)
Pepe!
Ma megcsináltam a hasam másodszor, 2 hetet vártam csak az 1. után. Nagyon rányomtam, vérzett, de nem folyt annyira, mint az arcomról. Mell alól egészen le a bugyi vonaláig. Most tiszta lila az egész és nagyon ég. Azt mondtad, gyorsabban javul, mint az arc. Csak egy icipicit lóg, mert most éppen dagi vagyok, narancsom, csíkom nincs, inkább "fonnyadt" a bőröm a pocakomon. Kíváncsi leszek!
Igen, másnak is. Nekem. Sőt! Roller után 2 hétig egyre rondább nekem. Korábban egyszer írtam is, hogy szerintem nekem több lyuk lett a bőrömön, mint mielőtt elkezdtem az egészet. Kb. 3 hét után látom úgy, hogy valamicskét szebb. Inkább tapintásra, tömörségre érzem, látványra csak a hegek, közti pici bőrfelületet látom simábbnak, a hegeim sztem nem töltődnek.
Tegnap csináltam képeket, hasonlókat, mint ami fent van, nem látok különbséget. Igaz, közben kiégett a mosdó feletti fénycső, és nagyon hideg, szinte kék fényűt vettem véletlenül. Gondolom számít a más fény.
Ez van. Áprilisban csinálok még egyet, és őszig szünet. Ha elértem a 20 kezelést, és még mindig nincs látványos javulás, befejezem. Még csak a 7. jön 2 hét múlva.
60 kezelés???? Az még írtó messze van nekem, a töredéke van csak meg...:)
Az előbb rosszul írtam, én nem feszítem úgy meg a bőrt, mint a srác a videón, de ezentúl ki fogom próbálni, bár a dermastamp alkalmazásánál így csináltam, mert fel kellett húznom a csontos részre a bőrt, hogy bele tudjam szúrni a pecsétkét...
Lehet, neki másféle hegei vannak, nem olyanok mint nekem. Most néztem egy videót egy srácról aki 33 kezelést csinált és rendkívüli eredményről számolt be. Lehet, hogy én is vissza fogok menni 1,5 mm-esre és gyakrabban fogom csinálni, egy próbát azért megér. Ja és pl azt láttam még, hogy alaposan kifeszít/kihúzza az arcbőrt a rollerezés alatt, mint én.
Javasolj/javasoljatok már nekem intenzív bőrradirózást, amit alkalmazhatnék a rollerezés előtt 1 órával. Ti lányok ilyet biztosan ismertek...
További ajánlott fórumok:
- Akik használtak(nak) fogyasztó tablettát, port, teát, shake-t, ide!
- Milyen kozmetikumot használtál legutóbb?
- Dévény módszer (gyógytorna): ismeritek?
- Tisztító tampon. Használta már valaki? Ha igen, tapasztalatokra lennék kíváncsi.
- Valaki használta már az anionos tisztasági betétet?
- Sminkeled az arcod minden nap? Ha igen, milyen színeket használtál?