Ismeritek, használtátok már a dermarollert? (beszélgetés)
Aham...lehet,h akkor itt a gúla forma miatt. Vmi rémlik nekem is,h írta vki,h jó volt Neki. No egyenlőre maradok a mostaninál. Nem kellemes gondolom így se,úgy se.
Viszont ezen a pecséten nagyon kezdek gondolkozni. Jó lenne ha ezt nem lenne olyan marha macerás beszerezni,mert a csípőcsontomon lévő pár nagyobbacska csíkot azzal szívesebben kezelném.
Vmit félreértesz:
A MaciLaci által említett dr-roller, amit az owndoc-nál árusítanak(ha jól tudom), a tűk uolyan sűrűségben helyezkednek el, és én úgy láttam(nekem ilyen is van:-)), hogy uolyan minőségűek is, legbb is látszatra semmi különbséget nem fedeztem fel, viszont csupán egyszer használtam.
Amit te említesz, az az MTS roller(ebből is van példányom:-))ő az 540 tűs jószág. A bőr "szakításáról" írtak sajnos csupán akkor lennének igazak, ha a tűk csupán a henger szélességében lennének sűrűbben, de egymást ugyanolyan távolságban követnék a sorokon, mint az MT esetében. Viszont nem így van, az MTS rolleren kb. 2szer olyan sűrűn helyezkednek, minden irányban.(Sőt a sorok sincsenek elcsúsztatva, mint az MT-n, de ez ebből a szempontból nem nem érdekes).Sőőt!az MTS roller tűi nem kimondottan hengeresek, inkább gúlaszerűek, háromszögszerű palásttal, félelmetesek!:-)Nekem szó szerint tépte a bőröm.
Egyszer járt itt egy hölgy, aki azt állította, hogy 1,5 mm-es MTS rollerrel nyúzták(kozmetikus 1,5 mm-essel??), és fantasztikus volt a hatása, de a feltett kérdéseimre már nem kaptam választ, így félreértésnek könyveltem el, mintsem valós tapasztalatnak.
Rollerügyben nem kutakodtam, de pecsét vonatkozásában a Scientia elnevezésű jármű tűi sztem vszínűleg strapabíróbbak lehetnek, már csak a képek, illetve a 100 EUR vételár alapján. Egyszer biztosan beruházok egybe, és beszámolok.
Sajnos erre nem tudom a választ, mivel eddig mind a 4 rollerem sima olcsó MT volt.
Abban mondjuk biztos vagyok, hogy az MT nem sebészi acélból készül, ezért kopik hamarabb.
Még egy dolog a maszkról. A legtöbb maszk nem rakható fel dermaroller után, bárki bármit is mond. Mi itt nyilt, sokszor még vérző sebekre teszünk fel hatóanyaggal teli maszkot. Ahol nem írják, hogy dermarollerhez ajánlják, vagy hogy nyilt sebre feltehető, azt hétköznapi, nem sérült bőrfelületre kell értelmezni.
Kakaóvajtömböt nem ismerem, utókezelni 12-24 óra elteltével már szerintem rengeteg mindennel lehet, mivelilyenkorra már rég nincs nyitott csatorna.
Köszi!
Nekem van sima kakaóvajtömböm natúr.Azt esetleg másnap rákenhetem a kezelt bőrre?
Nem nagyon kapható kis hazánkban. Külföldről rendelhető, illetve az internetes piacokon is érdemes lehet szétnézni. Sok hasonló koppintós maszk létezik, de kifejezetten olyan, amit kapcsolnak a dermarolleres kezeléshez én nem tudok másikat...
Pontos megnevezése Copper Peptide Intensive mask
Ilyet hol lehet beszerezni,mert ha beírom a keresőbe elég fura oldalak jönnek be :D.
Köszi!
Én szemmel nem veszem észre, hogy elkopott. KB 5-6, max 7-8 alkalmat húz ki nálam egy alap roller (nem a minőségiekről beszélek, hanem az olcsó MT rollerről) Onnan tudom, hogy cserélni kell, hogy fáj, tép akezeléskor, és nehezen viszi át a bőrt.
Még annyit egy korábbi Peptide maszk vonatkozásában, hogy ez a maszk nem a bőr utókezelésére/megnyugtatására való, hanem a kollagén képződés további segítésére. Ebben olyan anyagok és vitamin vannak, amiknek közvetlen a rollerezés után a nyitott kis csatornákon keresztül mélyre kell jutniuk. Tehát gyakorlatilag ez hatóanyagot tartalmaz. Az owndocon van egy bővebb leírás róla.
Carbomer (Carboxypolymethylene) 10 %
TEA (Triethanol amine) 0.1 %
Hyaluronic Acid 0.3 %
GHK-Cu 0.2 % (2000 ppm)
Nano Platinum 0.1 %
Centella Extract 2 %
Yam Extract 2 %
Syn-Coll (Palmitoyl tripeptide-3) 2 %
Vitamin B3 0.2 %
Vitamin B5 0.3 %
1,3 Butylene Glycol 5 %
Propylene Glycol 3 %
Propyl paraben 0.1 %
Tween 20 0.1 %
Fragrance 0.01 %
Érdemes tartani otthon egy szűz példányt, azzal összehasonlítani. Sajnos nálam eddig minden jármű balesetet szenvedett, így nem volt ideje bemutatni meddig bírja, de nem lepődnék meg rajta, ha 4 kezelés után már nem volna a régi, kiváltképpen, ha a testedet nyúztad vele, az nagyobb felület, talán nagyobb az erőkifejtés is.
Frankiboy ha jól emlékszem több mint 1 évig használta uazt, bár sztem ez már túlzás, de nyilván mindenki maga érzi, hogy megfelelőek e még a tűk. Egy érintetlen példány hasznos lehet, mert jól láttatja a különbséget.
Az első kezelés után én sem használtam semmit és égett az arcom.
A második kezelésnél közvetlen a rollerezés után (kb 1-2 perc amíg kibontom ) Botanic Extract maszkot használtam árnika kivonattal (nagyon kellemesen hűsített, megszüntette a kb. 1 óráig tartó égető érzést, és másnap jelentősen csökkent az arcpír). Nappal nivea q10 , este fekete nadálytő 3 napig.
A 8. és 9. kezelésnél Essence Extract collagen arcmaszkot használtam, úgy tapasztaltam jobban feltölti az arcbőröm a többi változatlan..
Én nem arcot kezelek,de kezelés után hirtelen nagyon száraz lesz a bőröm és a ráncok nagyon duzzadtak. Olyan dehidratált érzése. FLP First-el fújom és negyed óra múlva visszaáll a rendes vízháztartása a bőrömnek. Legalábbis úgy tűnik.
Azt honnan tudjátok/érzitek,h kezdenek kopni a tűk? Tegnap 4x kezeltem,nem tudom,de sztem már nem az igazi. Még jó,h rendeltem már másikat,de nehogymá' 4 alkalmat bírjon ki :O
Sztem is fontos a kezelés utáni ápolás, nálam sem vált be a napokig tartó érintetlenség.(nekem viszonylag száraz és nagyon érzékeny a bőröm). Kezelés után 1-2 órával már kókuszolajat kenek a képemre, vagy aznap párszor csupán aloe vera gélt, és másnaptól a szokásos kókuszolaj, ez változó.
Kísérletezned kell majd neked is, mindenki másra esküszik./BurnAid gél, Körömvirág krémek, Aloe gélek(First, First Aid, tiszta aloe gél) Culevit krém, Vytalon ampulla, Copper Peptide maszk, Kollagén maszk...most ezek jutottak eszembe azok közül, amelyekről a többiek beszámoltak./ Én a természet erejében hiszek, így kizárólag kókuszolajjal(hidegen sajtolt, szűretlen verzió) egyezkedem ezen a téren, nekem ez a csodaszerem, mindenkinek más.
Azt, hogy mivel kéne/érdemes nem tudom. Azt, hogy én mit használok elmondom. Ezek váltogatva:
- Vytalon gél,
- Naturland Fekete nadálytő krém
- Dr. Theiss Körömvirág kenőcs. (Ezt csak most az utolsó alkalommal használtem, eddig nem, de jónak tűnik)
Más:Minél többet olvasok a Tripollar Stop nevű gépről, annál jobban látom, hogy van akinek használ, van akinek nem, és van aki elvből szemfényvesztésnek titulálja. Vannak köztünk kozmetikusok is, senki nem tud erről mesélni nekünk?
Szeretném megkérdezni,hogy kezelés végén mit használtok?Milyen krémmel érdemes kenni a bőrt a gyógyulás érdekében?
Köszi!!
További ajánlott fórumok:
- Akik használtak(nak) fogyasztó tablettát, port, teát, shake-t, ide!
- Milyen kozmetikumot használtál legutóbb?
- Dévény módszer (gyógytorna): ismeritek?
- Tisztító tampon. Használta már valaki? Ha igen, tapasztalatokra lennék kíváncsi.
- Valaki használta már az anionos tisztasági betétet?
- Sminkeled az arcod minden nap? Ha igen, milyen színeket használtál?