Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Ismeritek, használtátok már a dermarollert? fórum

Ismeritek, használtátok már a dermarollert? (beszélgetés)

❮❮ ... 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 ... ❯❯
3269. a4d7ac2225 (válaszként erre: 3268. - Tanti59)
2012. ápr. 11. 11:18
szerintem a 30 000 forint per alkalom eleg lehuzas....es olvasd el Jolan tortenetet akinek agy kozmetikus elb..ta az arcat, es gondolom az sem volt ingyen....senki nem irta azt hogy az a jo amit mi csinalunkm azt irtuk hogy mindenki maga donti el mit csinal magaval, elvegre felnott emberek vagyunk....
3268. tanti59 (válaszként erre: 3267. - Maszii)
2012. ápr. 11. 10:34

Ez jó!....eddig azt írták többen, kozmetikushoz ne menjen senki ilyen kezelésre,mert csak lehúzz,kicsi a tű mérete,nem lesz látványos az eredmény,felesleges pénz kidobás,...ez a jó amit Ti csináltok.

akkor most hogy is van ez?

3267. maszii (válaszként erre: 3260. - Ditz)
2012. ápr. 11. 10:27

ajajj, eddig én sem mertem ám senkinek mondani, hogy ugyanígy gondolom és látom az arcom mint Ditz, mert azt gondoltam, hogy teljesen meghülyültem :) én is úgy gondolom, hogy kitartok és elkezdem ősszel újra, de hogy mi lesz addig? és azután? van-e értelme a fájdalomnak, az idő és pénzráfordításnak?

én is el vagyok keseredve ám :((((((

3266. dharma (válaszként erre: 3264. - Pepe98)
2012. ápr. 11. 08:26
Jaja...én is ezért kérdeztem,mert nekem is olyan másfél héttel később kezd javulni,de egy kezelés után pár napig mindig rosszabb.
3265. pepe98 (válaszként erre: 3258. - Szabó Jolán)
2012. ápr. 11. 08:14
én azon a területen is ugyanazt a 1,5 mm-est használom :) ott még csak 3-4 kezelésen vagyok túl, ha javult is, annyira nem látványosan, hogy ezt írhassam, de majd még pár kezelés után beszámolok, lett-e eredménye :)
3264. pepe98 (válaszként erre: 3260. - Ditz)
2012. ápr. 11. 08:04

nekem a kezelések után napokig sokkal rosszabb a bőröm, ráncos, puffadt, élettelen, aztán ahogy gyógyul, szépen kisimul, feszül. nem lehet, hogy a kezelések utáni időszakban érzed úgy, hogy rosszabb lett?

többször leírtam, hogy az arcomon nem látok változást, volt, hogy más látott (pozitívat), de nem merném azt írni, hogy tényleges javulást látnék. viszont a hasamon annyira egyértelmű és nagy javulás van, és olyan sokat feszesített a roller, hogy ezt 100 százalék valósnak veheted :)

3263. a4d7ac2225 (válaszként erre: 3260. - Ditz)
2012. ápr. 11. 00:38
en meg nem latok magamon valtozast, 5 kezeles utan, mondjuk rosszabb sem lett. Nem valtozott mas? nem fogytal vagy ilyesmi? barmi mas amit most mashogy csinalsz?
3262. dharma (válaszként erre: 3260. - Ditz)
2012. ápr. 10. 22:43
Nem tudom pontosan,de mennyi időnként kezeled arcod,hasad???
3261. Szabó Jolán (válaszként erre: 3259. - Dharma)
2012. ápr. 10. 20:58
Annyira hálás vagyok mindenkinek a segítségért és a bátorító szavakért, elmondhatatlanul jó érzés ilyen emberekkel "találkozni", aki így segítik és támogatják egymást. Leadtam a rendelést a rollerre, remélem, néhány napon belül megérkezik, és akkor majd beszámolok az eredményekről! Egyszer majd talán én is így fogom tudni segíteni a kezdőket :)Mindenkinek jó rollerezést és feszes, ránctalan bőrt kívánok!
3260. Ditz
2012. ápr. 10. 20:57

Hát kedves sorstársak, én egy ideje észre vettem magamon valamit, de úgy gondoltam biztosan tévedek, de ma ismerősök is hangot adtak a gyanúmnak. Ez pedig a következő: egyre jobban megnyúlik a bőröm!!!

A hasamon a leglátványosabb, sztem lazább, mint rollerezés előtt, pedig ott még csak háromszor csináltam. Mások szerint az arcom is feszesebb volt még ősszel, mielőtt elkezdtem ezt az egész macerát.

Én úgy látom,h az arcom lassan, de javul, a hasam viszont rosszabodik.

Mások szerint az arcom is rosszabodik, kinyúltabb kevésbé feszes,a hegek nem változtak.

Teljesen elkeseredtem. Mit látnak mások, és mit én? Nem lehet, h csak azért látok javulást az arcomon, mert azt akarok látni?

Ti, akik itt írkáltok, mindannyian javulásról számoltok be. Nem akarok bántani senkit, de ezek valósak? Csak azért csinálom ezt az egészet, mert elhiszem, amit mondtok és azt gondolom, hogy ha kitartok, előbb utóbb csak beindul nálam is valami.

Miért mondják a barátnőim, h feleslegesen gyötröm a bőröm, kinyúlt a rollertől!

Jaj! Mit tegyek?

3259. dharma (válaszként erre: 3249. - Szabó Jolán)
2012. ápr. 10. 20:46

Én is a hasamat kezelem,bár szülés után. Brutál ami Veled történt,nem hagytam volna annyiban az tuti.

Most volt a 4. kezelésem. Az eddig lógó hasamra már "csak" a megereszkedett kifejezés a helytálló. Lassan inkább a ráncoknak kéne eltűnnie.

De! Hason nekem úgy igazán sosenem vérzett. A második kezelést bírtam jobban,ott adtam neki rendesen,amikor vattával utána letöröltem akkor azon azért volt vér,de egyébként inkább horzsolásszerű volt,nem folyt belőle. Sztem hason nem is annyira jellemző ez. Hajrá!!! Remélem el tudod tüntetni amit elrontottak!!!

3258. Szabó Jolán (válaszként erre: 3256. - Pepe98)
2012. ápr. 10. 20:31

Nem volt következménye- nem akartam magam kinevettetni egy bírósági eljárás során, no és ugyan hogyan tudtam volna bizonyítani, hogy nem olyan volt? Nem készült előtte- utána fénykép. Most már azt is tudom, hogy egy komoly helyen lefényképeznek előtte - saját kárán tanul az oktondi. No de spongyát rá, majd a dermaroller megfeszesíti, amit elcsüngősítettek. :)

Esetleg combhátsó-fenék területre, vagy cellulitisre használta már valaki? Úgy dereng, valahol azt olvastam, hogy erre már hosszabb, 3 mm körüli tű kell. Vagy az már nagyon durva?

3257. Szabó Jolán (válaszként erre: 3255. - Rusnyi)
2012. ápr. 10. 20:26
Erre a szörnyűségre úgy került sor, hogy a kozmetikus is még csak akkor tanulgatta a vadiúj gépének a kezelését- de ezt ugye honnan tudná a vendég? Igen, ilyenkor már jó megoldásnak számít, ha nem használ, de nem is árt. Arra következtetésre jutottam magamban, hogy az emberi test nem arra van tervezve, hogy rádiófrekvenciával, ultrahanggal bombázzák, biztos ami biztos, én ezentúl távol tartom magam ezektől. Ezért is tetszik a dermaroller, mivel az a szervezet természetes öngyógyító képességét használja ki. De nagyon sok sikert kívánok mindenkinek, aki rászánja magát a rádiófrekvenciára, és valóban nagyon szimpatikus, hogy a kozmetikusod ellenőrzi a bőr hőmérsékletét. Jó szépülést!
3256. pepe98 (válaszként erre: 3251. - Szabó Jolán)
2012. ápr. 10. 20:11

ha még az én hasamat is feszesíteni tudja a roller, akkor szerintem mindenkiét :)

a kozmetikus felé nem volt ennek a "kezelésnek" következménye? mert azért ez nem kis rongálás :(

3255. rusnyi (válaszként erre: 3249. - Szabó Jolán)
2012. ápr. 10. 19:49
Ez amit írtál a tripolárrol rettenet ezt ,hogyan csinálták?Nekem amikor voltam nézte a kozmetikus a hőmérsékletét a bőrömnek nehogy túlmelegítse.Az tény ,hogy egy otthoni gép nem olyan erős ,mint a kozmetikusé ez talán nem történne meg az ,hogy nem használ már inkább.
3254. rusnyi (válaszként erre: 3246. - Harmatpiroska)
2012. ápr. 10. 19:46
Én ilyet vettem nekem bevált jó a fogása még akkor is ha teljesen kicsavarom magam ,mert testen kicsit más a helyezkedés :D
2012. ápr. 10. 19:23
Vagy ha maradt valakinek netán elfekvőben 2-3 db ilyen réz peptide maszk az is szólhat, ha hajlandó megválni tőle...Köszi!
2012. ápr. 10. 19:18

Sziasztok!

Meglepve tapasztaltam, hogy a nemzetközi, kis hazánkba beérkező levelek/csomagok szállítási költségei nagyon felmentek. Jelen pillanatban 11,5 dolcsi (3500Ft) csak a szállítási ktg a Peptide maszkok tekintetében. Ha netán lenne valaki, aki szeretne magának hozatni néhány db-ot, az keressen már meg priviben, hogy közösen rendelve osztozhassunk a posta ktg-n.

(Kérem a modikat, ne töröljék e hsz nem reklám...)

3251. Szabó Jolán (válaszként erre: 3250. - Pepe98)
2012. ápr. 10. 19:14
Köszönöm a válaszodat,gyorsan meg is rendelem a nyúzáshoz valókat! :-) Igyekszem én is minden kérdésedre válaszolni: a rádiófrekvencia a bőrgyógyász szerint felmelegíti a sejteket, jó esetben csak egy kicsit összerántja a kollagénszálakat, amitől a bőr feszesebb lesz, de ha túlhevítik, megfő- mint a tojásfehérje. Velem ez történt, pedig kozmetikus csinálta, igaz, én sem jeleztem, hogy fáj, mert azt hittem, ezzel jár. Az arcom volt a legijesztőbb, hiszen az látszik, nem tudom ruhával takarni, gyakorlatilag lelógott az arcom a fejemről :-) A bőrgyógyászati kezelés során először Guna hatóanyagos injekciókat kaptam az arcomba, kb. 20 akupresszúrás pontba, 10 alkalommal, ez már láthatóan feszesített rajta, igaz, ezt még csak én láttam- éreztem. Ezután 5 alkalommal volt rollerezés, kb. havonta, utána ugyanezt a Guna homeopátiás koktélt, valamint szintén homeopátiás kollagén készítményt masszírozott be az orvos a még nyitott szúrcsatornákba. Én nem igazán hámlottam le tőle, másnap még duzzadt és kicsit piros volt az arcom, de harmadnapra már szalonképes voltam, bár még eléggé fáradtnak, megviseltnek látszott a bőröm, kb. a negyedik napon kezdett látványosan javulni, ami aztán hetekig folytatódott. Én ezekkel a Guna termékekkel maximálisan elégedett voltam, de azt nem tudom, hogy hogyan lehet őket rendelni, mármint hogy csak orvosoknak forgalmaznak-e. Ami még arcfeszesítésre - és pórusok összehúzására- nagyon jól működött, az egy intenzív olajos arcmasszázs, ha érdekel, leírom a menetét. Még egyszer köszönöm a segítséget, nagyon remélem, hogy a példádat követve én is meg tudom feszesíteni a hasamat- meg ami még hátra van. :)
3250. pepe98
2012. ápr. 10. 18:27

húúúúúúúúúú ez nagyon durva, amit írtál! hogy tudtak ennyi kárt okozni? :( de az jó hír, hogy a dermaroller helyre tud hozni!

érdekes, hogy én pedig az arconom nem látok változást. neked hány arckezelésed volt, és milyen gyakran?

én MT-rollert használok, 1,5 mm-est a hasamra. tulajdonképpen sokkal kevésbé vérzik, mint más helyen, például az arcomon, sőt van, hogy nem is vérzik, a striás helyeken véraláfutásos lesz, más helyen meg csak piros, mint nálad. pedig a hasamon nekem nem fáj, és sokkal alaposabban tudom csinálni, mint az arcomon. nem viszek be semmilyen hatóanyagot, csak szárazon csinálom, és kábé 10-15-ször megyek át egy-egy területen, függetlenül attól, hogy vérzik-e vagy sem :) (az első pár kezelésnél csak piros lett, véraláfutás sem volt)

de már ott tartok, hogy a hasamon a vékonyabb csíkok nem látszanak :) sokan úgy tartják, hogy a 2 mm-es hatásosabb testre, de szerintem én érzéstelenítő nélkül azt már nem bírnám, és a 1,5-es tű is behatol oda, ahová kell :)

3249. Szabó Jolán (válaszként erre: 3225. - Pepe98)
2012. ápr. 10. 17:01
Kedves Pepe, elnézést, teljesen új vagyok itt, ne haragudjatok, hogy belekotyogok. Nekem bőrgyógyász végezte eddig az arcomon a rollerezést 1,5 tűvel, elégedett vagyok az eredménnnyel, csak éppen alkalmanként 30.000 Ft eléggé borsos ár. Egyszer kipróbáltuk hasra is, de sokkal fájdalmasabb volt, mint az arckezelés, nem is vérzett, éppen csak kicsit kipirosodott a bőr, semilyen javulást nem észleltem. Azt mondta a doki, valószínűleg hasra hosszabb tű kellene, viszont az a gyártó, akitől ő vásárolja (20.000 Ft-ért) állítólag nem forgalmaz hosszabb tűs rollereket. Ezért gondolkozom azon, hogy megpróbálom magamat kezelni. Benneteket olvasva bizakodom, de egyben rettegek is. Tudnál esetleg segíteni abban, hogy milyen hosszúságú - esetleg milyen márkájú- roller vásároljak? Érdekelne az is, hogy valamilyen hatóanyagot beviszel-e, vagy csak szárazon csinálod? Véleményed szerint folytassam-e akkor is, ha nem vérzik, elég-e az eredményhez, ha csak piros lesz? Még egy megjegyzés, mivel szóba került itt a tripolár:a dermarolleres kezelésre egy rosszul végződő, bár kozmetikus által végzett tripolár-bipolár kezelés káros eredményének csökkentése végett van szükségem, túlhevítették a bőrömet és gyakorlatilag megfőzték a fehérjét az arcom/hasam/combom bőrében, így az teljesen elveszítette a rugalmasságát, néhány perc alatt sikerült több, mint 10 évet öregíteni rajtam. Az arcom már kezd önmagára hasonlítani, de a hasam, combom még mindig elkeserítő állapotban van. Úgyhogy ha adhatok egy tanácsot, legyetek óvatosak a rádiófrekvenciás gépekkel. Előre is köszönöm a válaszodat, üdv.
3248. maszii (válaszként erre: 3234. - Ditz)
2012. ápr. 10. 10:49
nem egész 5000 ft volt, postaköltséggel együtt
3247. dharma (válaszként erre: 3246. - Harmatpiroska)
2012. ápr. 10. 09:09
Én úgy tudom,h patikában Emlát nem lehet kapni. Az a mi esetünkben netről rendelhető (TV,v.tera...,e.ay...)
2012. ápr. 10. 08:54

Sziasztok!

Nagyjából összeszedtem a vásárolni valókat. Annyi segítséget kérnék, hogy ez a roller hatásosabb mint a többi?

II. generációs roller -kevesebb fájdalom, gyorsabb kezelés

540 db tű az I.generációs rolleren lévő 192 db-al szemben

Vékonyabb, gyémánt alakú tűk a kevesebb fájdalomért, a gyorsabb gyógyulásért.

Az Emla gyógyszertárban kapható? Vény köteles?

Előre is köszi a választ.

3245. dharma
2012. ápr. 10. 08:00
Mivel én az angol nyelvű honlapokon csak felidegesítem magam (pedig angol nyelvi gyakorlás szempontól jó lenne :S ) :D így vki nem tudja,h arra vonatkozóan nincs adat,h beindítaná a pigment termelést is? Mivel az a bőr legalsó rétegében indul meg,így nem kéne sztem stimulálnia,de hátha vki informálódott már.
3244. dharma
2012. ápr. 10. 07:55

Foltosodás: vmicskével nekem is más az árnyalata a kezelt területnek,de én ezt annak tudom be,h ott a bőr frissebb,mint máshol. Ha szépen lassan is,de sztem az onnan el fog tűnni,szépen egybebarnulok majd a nyáron :)

Nekem pocakra tegnap letelt a 4. kezelés utáni 2 hét,úgyhogy a héten vmikor megint erőt veszek magamon. Szépen haladunk előre,már látom a kiutat is. Már nem lóg annyira a hasam,h elképzelni se tudjam,h ez egyszer feszes lesz :)))

3243. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 3242. - Rusnyi)
2012. ápr. 9. 21:14

Szia!

Nem sajnos, még mindig egy árnyalattal sötétebb a kezelt terület a combjaimon. Hozzáteszem, nekem extra világos bőröm van, talán ez is számíthat, de tény, hogy 2 hónapja ilyen. Ezért is félek a mellemet megszurkálni, mert mi van, ha ott is foltos lesz, szeretem az egybefüggő mentőautó színem, megőrülnék, ha foltos maradna.

Remélem nálad is csak időszakos vendég marad a barnaság!

3242. rusnyi
2012. ápr. 9. 20:58

Én kezdőként 1,5-ös rollerel nyomom és csak testre.Pont ma néztem ha akarnám se tudnám az arcom csinálni,mert ott ahol ránc van anyajegy is van és azt ugye nem szabad:( Én kakaóvajat használok natúrt és a hipershop.hu oldalon veszem.Én is nagyban mert olcsóbb és mivel ezt használom testápoló helyett is jobb a nagy adag:D.van aki a körömvirágot használja szerintem majd kitapasztalod:D

Képzeld Bali nekem is barna folt maradt az egyik striámnál amit jobban meggyüsztöltem.Neked elmúlt már?

3241. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 3239. - Harmatpiroska)
2012. ápr. 9. 20:51

Szia!

Hasat még nem kezeltem, de indításnak nem lehet baj, ha 1,5mm-essel próbálkozol.

Pecsétet angolul keresd: Stamp / DermaStamp / Collagen Induction Therapy Stamp

Igen, belenyomod, a tűk derékszögben érintsék a bőrt. Kb. 1,5 éve olvasgatok a rollerről a neten, nem tudok konkrét leírást ajánlani a pecsétről, már összefolynak az infók, keress rá a nevére, és mazsolázz, én is ezt teszem.(de ne vegyél mindent készpénznek, amit olvasol.)

Aloe Gelly: Ha a Forever-es termékre gondolsz, akkor sztem igen, már rég használtam, akkor még nem rollereztem, és nem emlékszem az összetevőire.

Sztem a tiszta aloe gél a legjobb, de nekem sem az van, hanem véletlenül a DM-ben az Alveola Kft. Aloe First Aid nevű termékét vettem meg, talán még jobb is így.

Ha Forever, akkor inkább a First nevű cuccot választanám, azt még nyálkahártyára is lehet fújni.

Kókuszolaj:Bárhol, töménytelen mennyiségű szállító van, a lényeg, hogy a szűz verzió legyen, ami elvileg egy szűretlen, hidegsajtolással kinyer változat a termés friss húsijából. Ez mindig kókuszillatú.

Én innen vásárolom: zoldpolc pont hu

Mivel mindenre ezt használom(arc, test, haj, étkezés), így a kilós kiszerelést veszem, mert jobban megéri, de ha csak arcra kerül, akkor nagyon kevés fog fogyni, mert leheletnyi szükséges.

3240. rusnyi (válaszként erre: 3231. - LaciV)
2012. ápr. 9. 20:42
Köszönjük!!! :D
❮❮ ... 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook