Ismeritek, használtátok már a dermarollert? (beszélgetés)
Kezelés után annyira büszke vagyok magamra, hogy sztem a nagyképűségtől látom szebbnek a bőröm, de igazából nagy változásra nem emlékszem, de legközelebb odafigyelek erre is.
Olyan furcsa, hogy nálad 20-on akárhány kezelés után semmi változás, és pl. LaciV azt írta vmikor, hogy egyértelműen töltődnek fel a hegei azt hiszem, miközben nemrég kezdte, 20 évvel idősebb is, bár ő heti rendszerességgel adja neki. Nem tudom mire vélni, ennyire különbözően hogy reagálhat az arcbőr.
Volt fénykép sok is. Mindenféle kezelés előtt készítettem. Nem vagyok kitartó, néhány hónapja is innen Tőletek merítettem erőt az utolsó 4 kezelésemhez és a pecsétet ötletét is innen merítettem Tőletek. Minden évben feladom, de aztán jön egy új remén,y egy új ötlet egy még mélyebb rollet, egy kollagén termelést serkentő maszk, stb ötlete és folytatom...Mondjuk most jön a nyár, nyáron szépen egyformára barnul a bőrünk és alig látszanak a hibák. Aztán ősszel minden újra elő...
Apropó reggelre másnak is gyönyörű majdhogynem feltöltöttek a hegek, aztán a nap folyamán folyamatosan romlik és estére már nyoma sincs a szép bőrnek, vagy csak én vagyok így?
Miért nem készItesz magadnak fényképeket, mindig uazon a helyen, uolyan fényviszonyok mellett, az talán jobban láttatná az eredményt.
Férfi lévén talán annyira nem is fürkészik az arcod, mint egy nőét, azzal mindenki kritikusabb. Nekem speciel kimondottan tetszik a heg egy férfiarcon, de nyIlván aki ezzel kell éljen nem tudja ekként megélni.
Hihetetlenül kitartó vagy, hogy eredmények hIján sem adod fel és hiszel benne, tanItani kellene ezt a hozzáállást!!!!
Biztosan jól esett a bók, gratulálok!Nyilván vmiféle változás csak van, de érdekes, hogy ennyi idő után azért mégsem feltűnő. Neked, ha jól értelmeztem az eddigi megnyilvánulásaidat a pofid 2 oldalán vannak hegek, ezek hasonlóak, mint Ditz hegei, vagy hogy képzeljem, inkább különállók, és nagyobb kiterjedésűek?Amikor azt Irod, hogy nem látsz változást, az azt jelenti, hogy semmit, egy kis töltődést sem veszel észre, és a környezeted, munkatársak, család?
Remélem a pecsét meghozza majd a látványos javulást , akárhányszor gondolom át józan logikával, a pecsét győzedelmeskedik!
Nem kell engedélyezni mások belépését, ha nem titkos a naplód. Nem olyan nagy dolog, nincs is vele gond, engem az háborItott fel, hogy olyan vkik panaszkodnak a képeink miatt, akikre nem tartozik a képünk, MINEK nézegeti vki a közös képgalériát, ennyire unalmas az élete, hogy ezen élvezkedik, és küldözgeti ismeretlenül a jeleket??????Vszeg ki leszek törölve, nem érdekel, ez akkor is szánalmas.
Számomra ez olyan, mintha azért háborodnék fel, mert egyes felhasználók nem közöltek pucér képet a nemi szervükről az adatlapjukon, én nem érzem a különbséget!!!!
gratulálok!! lehet, hogy a pecsét segített, de lehet, hogy most jutott el abba a gyógyulási, javulási fázisba a bőröd, amikor már a felszínen is látszik a javulás, nem csak a mélyebb rétegekben!
szerintem magunknak főleg az arcunkon kevésbé látjuk a változást, mint külsős szemmel más :) (nekem is mondják sokan az utóbbi időben, milyen szép a bőröm, de én semmi változást nem látok :()
Egy majdnem örömhírről is beszámolhatok Nektek. Ugye mint tudjátok, azt hiszem én kezdtem legrégebben a dermarolleres kezelést még 2008-ban. Összesen 3 különböző évben futottam neki, mindíg ősszel és kizárólag tavaszig. Tegnap voltam a körzeti orvosnál a kencémet felíratni, és megjegyezte az asszisztens, hogy "látom, ennyi idő után csak lett eredménye a sorozatos kínzásának". Rögtön elmosolyodtam, bár nem tudom, hogy kedvességből mondta, vagy tényleg így látja. Sajnos én ugyanezt nem látom, de azért jó érzés volt hallani...:)
Azon is elgondolkodtam, hogy az eddigi rengeteg kezelés után sosem jegyezte meg, most pedig hogy az utolsó 2 alkalommal használtam a kis pecsétet a szokásos szántás előtt, nem e ez érte el a (számomra nem észlelhető) eredményt????
Oksa.
Nem is tudtam róla, hogy van képgaléria, de azért szomorú, hogy vannak akik ezt az ömlesztett képgalériát nézegetik, ahol vadidegen felhasználók vszínűleg nem nekik címzett képei találhatók. Tudom, hogy ilyen perverz világban élünk, ahol az a legérdekesebb, ami nem ránk tartozik, de engem elszomorít, én ebből nem kérek, nekem SOHA nem jutna eszembe idegenek képeit nézegetni, nem is értem! Ez ultra gáz, és nagyon-nagyon szomorú!!!!:-(
Sziasztok!
Kérlek titeket, hogy ha dermarolleres képet tesztek fel, akkor ne az adatlapi képekhez töltsétek, hanem egy külön naplóba, amit ide belinkeltek. Mint tudjátok, az adatlapi képek megjelennek a képgalériában és sokan panaszkodtak az ott látott dermaroller utáni véres képre.
Köszönöm megértéseteket.
Hoxa
Nem vészes nálam a helyzet, sőt talán más ki is gúnyolna ebbéli terveim miatt, de mivel régen minden olyan kis feszes volt rajtam, zavar nagyon. Ha pl. fényképet készítenék csak annyi látszana, hogy vékonyka a karom, de én érzem, hogy nem olyan feszes a bőr, mint anno.
Kíváncsi vagyok segít e majd a pecsét!
Ahogy olvasom én még befoghatom a számat a csíkjaim és kötényhasam miatt :O Felkaaar? Furcsa,h az egy olyan testrész ahova azért jóval "nehezebben" hízik az ember és általában rugalmas szokott ott lenni a bőr. De jó Pepe,h Neked megoldotta a problémát!!!
A mellemre most én is írtam a csajnak,h küldjön egy 1.5-ös rollert,mert oda sztem a 2-es túlzás lenne.
Micsoda időzítés, megnéztelek, nagyon jól áll a véres pofi, köszönöm, hogy megosztottad velem!:-)
Szépen elintézted magad, gratula, reméljük a várt eredmény is megérkezik!
Ha jól emlékszem neked nincsenek hegeid ugye, te is inkább bőrkép javítás végett nyúzol?
Jó hallani, hogy más is élvezi a kókuszolaj mennyei hatását. Eleinte én sem tettem semmit pár napig az arcomra, de arra jöttem rá, hogy nagyon kiszárad, feszül, így már másnap adom neki a kókuszsimit, aznap pedig aloe gélt kap.
Hú Pepe, ez iszonyatosan jól hangzik, nagyon örülök neked, micsoda álomtested lesz neked lassan!!!! Az eredményeid mindig fellelkesítenek, pedig lehet, hogy csak lóvá teszel minket velük!:-))(csak viccelek ám!)
Nekem vékonyka a karom, sportolok is, de a bőröm olyan kis löttyedt, csak jöjjön meg a pecsétem, agyonszurkálom vele az egész testem.:-)
Úgy döntöttem, hogy a mellemet is felavatom, ott a legcsúnyább a bőr, csak nem lesz hatással ez a bőr alatti szövetekre, mirigyekre, majd minden nap imádkozom, hogy emiatt ne legyen újabb cisztám, bár lehet, hogy még a feltételezés is butaság.
Szia Nicoboy!
Sztem csak neked van jogosultságod a törléshez, ha bármi gond lett volna velük, akkor a modik azt jelzik, és téged kérnek, hogy töröld a képet, de csakúgy nem hiszem, hogy ez megtörténhet. Elég furi.
Talán olyan régen nem jártál itt, hogy homályba veszett a kép is!:-)
További ajánlott fórumok:
- Akik használtak(nak) fogyasztó tablettát, port, teát, shake-t, ide!
- Milyen kozmetikumot használtál legutóbb?
- Dévény módszer (gyógytorna): ismeritek?
- Tisztító tampon. Használta már valaki? Ha igen, tapasztalatokra lennék kíváncsi.
- Valaki használta már az anionos tisztasági betétet?
- Sminkeled az arcod minden nap? Ha igen, milyen színeket használtál?