Ismeritek, használtátok már a dermarollert? (beszélgetés)
Sziasztok!
A szemhéjfórumról kukkantottam át. Mi van Fbalival a törlését kérte?
Valaki valamit nem tud?
Köszönöm a biztatást :D Meglássuk mire is jutunk vele,de bízni kell az őszinte szavaimba :D
Jolán nem hiszem,h a hasnak feltétlenülmindenféleképpen véreznie kéne. Nekem nem szokott folyni belőle a vér,max kiserken,mint a horzsolás,javulás mégis van.
Látom sikerült 1 kis életet vinni a fórumba :-)
Köszönöm az építő jellegű és a támogató hsz.-kat.
Dharma nem tudom miért is kellene bocsánatot kérned a férfiaktól.
Inkább rakjatok fel képeket a comb és mell rollerezésről, sok ffi társamat mutatna komoly érdeklődés az ezen a területen elért eredmények iránt, függetlenül a rollerezés gyakoriságától :-)
Engem is érdekelne egy jó pecsét, de mi is az oka, hogy csoportosan akartok rendelni? úgy olcsóbb, vagy eleve több darabos kiszerelésben van?
Ha küldesz egy linket, utána nézek, vagy szívesen meg is rendelem- én jól beszélek angolul.
Röviden: az,h hányszor rollerezel havonta a bőrödtől és annak regenerációjának gyorsaságától függ. 7 napot kell várni legalább a kezelések között,ellenben a pigmentáció fokozódik.
Az utolsó mondat számomra furi. Tehát ha durván,vérzésig csinálod akkor minimum 7 nap.
Sztem ez testnél több,mert én nem csinálom durván mégis kb másfél hét. Persze mint ahogy írja bőrfüggő.
Tegnap átestem a mellem körüli kezelésen. Hmmm....férfiaktól bocsi,de sztem a fazongyanta fájdalmasabb. Ez simán kibírható volt.
szerintem ezek azért nem olyan mély rétegek, hogy ne látszódna a felszínen, ha még gyulladt vagy gyógyulásban van :) azt sok helyen írják, hogy kb. 4 hetente újul meg a bőrünk, de ez folyamatos jelenség, nem kifejezetten a rollerezéshez kötött :)
azt valahogy nehezen hiszem el, hogy ha valaki 2 mm-es rollerrel, durva kezelést végez az arcán, az egy hét múlva már rendbejön, sőt akár két hét múlva
nekem például a hasam már két hét után rendben szokott lenni, de a combomnál előfordult, hogy még három hét után is voltak piros pöttyök, így kivártam a teljes gyógyulást
Az a baj, hogy azt hiszik sokan, hogy ha a külső rész, gyakorlatilag a tükörben látható bőr már nem piros/rózsaszín, és a hámlás és szárazság is elmúlt, lehet ismét neki esni. Valójában, ami mélyebben zajlik, az még sehol sem tart 1 hét után. Na be is fejeztem, mert végülis nekem mindegy, hogy ki hogy csinálja...
Más: Nekem a mini 2 mm-es pecsét tövig bemegy úgy nyomon és szivárog is utána vér.
szerintem otthoni kezelésnél az az ideális, ha mindenki megvárja, amíg teljesen rendbejön a bőre, és csak azután vág az újabb kezelésbe. annyira eltérő lehet a bőrünk minősége, vastagsága, a kezelés "durvasága", hogy a két kezelés közötti idő is nagyban eltérhet.
nekem általánba 10-14 nap közötti a teljes gyógyulás, kivéve a combonon, ahol hosszabb idő (pedig azt gondolnám, például az arcom sokkal érzékenyebb)
A kérdés csupán az, hogy akinek 1,5-es vagy 2mm-es pecsétje, rollere van, vajon milyen mélyre hatol vele?
Legutóbb 10 napos pihenés után nyúztam a bőröm, és bőven gyógyultnak tűnt, de már nem vagyok biztos benne, hogy milyen mélységbe szúrtam a járművet....
Szia!
Tökéletesen egyetértek veled, jó is, hogy így megfogalmaztad!
Nekem első 2 alkalommal owndoc féle pecsétem volt, sztem uaz, mint a mostani maláj verzió, még kinézetre is, és a tűk is ikertesók!
Igaza lehet Sarah-nak abban, hogy a tűl sok tű, az már fakír effektust idéz elő, jóformán nem lehet átszúrni vele a bőrt, és még ha ezek vastagabbak is(mert a Scientián azok), akkor nem is értem.
Nagyon nehéz okosnak lenni lenni a kérdésben: Vajon a roller agresszív görgetése, vagy a pecsét tűinek átszúrása miatt kifejtett nyomás károsabb a bőrnek, vagy esetleg uaz???!!
Mindenképpen számolj be róla, hogy te hogyan éltes meg a pecsétes kezelést, kérlek, jól figyeld meg a tűket, hogy tényleg behatolnak e, mert nagyon csalóka ám!:-)
További ajánlott fórumok:
- Akik használtak(nak) fogyasztó tablettát, port, teát, shake-t, ide!
- Milyen kozmetikumot használtál legutóbb?
- Dévény módszer (gyógytorna): ismeritek?
- Tisztító tampon. Használta már valaki? Ha igen, tapasztalatokra lennék kíváncsi.
- Valaki használta már az anionos tisztasági betétet?
- Sminkeled az arcod minden nap? Ha igen, milyen színeket használtál?