Ismeritek, használtátok már a dermarollert? (beszélgetés)
Igen, én is azt gondolom, hogy a Loral féle "50 után természetes módon már nem lehetsz orvosa külső szépségednek" eltúlzott, és meggondolatlan kifejezés.
Nekem alapvetően gyakorlatias a hozzáállásom mindenhez, semmiféle elméleti tény nem tud eltántorítani attól, hogy a saját bőrömön tapasztaljam meg annak valóságtartalmát, szóval nehogy már 50 után le kelljen húzni a rolót, még előttünk a fél életünk!!! Igazából még soha sehol nem olvastam olyan kijelentést, hogy a kollagéntermelés 50 után leáll, de még csak hasonlót sem, csupán annyit, hogy évről évre csökken...
Látjátok, ennyire kártékony a hazugság, és a megtévesztés, mi ittuk Loral minden szavát, és ki tudja hány 50-es sorstárs fordult el a módszertől gondolván számukra ez már nem nyújthat kézzelfogható eredményeket!!!
Megkérnék mindenkit, csakis valós és hiteles infókkal lásson el minket, rövid a mi kis életünk ahhoz, hogy még azt is mazsolázgatni kelljen egy fórumon, hogy vajon éppen csak palira vesznek -e !!!
ezzel én is pontosan így vagyok :) :( lehet, hogy azért látjuk így, mert gyakran nézegetjük
most, hogy a hasamról kezd lehúzódni a véraláfutás, láttam, hogy egy részén "nem látok" csíkot, azóta már vagy ötvenszer nézegettem, hogy biztos legyek benne :) de például az arcomnál egyáltalán nem mondanám biztosra, hogy bármi is változott :(
és az segít? bármit próbáltam eddig, amíg hámlani akart, addig hámlott is :) persze ez benne van a pakliban :)
aki striára használja a rollert, annak egy jó hír :) 5 darab 1,5-es rollerrel most ott tartok, hogy néhány helyen nem látszanak a csíkok, csak ha egészen közelről nézem és keresem :) el sem hiszem :)
Sziasztok!
Tegnap megcsináltam a második kezelést is, szuper jól érzem magam:) Most kitaláltam utókezelésnek, hogy rögtön utána copper-peptiddel áttörlöm, majd lefekvés előtt tettem rá tiszta aloe vera gélt, ma pedig 2-3 óránként aloe vera, és jojoba olaj felváltva... Vélemények? Eddig a bőrömnek tetszik, issza magába mindkettőt...
jéééééééééé előkerültek a fiúk :))))))
üdv újra fedélzeten :))))) bár már én is 21. kezelésemnél tartanék, kíváncsi vagyok lesz-e addigra vmi változás...
hát a szexis ráncaimra :))))) nekem hál'istennek nincs más bőrhibám, de vannak kis szarkalábaim és a szájzug mellett egy kis ránc, ami nagyon utálok :))))
na akkor majd konzultálunk mert nagyjából egyszerre kezdtük és egy szinten vagyunk
egyetértek, sajnos én sem látok sok változást :(((( mondjuk én októberben kezdtem, az első kettőt kozmetikus csinálta, 1mm-el, horror áron, aztán kiokosodtam itt a többiektől (utólag is köszönet érte, leginkább Balinak) azóta én is kettőt csináltam és várom a hatást...ami egyenlőre elmarad, de még türelmes vagyok...
te hány nyúzáson vagy túl?
További ajánlott fórumok:
- Akik használtak(nak) fogyasztó tablettát, port, teát, shake-t, ide!
- Milyen kozmetikumot használtál legutóbb?
- Dévény módszer (gyógytorna): ismeritek?
- Tisztító tampon. Használta már valaki? Ha igen, tapasztalatokra lennék kíváncsi.
- Valaki használta már az anionos tisztasági betétet?
- Sminkeled az arcod minden nap? Ha igen, milyen színeket használtál?