Ismeritek, használtátok már a dermarollert? (beszélgetés)
en kivancsi lennek arra amit meselnel! :)
Meg az eredmenyekre is nyuzas utan. En meg nem latok valtozast magamon, talan egy picit egysegesebb a bor kepem. De nincs kevesebb rancom...
igen, aranyos és nem mellesleg milyen igaza van:)))))
tudnék erről mesélni... :)))))))
na de inkább megyek arctornát keresni, jó pihit mindenkinek
na akkor nem csak én vagyok ilyen hajlott korú a 44emmel :))))))))
bocsi, nem akarlak megbántani :))))
amúgy azt elfelejtettem az előbb,hogy én eddig csak a bojtor mártáról hallottam, de az nekem nagyon macerás lenne, hogy eljárjak és még nem is olcsó :(((( inkább itthoni projektet csinálok, minr a rollernél
jajajaj a te korodban! Tudom csak viccelsz. 40 voltam mikor elkezdtem arctornazni es most 45 evesen kezdtem rollerezni. Bar Loral megmondta hogy mar lehet felesleges mert nem fog termelodni lehet a kollagen.....
Azert en nem hiszek neki!
kösy mindenkinek az arctornás infókat, nekem egyenlőre kínai, kb. semmit nem értek belőle és hozzá :))))))), de majd kiokosodom ebből is, mint a rollerből. milyen jó találmány is ez a net :)))))
amúgy kezdem azt hinni, hogy az én koromban már tök fölösleges bármit is elkezdeni, de azért küzdök :)))))))
Szia!
Ügyeske vagy, gratulálok, ezt az érzéstelenítő kombót is feljegyeztem, hátha egyszer kipróbálom!
Gyors regenerálódást!
Sztem már unják a banánt, ezért be is fejezem, csak még egy kérdést engedj meg légyszíves!:)
A Louis Anette féle verziót nagyon ajánlják többfelé blogokon, neked mi vele a tapasztalatod, érdemes volna beszerezni?
Köszi, és tényleg befejeztem, 1 hónapig meg sem szólalok itt!:)
Koszi! Nekem az a tapasztalatom hogy arctornaval sokat alakul az arc formaja. Es ehhez hozza jon a dermaroller jotekony hatasa, szerintem utos. Szerintem neked sem eros az a vonal ott, csak te latod annak.
Na a tobbiek hol vannak?
De, sajnos nekem alkatilag ilyen, mindig ilyen volt, és úúúúútáááááálooom a mocskot!:)
Azért nem mindenkinek ilyen mély, Nagymamamikám Drága 89 éves neki szinte nincs is ott vonal.
Köszi a fotót, de szépecske vagy! Azok a vakító kék szemek, hűha!:)
Neked nincs is feltűnő orr-ajak vonalad, lgbb is a képen nem úgy tűnik.
Most keresek egy normalis fotot, de nem talak egyett sem :(
Szerintem mi nok nagyon kritikusak vagyunk magunkkal szemben, es nem ugy latjuk magunkat mint masok minket
Jaj, én csak elméleti tornász vagyok, elolvastam már egy sor kapcsolódó írást, megnéztem videókat, és mindig terveztem, hogy része lesz a napi rutinnak, de lusta voltam. Kb. e hónapja naponta 2 alkalommal végzek 2 gyakorlatot a nasolabiálisra, de semmi többet, de most már nem halogathatom, mert időben el kell kezdeni, akkor van igazán értelme.
Oksa, akkor rágyúrok az orcaemelésre!:)
Annelise Hagen-nek a Y Tube-n van egy interjú-sorozata, és abban bemutat kb. 10-15 gyakorlatot, na ott foglalkozott az orr-száj redővel, és azt állítja neki is erős volt, de a felvételen nagyon babuci a pofikája, így megadta nekem a lökést.
Oksa, kíváncsi vagyok az edzett kis pofidra!:)
Akkor Te is arctornazo vagy? Ennek orulok! Hat en eddig csak egy lanyt ismertem meg aki rendszeresen csinalja mint en, vele beszelem at az kerdest. Persze hog elarulom, Dakidissa, keress ra. Meg annyit hogy az a ranc nekem is problemas terulet. Az orca emelo gyakorlatok jok ra, mert megemelik a fenti reszt es kissebb lesz az ranc.
Bar en mindig minden teruletet megdolgozok. Majd teszek fel kepet magamrol.
Jaj, köszike, adminisztrálom a leírtakat a naplócskámba! Van, ami nekem is megvan.
Ki az a spanyol csajszika, elárulod nekem?
Köszönöm szépen és ne haragudj, hogy ennyit faggatlak miatta, de úgy szeretném finomítani az nasolabiális redőmet, ami úgy megcsúfítja az arcom és keresem hozzá a tökéletes gyakorlatokat. Már van pár, de ebben a kérdésben nem ismerem az elegendő kifejezést!:)
A nyúzáshoz látványos eredményeket kívánok!
Ezek vannak meg: Carole Maggio, Debora Crowlei, Facial Workout, Happy Face Yoga, L:uise Anette, Senta M RRunge, Cynthia Rowland, Arcszepites.
De most egy ideje egy spanyol csaszjinak csinalom a tornajat, es ez a legjobb, mindet veri. Ot a Y tuberol toltottem de van sajat oldala is.
Szoval teltebb lesz az ajak, megno az orca, feszes lesz a nyak, eltunik a toka. Most elkezdtem a rollert is ami karbantartja remenyeim szerint a borom. Nekem nincsenek hegeim es bor hibaim, en feszesebb bort szeretnek, 45 vagyok.
Én személyesen nem ismerem őt, de az igaz, hogy az arctornának már komoly múltja van.
Nyugodtan írhatsz itt is róla, sztem másokat is érdekelne, ha mégsem, majd ENGEM támadjatok érte légyszi, mert én jogosítottalak fel!:)
Leírnád milyen könyveid, videóid vannak? Melyik vált be leginkább?
További ajánlott fórumok:
- Akik használtak(nak) fogyasztó tablettát, port, teát, shake-t, ide!
- Milyen kozmetikumot használtál legutóbb?
- Dévény módszer (gyógytorna): ismeritek?
- Tisztító tampon. Használta már valaki? Ha igen, tapasztalatokra lennék kíváncsi.
- Valaki használta már az anionos tisztasági betétet?
- Sminkeled az arcod minden nap? Ha igen, milyen színeket használtál?