Ismeritek, használtátok már a dermarollert? (beszélgetés)
Számomra éppen a glicerin a legellentmondásosabb összetevő. Neki köszönhetően képes egy krém szinte pillanatok alatt azt az érzést kelteni, hogy hidratált, mivel magához szívja a bőr alsóbb rétegeiből a vizet, de mivel a felső rétegből könnyen el is párolog, ezért illan el olyan gyorsan a krémek okozta teltség érzése, és pl. nem tudom, hogy a mélyebb rétegekben milyen gyorsan képes a bőr újabb folyadékhoz jutni, okozhatunk e ezzel még nagyobb károkat.
Sztem a bőr kívülről nem igazán hidratálható(ez a saját véleményem), inkább csak óvható, belsőleg viszont annál inkább.
valaki győzzön meg már arról, hogy a (3-4 hétnél) gyakoribb rollerezés az valóban ártalmas lehet és nem hasznos :)
mert ha a roller a bőr mélyebb rétegében ejtett apró sérülésekkel beindítja a természetes gyógyulást, megtöbbszörözi a kollagéntermelést, akkor nem pont annál hatásosabb, minél többször és gyakrabban csinálja valaki? hiszen (józan paraszti amatőr ésszel gondolva)ha például hetente többszöröződik egy-egy területen a kollagén és nem havonta, akkor sokkal jobb és gyorsabb eredmény születhet
azt megértem, hogy ki kell várni, míg a felületi sérülések, pirosság, véraláfutás begyógyulnak, de mire kéne még várni? a bőr "mélyebb" gyógyulására? hiszen pont az a cél, hogy ott legyenek sérülések
szóval ez számomra kérdés, és hozzáértőtől nagyon örülnék valami tudományos válasznak, vagy akár féltudományosnak is :)
csak mert magamon kísérletezve azt látom, ahol havonta rollerezek, szinte semmi eredményt nem látok, ahol meg 1-2 hetente, ott pedig egyértelmű a változás és javulás
ezt főleg kíváncsiságból kérdezem, nem kötekedésből :)
Igen mert a boron keresztul nem tud bejutni. Egyetertek....A koolajszarmazekok meg biztosan nem tesznek jot a bornek.
Rengeteg penzt kiszednek az meberek zsebebol. En meg szoktam nezni az osszetevok listajat a kremeken. Hany eves vagy? En 45. Borhibaim nincsenek, csak az oregedes ellen szeretek kuzdeni.Ja es en is nyomkodtam magam fiatalabb koromban, erdekes ezek szerint ez gyakori a noknel....
A hialuron-sav krémben és kapszulában sem ér semmit,ínjekciós ráncfeltöltés formájában viszont igen,meg esetleg mezoterápiában és rollerezés közben.
Én használok vitamin koktélt,szerintem tuti használ vmit.
Meg azon szoktam még röhögni,h ugye egy csomó krémen fel van tünteteve,h hialuron-sav meg kollagén,elasztin stb tartalmú,és van benne még vmilyen ásványolaj(paraffin stb.),ami alapból védőréteget képez a bőrön és nem enged semmit bejuttatni.
Múltkor is egy 50 év körüli nő vett egy Vi..y szérumot a patikában előttem 8000Ft-ért.
kb 2 hte csinalom rendszeresen. Par perc az egesz. Van par pont amit megnyomsz kb 3 masodpercig, majd lazitasz es ezt ismetled 10x. minden pontal megcsinalod ugyanezt. foleg a szemkorul vannak ilyen pontok.
Azt irjak rola hogy kisimitja az arcot, taskakra es karikakra is jo. Atkuldom priviben a linket ha akarod. Meg nem tudom hogy jo e de adok neki meg idot hogy hasson...
Igen, nekem is azóta szebb a bőröm, mióta csak természetes anyagokat pakolászom rá, mondjuk ez kb. egybe esik a szurkálásokkal, így vszeg az is dobott rajta, de én is ezekben a természetes anyagokban, és könnyen érthető, mellébeszéléseket nem tűrő eljárásokban(roller, masszázs, szike:))hiszek.
A hatóanyagos rollerezésről nincs tapasztalatom, de kedves ismimnek van, bár ő pl. kiegészíti heti UH-val is, és szte van eredmény. Én egyenlőre maradok a száraz valóságnál, de egy UH gép a karácsonyi kívánságlistámra került.
kb 4 eve tertem at a a bio dolgokra, es alig hasznalok kremet. Sokkal szebb lett a borom utana, es azelott mindig szaraz volt, hiaba kenetem,
Hiszek a dermarollerben es az arctornaban, meg mostanaban akupresszuras arc masszazst is csinalok.
De pl mar nekem az is kerdojeles hogy rollerezes alatt hatoanyagokat juttatsz a borbe. Szerintem olyan picik a serulesek....
de lehet tevedek
Koszonom az infokat Jenny. Azt gondolom hogy Macilacinak van igaza....
Nem reg vettem Hyaluronic Acid os kremet szem alatti taskakra, nagyon meggyozo elotte utana fotok voltak hozza....
Hat nem ert semmit, es en nem is hasznalok egyebkent csak egy bio hidratalot es azt sem mindig...Regebben utana olvastam, es allitolag a borbe kivurol nehez barmit is bejuttatni, ugy hogy ez mind csak amitas...
Azert neha en is elcsabulok.
Szia Livcsy,
bár nem tudom,mennyi idős vagy és,h mire kéne ez a szer,de a 0.1%-os az a legdurvább,én elsőre a 0.05%-at sem merném bevállalni.De amúgy 0.05-et itthon is tudsz rendelni a pharma ex...-től szállítási költséggel együtt 4000 Ft körül jön ki.
Most gondolkodom,h rendeljek-e 0.025-et külföldről,mert mire ideér az kb. 2 hét,és ezt több hónapig kéne folyamatosan min. 2-3 naponta használni,h értelme legyen,nekem meg nincs kedvem,és nem is akarok a nap elől bújkálni,szóval szerintem csak ősszel rendelek ilyen cuccot.
De a lényeg,amit írni szerettem volna,h szerintem max. 0.05-et kezdjél elsőre használni.
De amúgy millió angol nyelvű fórum van erről a szerről,és nagyon dícsérik.
Ez tényleg durva,h ennyire hasonlít a sztorink.
Örülök,h ennek ellenére Te is megúsztad a durva hegesedést.
Csak ilyenkor belegondolok,ha nem tettem volna ezt a bőrömmel,akkor milyen gyönyörű lehetne.
De mindegy,a lényeg,h vége annak a horror korszaknak :)
Én idén 2 rolleren vagyok túl és tavaly tél végén is csináltam kettőt.
Pár hét múlva tervezek még egyet,aztán majd csak ősz végén folytatom(napimádó vagyok,persze csak ésszel :)
Tényleg jónak tűnik,és remélem igazad lesz,és sokáig ráncmenetes maradok :)
Neked is ezt kívánom :)
talatam az ebayon tretinonin kremet 19 fontert....
0,1 % az USA bol jon. Nagyon izgatja a fantaziam. Van valakinek tapasztalata vele?
Ügyes vagy, egyszerre a 3 tájékot, le a kalappal!
Nekem ropog a bőröm szinte minden szúrásnál!
Igazad lehet a vérzéssel kapcsolatban, sztem nem mindig olyan vérbő ugyanaz a terület, számos tényező befolyásolhatja, ugyanúgy, ahogyan a bőrünk is napról napra más képet mutat, egyszer kis feszes, ropogós, máskor elnyűtt, elhasznált.
nekem nem mindig verzik ugyan ugy, es a fajdalom sem mindig egyforma. Van amikor jobban birom....
Szerintem ez fugghet faradsagtol lelkiallapottol is...
nekem nem szokott a nyaknál fájni, bár én csak a felső felét csinálom :) és én is érzem a ropogást, főleg az arcomon :)
nálatok van úgy, hogy ugyanúgy csináltok mindent, és mégis egyszer alig van egy-két csepp vér, vagy még az sem, és alig vörösödik, máskor meg kész horror?
ma nyuztam magam ismet, arc nyak dekoltazs....A nyak az naon kellemetlen, es nekem ott nem verzik....
Amikor csinaljatok ti is halljatok ahogy beleakad a husba es roppan? :)
Szia!
Vat-e-ra(Szucs nevu eladó), E-bay, Ama-zon, shop.owndoc pont kom.
Én eddig ezekről a helyekről rendeltem a járműveket.
Kben ha egyszer vki segít neked(ha van kozmi ismerősöd), akkor többet azon a helyen már nem kérik igazolni a szakképzettséget)
Sok sikert!
Hú Jenny, mintha rólam írtál volna, esküszöm ugyanezt műveltem én is a képemmel, szinte ugyanezekkel a problémákkal, és vhogy én is megúsztam durva hegek nélkül.
Nagyon jól teszed, hogy időben elkezded az odafigyelést, a dermaroller nálad éppen hogy majd később láttatja igazán hatását, hiszen képes lehetsz minél hosszabban megnyújtani az üde bőr állapotát, én lgbb is biztosan nekikezdenék már a 20-as éveimben, ha ott tartanék!
Tág pórusokra,ráncmegelőzésre,és sajnos kb. 20 éves koromban nagyon depressziós lettem,és kb. 2 éven át nagyon durván mániám volt az arcom nyomkodása,hatalmas sebeket csináltam,pedig nem is voltam pattanásos,csak picit miteszeres.
Jaj,tök rossz is ezt megint leírni.
De hatalmas mázlim van,mert szinte nyom nélkül sikerült eltüntetnem,sokat AHA-tam a bőröm és iszonyat jól regenerálódott.
Szóval ilyen apróbb hibákra meg pórusokra gondoltam,állítólag nagyon jó eredményeket lehet vele elérni.
És sok dokumentumfilmet is szoktam nézni,ami a fiatalság megőrzéséről szól,és ott is mindig szóba jött ez a hatóanyag.
Nagyjából ennyi. :)
De ez a dermaroller sem rossz amúgy,de csodát ettől sem várok.
*bocsi,kicsit zavaros volta.azt akartam írni,h ugyanazzal az összetevőkkel :)
nemrég keltem :)
További ajánlott fórumok:
- Akik használtak(nak) fogyasztó tablettát, port, teát, shake-t, ide!
- Milyen kozmetikumot használtál legutóbb?
- Dévény módszer (gyógytorna): ismeritek?
- Tisztító tampon. Használta már valaki? Ha igen, tapasztalatokra lennék kíváncsi.
- Valaki használta már az anionos tisztasági betétet?
- Sminkeled az arcod minden nap? Ha igen, milyen színeket használtál?