Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Ismeritek, használtátok már a dermarollert? fórum

Ismeritek, használtátok már a dermarollert? (beszélgetés)

2279. egri maja (válaszként erre: 2276. - Ditz)
2012. jan. 31. 09:42

Szia!

Megnéztem én is a képeidet,nekem ezek akné hegeknek tűnnnek,atrófiásak...szerintem is érdemes rollerezned magad,külföldi oldalakon én is láttam képeket,ahol egy ázsaiai srác feltett képeket magáról,h milyen volt az arca,majd 27 kezelés után milyen lett az arca:)Nagyon jó eredményeket ért el!Nem tudom,h mennyi időn keresztül kezelte magát!Szerintem se add fel!:)

Egy kérdésem lenne a képeiddel kapcsolatban,remélem nem vagyok tolakodó:a szem és az szád körüli izmoknál nagyon sápadtnak tűnik a bőröd,viszont az orcádon nagyon piros!Ez a rollerozás után ilyen vagy alapból ilyen fokozott a keringésed?

Üdv:Maja

2278. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 2276. - Ditz)
2012. jan. 31. 06:38

Egyetértek Pepével, nekem ilyesfajta hegek kérdésében ugyan nincs tapasztalatom, de tényleg szinte sz összes rollerrel foglalkozó oldal, videó tanúsága szerint az ilyen típusú hegeknél a leglátványosabb az elért eredmény, persze nem tudhatom, hogy valósak e a sikersztorik, de ha a helyedben lennék én biztosan kitartóan adnám továbbra is a projektnek!

Sikeres töltődést harcostárs!

2277. pepe98 (válaszként erre: 2276. - Ditz)
2012. jan. 30. 22:36
amikor külföldi oldalakon nézegettem a kezelésről képeket, pont az ilyen hegeknél értek el nagyon látványos eredményeket. az első pár kezelés után szinte alig látható változás (a legtöbb esetben), aztán egyre simább lesz a bőr :) szóval ne keseredj el, mert sosem annyira vészes, mint amilyennek az ember magának látja, és a rollerrel jó eredményeket érnek el ebben :)
2276. Ditz
2012. jan. 30. 21:08

Lányok/Fiúk!

Tettem fel képeket az arcomról, hát én ezért rollerezek! 4 kezelésen vagyok túl. Szerintetek van remény, vagy teljesen felesleges az egész. Őszinte véleményeket várok!

Van köztetek valaki, akinek hasonló volt a bőre és ma már sima?

2275. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 2271. - Sylbagoly)
2012. jan. 30. 20:18

1,5/ Emla / Ismeretlen lidó / Gyógyszertári lidó

Szia!

Köszi a tippet, és a véleményed.

A következő kezelésem előtt biztosan mérlegre fogok tenni mindent az érzéstelenítéssel, alkohol fogyasztással kapcsolatban. Az ajánlott honlap is tanulságos volt számomra, sok mindent át kell értékeljek!

Sztem szuper, hogy megosztod az aggodalmaid, véleményed, mert ennek köszönhetően tudok(unk)úújabb információhoz jutni, nekem sokszor naponta változik a véleményem a rollerrel kapcsolatos ügyekben, hiszen egy új infó alapjaiban képes átalakítani egy kiforrott rutint.

Köszi még egyszer!

2274. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 2273. - MaciLaci2011)
2012. jan. 30. 20:02
Oksa, köszönöm! Az ebay-on én is megtaláltam, csak nem voltam biztos benne, hogy onnan rendelted.
2273. MaciLaci2011 (válaszként erre: 2270. - 5e1c4ed8ef)
2012. jan. 30. 19:20

Törlik a kedves felügyelők a linket, hogy ne tudjak segíteni, de talán ezt majd nem törlik.

Menj fel az ebay-re, és erre keress rá:

Derma-Stamp-not-Roller

2272. sylbagoly
2012. jan. 30. 14:13
Bocsi nem itt, hanem egy másik dermarolleres fórumon találtam MaciLaci krémjét.
2271. sylbagoly
2012. jan. 30. 11:10

Kedves Fórumozók!

1,5tű/ semmi :)

Már nagyon régóta olvasom ezt a fórumot. Már jó néhány kezelésen túl vagyok, de csak ritkán szólok hozzá a fórumhoz.

Én kezelés után 4napig semmilyen krémet nem kenek a bőrömre, ha mégis szükség lenne gyulladáscsökkentőre akkor gyógynövényből lehet főzetet készíteni és azzal borogatni. pl: kamilla, cickafark fű fekete nadálytő nagyon jók. Nekem szerencsém van, mert soha nem gyullad be utána a bőröm, hanem szépen gyógyul :)

Az alkohol ivásánál csak érzékenyebb lesz a bőröd, arról nem is beszélve, hogy az alkoholt a máj bontja le éppúgy mint az érzéstelenítő hatóanyagát.

A lidocain akkor hatásos, ha kicsit bejuttatjuk a bőrbe, megkarcoljuk a bőrfelületed pl. 0,5-ös rollerral végiggörgetjük és utána fólia alatt hagyjuk még hatni egy kicsit. A lidocain krém azonban nem steril, és ezért ezt a módszert azzal nem szabad megcsinálni!

Macilaci érzéstelenítő krémjét, már egyszer felrakta valaki ide a fórumra, jó régen. Akkor én is fel akartam íratni, de a dokim nem írta fel. Azt mondta, hogy nagyon erős. Nem értettem, ezért tovább kutakodtam, végül egy volt orvostanhallgató kollégám (nem praktizált) világosított fel, azt mondta, hogy nagyon jól érzéstelenít, de úgy hat az a krém a szervezetre mint egy enyhe drog. A benzocain pedig nagyon káros és előbb a novocaint kéne kipróbálni. Mondjuk nekem több sem kellett inkább semmit sem használok, inkább fájjon, de az egészségem fontosabb...

Viszont, ha valaki mégis érzésteleníti. Van egy tetoválós honlap, sajna nem engedi belinkelni, de ha a keresőbe beírod, hogy "miért fáj és hol érzékeljük tatto" akkor az első helyen dobja fel az oldalt. Ott utána lehet olvasni, hogy miért fáj a kezelés, és mit érdemes használni. Igaz ez egy tetoválós honlap, de ott is hasonló szabályok vannak mint nálunk.

Kalcium pezsgőtablettát pedig tényleg érdemes otthon tartani.

Ezek csak az én véleményeim, kérek mindenkit, ne vegye bántásnak vagy sértésnek. Ahány ember annyi módszer, mindenkinek más a jó.

További szépülést kívánok mindenkinek :)

2270. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 2198. - MaciLaci2011)
2012. jan. 30. 08:19

MaciLaci,

Most, hogy tönkrement az új pecsétem, kénytelen leszek beruházni egy újba, 2mm-est szeretnék, mert az nem kellene tövig a bőrbe préselni, így talán a keletkezett lilulások számát is csökkenthetem majd.

A kérdésem az volna, végül honnan rendelted, arról az oldalról, amit belinkeltél a múltkor?

Belinkelnéd újra?

Este jövök, így akkor ki is tudom keresni a HSZ-eid közül, de így egyszerűbb volna, köszi!

2269. pepe98 (válaszként erre: 2268. - 5e1c4ed8ef)
2012. jan. 29. 20:24

én inkább úgy értettem, hogy azért ez egy tűs beavatkozás, és az otthoni használatra javasolt 1 mm-nél kisebb tűméretet felületi érzéstelenítéssel is el lehet simán viselni :) ha ennél nagyobbal dolgozunk, akkor benne van a pakliban, hogy még érzéstelenítő mellett is fájdalmas lehet, bár ilyen például a sminktetoválás is, aminél érzéstelenítenek ugyan, de fájhat (legalábbis nekem fájt)

ami fontos, hogy a roller legyen eszközfertőtlenítővel sterilizálva, a bőr bőrfertőtlenítővel, a rollerezés 4 irányban történjen, hagyjuk ki a szemhéjat és a szánkat, rollerezés után is fertőtlenítsük a bőrt, vigyázzunk, hogy tiszta kézzel nyúljunk csak hozzá legalább egy-két napig, használjunk fényvédő krémet rá a következő napokban utcán, és a rollert is tisztítsuk meg, fertőtlenítsük, és megszáradva tegyük el. szerintem nagyjából ezek a legfontosabbak :) és ha valaki rollerezéshez hatóanyagot használ, az csak orvosi tisztaságú legyen, és ügyeljen arra, hogy amíg és ahogy feljuttatja az arcára, az is steril körülmények között legyen

2268. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 2264. - Pepe98)
2012. jan. 29. 20:14

Sztem tudni kell mit miért csinál egy orvos, és ennek megfelelően mi mivel helyettesíthető otthon. Nyilván egy doki nem fog az otthoni házi szertárban fellelhető alapanyagokkal dolgozni, de ez még nem jelenti, hogy nem lehetne bölcsen helyettesíteni azokkal.

...és egyetértek, a fertőtlenítések, sterilitás legyen a fő csapásvonal, akkor baj nem lehet!

2267. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 2263. - LaciV)
2012. jan. 29. 20:00
Köszike, talán azért nem vetted észre, mert eddig nem láttad!?:)
2266. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 2261. - Ditz)
2012. jan. 29. 19:59
Annak mi értelme, hiszen éppen azért fóliázzuk, hogy emelkedjen közben a bőr hőmérséklete, ha ezután ráhűtünk, akkor rossz irányba szállunk a mozgólépcsőren nem? Ezt csak az én végtelenül egyszerű logikám mondatja velem, te mit gondolsz?
2265. pepe98 (válaszként erre: 2260. - 5e1c4ed8ef)
2012. jan. 29. 19:57
én is hajlamosabb vagyok az elején alaposabban dolgozni, mint öt-tíz perc elteltével :) csak mivel én több testrészemet kezelem, részenként minden nap csinálhatnám :(
2264. pepe98 (válaszként erre: 2262. - Ditz)
2012. jan. 29. 19:56

hát azért ne várj egy felületi érzéstelenítésnél többet otthon :) nem véletlen, hogy bár itt többségében nem tartjuk be, teljesen jogos az a figyelmeztetés mindenhol, hogy 1 mm-es tűmérettől kezdve csak kozmetikus és orvos végezzen ilyen kezelést. valószínűleg ha dokihoz mész megcsináltatni, alaposan érzésteleníteni fog :) és nem jegel előtte mirelit zöldborsóval, nem kezel elhajlott tűkkel, és nem tesz utána egy kozmetikai maszkot rád :)

szerintem azért ne szálljunk el annyira, hogy azt gondoljuk, majd mi mindent jobban tudunk-csinálunk a szakembereknél :) az a legfontosabb, hogy figyeljünk a sterilitásra és tartsuk be az utasításokat

2263. LaciV (válaszként erre: 2260. - 5e1c4ed8ef)
2012. jan. 29. 19:26

Gratula Bali. Nem is vettem észre eddig, hogy pisze az orrod :-).

Az alkohollal kapcsolatban teljesen igazad van.

2262. Ditz
2012. jan. 29. 18:21
Olvasva a sok különböző tapasztalatot az érzéstelenítőkkel, egyre inkább arra gondolok, hogy nem a lido ami érzéstelenít, hanem az egyéb (prilocain, tetracain) érzéstelenítők. A lidoval csak felületi zsibbadás érhető el, mélyebben nem hat. Lehet h rosszul gondolom, azért leírtam, hátha más is kiokoskodik vmi jót és egyszer csak meglesz a csodaszerünk!
2261. Ditz (válaszként erre: 2260. - 5e1c4ed8ef)
2012. jan. 29. 18:15

Nem baj, a lényeg, hogy nem lett tőle bajod!

A jegelést úgy értem, hogy a fóliázott arcodat még pluszban jegeled is. Pl. jégkocka, fagyasztott zöldség, vizes vatta fagyasztva. Elég kényelmetlen másfél órán keresztül fóliában ücsörögni, tenni-venni, hát még ha közben jegelni is kell!

2260. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 2257. - Pepe98)
2012. jan. 29. 17:45

Igen,, nemcsak hogy jobban kibírod, de éppen ezért sokkal hatékonyabb lehetsz. Egyszerűen, aki végzi tudja miről beszélek, teljesen kifárad az ember fizikálisan és lelkileg is közben.

Nem tudom ez az érzéstelenítő mennyi lidót tartalmaz, de nem volt hatékonyabb az Emlánál.

2259. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 2258. - Pepe98)
2012. jan. 29. 17:42

Egyszer???Most történik meg velem 5ödszörre, meg is érdemlem!

Az én helyzetemben minden drága...:) Kben átszámítva 5100HUf körül fizettem érte szállítással együtt, és 2!!nap alatt ideért Prágából.

Érdekes, hogy ekkor eséstől ilyen csorbulás bekövetkezhet, sima fa burkolatra esett, nem is csempére. Mondjuk azt nem láttam mi történt, én már csak helyszínelni tudtam...

2258. pepe98 (válaszként erre: 2256. - 5e1c4ed8ef)
2012. jan. 29. 17:36
látod, ezért nem szabad ilyen műveleteknél inni :))) csak viccelek, kár a pecsétért :( sajnos előfordul, egyszer én is majdnem elejtettem a rollert, mert csúszott ki a kezemből. nagyon drága volt? :(
2257. pepe98 (válaszként erre: 2253. - 5e1c4ed8ef)
2012. jan. 29. 17:35

tényleg nem látszik a képeken, mennyire vörös bír lenni ilyenkor az ember feje :) de azt jó ötletnek tartom, hogy részenként nyúzol, mindig egy-egy területet, valószínűleg sokkal jobban ki lehet bírni

akkor ezek szerint az emelt lidokainos krém se hatásosabb, nem érdemes kockáztatni emiatt

2012. jan. 29. 17:33
ÁÁÁÁÁÁÁ, 2 napja érkezett a pecsétem, és a nyavalyás vhogyan lecsúszott a pohárkám tetejéről, amin szárítottam, és képzeljétek ettől a 1,5 méteres eséstől elhajlott 6 db!!! tű, éppen a hegyénél....még egy pecsét sem húzta nálam sokáig.:(
2255. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 2254. - MaciLaci2011)
2012. jan. 29. 16:47

Teljesen jogos, én sem sztném ha félreértene bárki is, én a saját életemmel játszadozhatok, a máséval nem.

Nem vagyok orvos, nincs semmi közöm az eü.-höz, így csak a tapasztalataimat és véleményemet tudom megírni, de semmiképpen ne vegye senki utasításnak, vagy felhívásnak bármit is írok, felnőtt emberek vagyunk próbáljuk átérezni döntésink súlyát!:)

2254. MaciLaci2011 (válaszként erre: 2220. - Pepe98)
2012. jan. 29. 16:44

Na látod, most megfogtál, ezt nem írja sehol, de én 2 mm-essel szántok és azután tettem fel.

Más: Ezt az alkoholos dolgot én sem támogatom, sőt veszélyesnek is érzem picit, bár ahogy látom csak én vagyok ilyen betoji...

2253. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 2246. - Pepe98)
2012. jan. 29. 16:35

Jaj, annyira édesek vagytok, értem nem szokás aggódni!:)

Elkészült a naplóm, feltöltöttem ha jól emlékszem 8 képet, az interaktivitás "fülemnél" megtaláljátok.

Nem tudom lehet e alkoholt inni, de hogy fogok az biztos!!!!:))Teljesen más időszámítás kezdődött ma nekem a nyúzás világában, Vodka Absolute rulez!(pedig rosszul vagyok az ízétől, csak cukorkával bírtam elviselni)

Loral féle lidó nekem nem használt többet, mint az Emla, nekem minden ugyanúgy fájt, az elején a vodka segített, de mivel túl korán ittam meg a végére elpárolgott a belőlem....

2252. LaciV
2012. jan. 29. 15:58
Én is
2251. pepe98 (válaszként erre: 2250. - 5e1c4ed8ef)
2012. jan. 29. 15:52
már aggódtunk, jó, hogy írtál :)
2012. jan. 29. 15:50
Itt vagyok, túléltem, most próbálom feltölteni a képeket, szerkeszteni a naplómat, csak mindig lefagyok, de majd jövök, aranyosak vagytok!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook