Ismeritek, használtátok már a dermarollert? (beszélgetés)
Amúgy azért van ez az árkülönbség,mert van egy eredeti retin-a krém,ami úgymond le van védve(meg ez a Renova is)és baromi drága,de egy csomó nagy megbízható gyógyszercég is gyárt már,szinte ugyanazzal a különbséggel,ezt nem értettem az elején.
Ez kb. olyan,mint fejfájáscsillapítóból is vagy vérnyomáscsökkentő gyógyszerből is van 100 féle,különböz árkategóriában.
Köszi szépen,már nagyjából kezdem érteni,h vannak a dolgok,eleve kérnem kell,h itthon írjon egy orvos receptet,amit el kell küldeni az online patikának.
Meg felhívtam a Bp.-i pharma ex...-t(nem merem teljesen kiírni)ők pár napon belül tudnának rendelni Ausztrából,szállítási költséggel együtt kb. 4000Ft,de csak 0.05%-at,én meg mivel huszonéves vagyok és pattanásos sem vagyok,nekem baromi erős lenne,ezt csak azért írom,ha esetleg vkit érdekel,tőlük tud rendelni,4-5 nap alatt itt is van,de orvossal kell íratni receptet(azt mondta a pasas,h háziorvos is jó)
Szóval először én is szerzek egy receptet,aztán rendelek az USA-ból vagy Kanadából.
Hát,kicsit dilemmában vagyok,mert tényleg annyi gyártó van,ami még egy dolog,de az árkülönbségek is nagyon nagyok.Találtam 10 $-ért is meg 100$-ért is ilyen krémet.
Nem tudom,mennyire számít,h ki a gyártó.
Sajna nem tudok túl jól angolul,h kiiagzodjak,melyiket lenne érdemes megrendelni.
Ha vki tud nekem segíteni ebben,h kiigazodjak ezen,az légyszi írjon privit.
Addigis próbálok okosodni.
Oké,mindenképp leírom majd a tapasztalataimat,ha sikerül beszereznem egy ilyen krémet.
Én MaciLacinak adok igazat abban, hogy ez egy könnyelmű kijelentés("mármint, hogy ez az egyetlen bizonyítottan hatásos szer..."), tényleg mindenki ezt hirdeti, és persze azt is, hogy erről, vagy arról lehet tudományosan kijelenteni ezt vagy azt...persze ettől még hatásos lehet, nem vonom kétségbe.
Remélem sikerül rendelőpartnert találnod, majd számolj be a tapasztalatokról, oksa!?!
"és ez az egyetlen bizonyítottan hatásos szer a ráncok ellen. "
LOL...Mindenki ezt mondja a saját portékájáról, sőt kapásból 20 fényképpel alá is támasztja...
Sziasztok,
nem tudom volt-e már itt szó a Tretionin(A-vitamin származék) tartalmú krémekről,de én most szeretnék rendelni az USA-ból Renova-t(0,025%-at,erősebbet nem merek),találtam is egy online patikát, 10$ egy tubus és ugyanennyi a szállítás.Hátha más is szeretne rendelni,és akkor olcsóbb lenne a szállítás.
Külföldön ódákat zengenek róla,h nagyon jó acnéra,bőrmegújításra és ez az egyetlen bizonyítottan hatásos szer a ráncok ellen.
Sajna itthon nem lehet kapni.
Mondjuk az igaz,h Ő testkezeléseket nem csinál,asszem nem is csinálhat. Amilyen pici tűmérettel meg Ő dolgozik arra ahogy látom tényleg jó a 7-10 napos kezelés.
Szerencsére elég gyorsan regenerálódik a bőröm,nem tudom,h ez a Firstnek köszönhető-e. Természetesen amíg bármi pirosság vagy seb látszódik rajta addig nem csinálom újra :)
Én ezzel nem értek egyet, több mint 2 hete szántottam, de még most is érzem, látom a bőrömön, hogy nem jött rendbe, és ez csak a látható része.
Sztem meggondolatlan kijelentés volt a kozmidtól, de persze te fogod eldönteni megfogadod e a tanácsát, én biztosan nem tenném.
Legyünk türelmesek, ne akarjuk felgyorsítani az eredményt, ez nem az a játék sajnos!
Ma felhívtam a kozmetikusomat,h elújságoljam a rolleres tapasztalatomat. Azt mondta (nem tudom tényleg így van-e),h gyakrabban csináljam,mint 2-3 hetente,h a bőröm "tudja mit kell tenni". Nem tudom pontosan,h fogalmazta,de a lényeg a gyakoriságban és a rendszerességben volt. Mivel elég gyorsan gyógyulok lehet megfogadom a tanácsát.
Pecsét: nekem egyenlőre a henger is sok(k) :D Ezt görgetem,mint az őrült. Sztem a pecsétet még nem merném bevállalni. Annyira még nem vagyok rutinos :D Bár szerencsémre ami bajom volt az arcbőrömmel az megfelelő kencével helyre jött,nem maradandó. De ha lenne oda lehet azt kipróbálnám.
apronet.hu
Sohler István
1,5/pecsét/EMLA/Loral féle cucc
Szia!
Már hiányoztál!
Tényleg nem tudom hova tenni a reakcióitokat, vszínűleg, amíg nem értem meg milyen folyamatok játszódnak le a háttérben, addig nem is érdemes okoskodnom rajta.
Igen, jobb híján maradj az Emla-nál, a végén én is ezt az utat választom talán.
Honnan rendelted?
2mm/emla
Sziasztok!
Képzeljétek el, még mindig a megfelelő érzéstelenítőt keresem. A háziorvosom írt fel egyet, a gyógyszerész szerint a lido csak 1% benne, mást nem is tartalmaz, csak stearint. Kikevertettem, péntek este bekentem a dekoltázsomat vele, lefóliáztam és 10 perc múlva rohantam lemosni, mert jött a furcsa nyomás a mellkasomban és elkezdett verni a szívem ezerrel.
Furcsállottam, hogy az emla 2,5 % lidojától nncs bajom, az 1%-tól meg van? Nem értem én ezt az egészet! Rendeltem ma emlát, találtam egy oldalt, ahol ötezerrel olcsóbb, mint a vaterán. Nem kell semmilyen kikevert pancs, maradok az emlánál.
Pénteken meg kell csinálnom az arcom, remélem ideér addig!
Bocsánat, a csodajárgány nevét lefelejtettem:
Scientia Derma Stamp
További ajánlott fórumok:
- Akik használtak(nak) fogyasztó tablettát, port, teát, shake-t, ide!
- Milyen kozmetikumot használtál legutóbb?
- Dévény módszer (gyógytorna): ismeritek?
- Tisztító tampon. Használta már valaki? Ha igen, tapasztalatokra lennék kíváncsi.
- Valaki használta már az anionos tisztasági betétet?
- Sminkeled az arcod minden nap? Ha igen, milyen színeket használtál?