Ismeritek, használtátok már a dermarollert? (beszélgetés)
remélem, hogy mindjárt előkerül
lehet, hogy megint egyedül maradok a véleményemmel, de szerintem ez a nem orvos által összeállított, ellenőrzött érzéstelenítő koktél, és az alkohol ivása kezeléskor elég nagy baromság :( főleg azért, mert lehet, hogy valaki megcsinálja és neki nem árt, másnál meg baj okoz
Igen lányok a kezem nekem is tovább gyógyul, de tendenciájában látható a változás.
1ébként én úgy látom ezek a kezeléshez képest csak nüánsznyi dolgok :-)
Bali hol vagy?
ezt én is megerősítem, hogy mindenhol másként gyógyul! nekem a combomon gyógyul a legtöbb ideig, ott még két hét elteltével is maradnak véraláfutások. a hasam kb. egy-másfél hét, mire gyógyul, az arcomnak csak egy-két nap kell. sőt a kezemen is próbáltam, igaz, hogy fentebbi részen, ott is csupán pár nap alatt rendbejön
reméljük, Bali az asztalon táncol a vodkától :)
egyébként az érzéstelenítő krémek összetevőihez simán lehet alkoholt inni? biztos hülye kérdés, de azért ebben komolyabb hatóanyagok vannak, mint egy sima krémnél, viszont mégsem olyanok, mint egy-egy gyógyszer
Csak az utókezeléseket módosítom pl. a körömvirág krémet lecseréltem fekete nadálytőre.
1ébként nem haragszom :-)
nem bántásnak szántam a megjegyzésem, ha mégis úgy hangzott, akkor bocsánat :)
de a körömvirág és a nivea krém mellett te is írtad már a fekete nadálytő (lehet, hogy nem pontosan írtam), és egy maszkot, ugyanúgy más is többfélét, én is a babakrémet, szóval tobzódunk mindenfélében :)
a karodon a próbarollerezést és az 1 összetevő módosítást azt hogyan oldod meg? az utókezelésnél módosítasz összetevőt vagy az érzéstelenítőben?
ha nem volt eddig semmi mellékhatása az érzéstelenítőknek, akkor valószínűleg a nagyobb százalékúnak sem lesz, de mint mondtam, én abszolút nem mernék tanácsot adni ebben :) az viszont senkinek sem árt, ha otthon mindig tart kalcium pezsgőtablettát :)
megmagyarázhatatlan okból én valahogy mindig félek arckezelés előtt, pedig érzéstelenítőt sem használok :))))
Igazatok lehet, köszi, de sztem már annyira félek, hogy ettől fogok tüneteket produkálni.:)
Hogy érti a doki a jegelést?
Sztem nyugodtan kend fel, fóliázd be és 10-15 percen belül, ha bármi furcsát érzel, azonnal szedd le a fóliát és mosd le a krémet!
Csak óvatosan! Figyeld magad nagyon!
szerintem ha nagyon félsz, és légzési gondjaid is voltak-vannak, akkor használd a már beváltat, vagy akkor csináld, amikor rögtön orvoshoz, ügyeletre tudsz menni, ha gond van (ne legyen!)
pigmentfoltokra nagyon jó a roller, nem is kell hozzá mély tű. én nem is nézegettem, hogy hogyan változik a homlokomon, mert a fürdőszobai tükörben, mesterséges fénynél annyira nem látszik, hanem egyszercsak azt vettem észre normál fénynél, az ablaknál nézegetve, hogy már nem látszik :)
igen, bár becsapósak a képek, mert nem egészen így néz ki. Alapvetően szeplőim vannak, de a szemem alatt 2-2 nagy karikában pigmentfolt, és a homlokomon egy hatalmas, mintha változott volna, de nagyon enyhén, bár én nem is nyúztam mindig mindenhol.
Igen, én is kezdek tartani a lidótól, nekem alapvetően is vannak légzési gondjaim, majd meglátjuk!
az én képeim még rosszabbak lettek, azért nem tudnám használni őket :( azt jól láttam, hogy barna foltjaid vannak? mert nekem az arcomon az egyetlen változás az volt, hogy ezek eltűntek. nekem elsősorban a homlokomon volt sok, és még 1 mm-essel csináltam ott
hát sajnos érzéstelenítő kérdésében én biztosan nem tudok megfogadható tanácsot adni, mert nálam keringési problémát és komoly légzési nehézséget okozott, úgyhogy én eleve félek tőle :(
de azért szerintem nem mindegy, hogy kozmetikus vagy orvos ad/tesz fel maszkot, krémet, vagy itt valamilyen javaslat alapján pakolászunk össze-vissza :)
úgy tudom, hogy van itt olyan is, akinek orvos csinálja a kezeléseket, érdemes lenne őt megkérdezni, hogy a doki a kezelés után mit ken rá :)
éppen én is ezt írtam, hogy elég hamar záródhatnak a sebek :)
még hozzátenném, hogy nekem teljesen eltérő módon szokott gyógyulni. tegnap például az arcomat csináltam, és ma már szinte elfogadható a fejem, máskor a harmadik napon nézek így ki, szóval nem feltétlenül hatóanyagokon vagy utókezeléseken múlik, milyen hamar jön rendbe valaki :) pedig most több vér jött, inkább ezeket kell letörölgetnem ma :)
próbáltam én is képeket csinálni, de nem látszik rajta jól semmi :( az arcodról csináltál képeket?
én nem hittem, hogy reklámozod :) biztos, hogy az a maszk a 1,5-es vagy 2 mm-es rollerezés utánra van? mert általában a kicsi, 0,5-ös vagy még kisebb utánra szoktak ajánlani, ami nem olyan mély sérülés
bár szerintem a mélyebb sérülések és hamar záródnak a rollerezés után, de én túl óvatos vagyok az ilyesmikben, nehogy gondom legyen :)
További ajánlott fórumok:
- Akik használtak(nak) fogyasztó tablettát, port, teát, shake-t, ide!
- Milyen kozmetikumot használtál legutóbb?
- Dévény módszer (gyógytorna): ismeritek?
- Tisztító tampon. Használta már valaki? Ha igen, tapasztalatokra lennék kíváncsi.
- Valaki használta már az anionos tisztasági betétet?
- Sminkeled az arcod minden nap? Ha igen, milyen színeket használtál?