Ismeritek, használtátok már a dermarollert? (beszélgetés)
Ebben az árkategóriában ez az ovális forma az egyetlen elérhető. Létezik egy négyzet alakú forma is, ő álmaim pecsétkéje, nagyobb méretű, majd 3-4 szer annyi tűvel, és még a tűméret is állítható, nagy szerelembe estem vele.
Számos orvos adta(ja)hozzá a nevét, persze ez még közel nem jelenzene semmit, de nagyon hatékony jószág lehet.
Jelenleg nem engedhetem meg magamnak, de be fogok ruházni egybe(100 GBP körül), és természetesen meg fogom osztani a tapasztalataimat, még akkor is ha senkit nem érdekel!:)
Én a nemzetközi oldalról rendeltem, Malajziából érkezik, elvileg 12-14 napon belül, talán MaciLaci meg is kapta már az övét, ő is ott vásárolta.
na jól megkukkoltam őkelmét :))))))) elég szimpatikus :) bár én nem kör alakúnak gondoltam, hanem azt hittem, hogy téglalap, mert azt könnyebb lenne egymás mellé rakni, de mindegy, gondolom nem véletlenül ilyen... viszont csak 1,5-t láttam, 2-est csak a angol honlapon (persze ott van téglalap alakú is) :)))
mennyi a szállítási idő kb? mondjuk én most ráérek, van egy hónapom :)
Igen, éppen ajánlani akartam neked, de megelőztél.
A pecsét valóban sokkal kevésbé agresszív módszer, és egy szúrással 35 kis tűt vájsz bele egy kb. 1 cm2-es területbe. Ez is fájdalmas, de ha belegondolok, szerintem érzéstelenítő nélkül csak ezt viselném el, én a rollert biztosan nem, bár én már a görgetés gondolatától is frászt kapok...
Legutóbb az Eb ay-ról rendeltem, éppen utazik hozzám a kicsike. Rákeresel a derma stamp kifejezésre, és kiadja a találatokat.
Egy jó tanács, sztem érdemes 2mm-es változatot beszerezni, mert a 1,5-essel az volt a bajom, hogy nagyon oda kellett paszírozzam magát a pecsétet is a bőrömhöz, hogy a tűk teljes hosszúkkal a bőrömbe jussanak, és a 2mm-essel úgy hiszem ez könnyebben kivitelezhető volna, hiszen nem kell tövig belevájni. Persze ez jelenleg csak elmélet, mert ez lesz az első 2mm-es jószágom, szóval elsőre nyugodtan beruházhatsz egy másfelesbe, és kitapasztalod neked beválik e.
még egyet elfelejtettem...
Bali te csinálod pecséttel? lehet, hogy azt érdemes lenne kipróbálnom, mert akkor egy területet csak egyszer kellene megszúrnom, nem 40-szer görgetnem rajta, brrrrrrrrr ezt még leírni is sok :))))érzéstelenítő nélkül meg pláne nem mindegy
honnan szerzitek be a pecséteket, mert én még magyar honlapon nem láttam...
köszönöm szépen Bali, már a múltkor átolvastam ezt az oldalt, de én sem ástam magam bele jobban, mondván nekem úgysem érdekes...de most mégis :)))) majd újra megnézem
és köszönöm a bíztatást, nem adom fel, majdcsak lesz valami, csak múlna már el ez a rossz érzés :(((((
nekem sem volt a fogorvosi lidóval gondom korábban, de ezek az érzékenységek, allergiák ilyen hirtelen bírnak kialakulni :(
igazából én örülök, hogy érzéstelenítés nélkül csinálom, rengeteg időt és macerát megspórolok vele :)
Igen, az Emla is tartalmaz lidót, egy kis prilocaine-nal erősítve.(2,5-2,5%)
Gyógyszertári lidó 5%.
A linket nem engedi bemásolni.
A keresőbe beírod, hogy "fájdalomcsillapítás a tetoválásban", és ő lesz az első találat.
Szia!
Jaj, ez tényleg nem hangzik túl jól, viszont tényleg érdekes, ha valóban a lidokain érzékenységed a ludas, akkor a fogorvos által használt sztem lgbb ilyen dózisú kotyvalék miért nem okoz hasonló tüneteket!?
Nem lehetséges, hogy a tünetektől való félelem idézi elő mindezt, lehet hülyeség, de ez is eszembe jutott?
Viszont sztem is jegeld a lidó kérdést, de semmiképpen se add fel a harcot, sztem ez egy csodafegyver, élj is vele, 3 nyúzás után még szép, hogy nem sok javulást észlelsz, nekem igazából csak most kb. 9.hónap környékén igazán látványos a projekt, lgbb is én így érzem.
Amit ajánlok, az a sylabagoly által ajánlott tetoválós oldalon található javaslatok vmelyikének kipróbálása. Még nem vetettem bele magam a kutatásba ez ügyben, csak a következő kezelésem előtt terveztem, de egy próbát megérhet.
Ott az Algoflex gélt és a Spedifen 600 nevű pezsgőtabit ajánlják, nem tudom a mi projektünkben hasznát vehetjük e, tényleg nem ástam még bele magam a hatásmechanizmusukba, de gondoltam emlékeztetlek rá, hogy te is utána tudj nézni.
A linket a következő HSZ-ben írom le, mert az a gyanúm törölni fogják, és így legalább saját magvas tartalmam megmenekülhet!
Ha újabb fejlemény vagy infó kerül a birtokomba érzéstelenítés ügyben, azonnal tudatni fogom!
Ettől függetlenül, ha minden kötél szakad, sztem területenként lebontva, akár érzéstelenítő nélkül is nyúzhatnál, persze ez a kegyetlenebbik verzió...
Szorítok érted nagyon!
nem semmit és pálinkát sem ittam, pedig terveztem :))))))))
az a gáz, hogy még mindig nem vagyok teljesen jól, pedig most már 24 óra eltelt, az tuti, hogy többet nem kenem magamra :((((( nem elég a két nagy monokli a szemem alatt, még ez is...
1,5-el csinálom és hát igen, tegnap is megpróbáltam érzéstelenítő nélkül, de nagyon fájt és mivel az elsőt is a lidocainnal csináltam és semmi bajom nem volt, gondoltam visszatérek ehhez, de nem jött be... lehet, hogy tényleg lidocain érzékenység, de akkor a fogorvosnál még hogy nem lettem egyszer sem rosszul?
na ez nekem magas, legközelebb talán tényleg megpróbálom az 1-essel érzéstelenítés nélkül vagy irány a szike :))))))
nem tudom, mekkora tűvel csinálod, de ha csak nem hagyod abba végleg, akkor válasszál kisebb tűméretet, és próbáld érzéstelenítés nélkül. pl. 1 mm-essel is jó eredményeket tudsz elérni, és az kibírható
az egészségedet nem éri meg kockáztatni!
sziasztok...tegnap este megcsináltam a 3. itthoni nyúzásomat, visszatérve a lidocain krémhez, mivel a múltkori emla használatnál nyúzás közben többször is rosszul lettem :(((( na most a nyúzást ugyan kihúztam, de egész éjjel hányingerem volt, vert a szívem mint az állat és tök rosszul éreztem magam és még mindig nem vagyok jól, bár már kicsit csillapodott :(((( az a helyzet, hogy most már fogalmam nincs mit gondoljak, csak el vagyok keseredve, mert abbahagyni nem nagyon szeretnén, de ha ez az ára, akkor inkább hagyom a fenébe, ennyit nem ér, hogy esetleg majd valamikor kicsit szebb legyen a bőröm, ha egyáltalán szebb lesz, mert már ebben sem vagyok biztos :(((((
van esetleg valami ötletetek?
Igen, a First-öt nyugodtan fújhatod másnap, sőt akár aznap is. Még nyálkahártyára is kerülhet, hiszen sokan orrspray-ként, vagy torok fertőtlenítőként használják.
Sztem az avonos bőrfeszesítőnek majd akkor jön el az ideje, amikor begyógyultak a sebek. Sztem a sebek már pár perc múlva összezárnak annyira, hogy ne lehessen komoly károkat okozni.
Apropó aloe. A FLP-nek a First fújósát lehet akár már másnap használni? Vkinek erről tapasztalat?
Illetve kaptam Karácsonyra Avonos bőrfeszesítőt. Gondolom,h még nem lehet használni,de tényleg nem vagyok vele tisztába,h akkor mikor lehet hasra? Menni idő míg a sebek bezárulnak?
További ajánlott fórumok:
- Akik használtak(nak) fogyasztó tablettát, port, teát, shake-t, ide!
- Milyen kozmetikumot használtál legutóbb?
- Dévény módszer (gyógytorna): ismeritek?
- Tisztító tampon. Használta már valaki? Ha igen, tapasztalatokra lennék kíváncsi.
- Valaki használta már az anionos tisztasági betétet?
- Sminkeled az arcod minden nap? Ha igen, milyen színeket használtál?