Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Ismeritek, használtátok már a dermarollert? fórum

Ismeritek, használtátok már a dermarollert? (beszélgetés)

2309. LaciV (válaszként erre: 2308. - 5e1c4ed8ef)
2012. febr. 1. 16:44
A Naturlad készítményét. A Loral csak sutka volt, Te kis szőrszálhasogató :-)
2308. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 2306. - LaciV)
2012. febr. 1. 16:28

Igen, vszeg már nincs annyi kérdés sem, mert mindent kiveséztünk, ha esetleg felmerül, akkor felteszi az illető.

Viszont nem értem miért lennék én szakértő a Loral kérdésben, én éppen annyit tudok róla, és az itteni jelenlétéről, mint ti?!

Melyikk fekete nadálytő krémet használod, tudod én szőrszálhasogató vagyok?

2307. LaciV
2012. febr. 1. 16:24
aktivitását
2306. LaciV (válaszként erre: 2300. - 5e1c4ed8ef)
2012. febr. 1. 16:20
A fórum aktivitásának sztem maga a kezelés okozza . Hála Nektek már minden tiszta, eszköz és arcbőr fertőtlenítés, érzéstelenítés, rollerezés, utókezelés. Én pl legutóbb annyit finomítottam hogy az esti utókezelés nem körömvirág krém hanem fekete nadálytő. De ez a hegek eltüntetését érdemben nem fogja befolyásolni. A következő kezelés 3 hét múlva…. Várható részeredmények 1 év múlva ….A Loral kérdésben meg szerinte Bali a szakértő :-)
2305. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 2304. - Maszii)
2012. febr. 1. 16:02

Torzítani az arcot sztem azért nehéz vele, de mindenképpen érdemes az első lépéseket vagy komoly kutatómunka, utánajárás, olvasás után megtenni, vagy egy oktató által megismerni.

Többféle arctorna létezik, Magyarországon Bojtor Márta dolgozott ki egy komplett, ha jól emlékszem több száz gyakorlatsorból álló programot. Én Pesten részt vettem pár foglalkozáson anno, és sztem is hatékonyak és eredményesek, DE!! csakis kitartó, és folyamatos munkával, kben semmit sem ér.

Igazából károkat azáltal lehet tenni, hogy úgy tornáztatod a különböző arcizomzatodat, hogy közben használt mimika a bőröd ellen dolgozik, tehát a lényeg az, hogy míg az izmokat mozgásban tartod, a bőröd közben ne mélyítse el a már meglévő, vagy nem is látható ráncokat. Erre Bojtor Márta kidolgozta egy ún. takarásokat, ami nem más, mint az arc kézzel való lefedése gyakorlatvégzés közben.

Nézd meg a honlapját, számos trénert képzett már Márta, azt hiszem fel is sorolja az elérhető oktatókat, ki milyen településen él. érdemes kipróbálni.

Ezen kívül vannak "alapművek", melyeket a neten lehet fellelni.(Carol Maggio - Facebuilder, Annelise hagen...)

2304. maszii (válaszként erre: 2303. - A4d7ac2225)
2012. febr. 1. 14:35

erről írnál kicsit bővebben? heti hányszor, mennyi ideig kell pl. csinálni, stb?

mert azt hallottam, hogy több kárt lehet vele csinálni mint hasznot, ha valaki nem szakszerűn csinálja, akár az arcot el is torzíthatja :(

2012. febr. 1. 10:00

Bali, megneztem a k peket, hat szerintem te is fakir vagy.

Csak szeretnem elmondani neked hogy az arc megereszkedesere ez arctorna a legjobb. Bar ez nem ennek a forumnak a temaja. Pl szemhely, vagy az orr es szaj koruli mely rancokra. En 4 eve csinalom rendszeresen.

2302. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 2295. - Pepe98)
2012. febr. 1. 07:42
Igen, ezt én is szívesen venném!
2301. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 2299. - A4d7ac2225)
2012. febr. 1. 07:37
Köszi, hát én már nem tudom mit gondoljak, a következő kezelésemig szépen megrágom majd a témát, számos érv, ellenérv, némi ellentmondás kavarog a fejemben a kérdés tekintetében. Mindenesetre köszi, hogy reagáltál!És gratula a fakírkodáshoz, eredményes szépülést!
2300. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 2294. - Ditz)
2012. febr. 1. 07:34

Sztem ennek semmi köze Loral-hoz, inkább arról van szó, hogy akik akkor elkezdték már rutinosak, nincs szükségük, sem idejük folyamatos aktív fórum jelenlétre, sztem mint olvasók itt vannak, de nem feltétlenül van idejük, kedvük megnyilvánulni.

Én azért jövök annyiszor, mert nekem van a legtöbb szabadidőm, más csak akkor tér be, ha igényli, vagy amikor tud rá időt szakítani.

2299. a4d7ac2225 (válaszként erre: 2171. - 5e1c4ed8ef)
2012. febr. 1. 01:23

Harmadik kezelesen vagyok tul, plusz nyak es dekoltazs eloszor. Hat a nyak az nagyon fajt. A masodik rollerezesemnel en bizony ittam egy kis hazi palinkat, es igen hatasosnak bizonyult!

Most sajnos nem volt itthon. En csak azt a gyogyszertari lidot hasznalom ami semmit sem er, de szerintem a palinka a legjobb erzestelenito!

2298. Ditz (válaszként erre: 2296. - LaciV)
2012. jan. 31. 22:38
Vagy unják már a mindig visszatérő témákat.
2297. Ditz (válaszként erre: 2296. - LaciV)
2012. jan. 31. 22:37
Nem tudom. Minden esetre azóta. Sztem.
2296. LaciV (válaszként erre: 2294. - Ditz)
2012. jan. 31. 22:16
Szerinted a Loral-ügy miatt ...
2295. pepe98 (válaszként erre: 2294. - Ditz)
2012. jan. 31. 22:00
az lenne jó, ha azok jelentkeznének, akik tavaly év elején kezdték, érdekes lenne a tapasztalatuk, az eredményeik :)
2294. Ditz
2012. jan. 31. 21:43
Észrevettétek, hogy a Loral-ügy óta sokkal kevesebben vagyunk? Hétről-hétre kevesebben?
2293. Ditz
2012. jan. 31. 21:40
Jó, a strand csak vicc volt!
2292. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 2290. - Ditz)
2012. jan. 31. 21:27

Igen, a strand az felejtős, a magas faktorú naptejek sem tesznek kevésbé fényérzékennyé nyúzás után, velük sem maradhatsz abban az időszakban hosszútávon a napon.

Én is nyúztam nyáron is, de ezt csak akkor lehet, ha nagyon tudatosan, és következetesen véded az arcod.

Nekem nyúzás nélkül is védenem kell nyáron, így már megszoktam, de csak akkor vágjon bele valaki, ha nem lesznek akár 5 percek sem, amíg védtelenül a tűző napon bohóckodik!

2291. pepe98 (válaszként erre: 2290. - Ditz)
2012. jan. 31. 21:22

szerintem strandra semmiképpen ne menjél egy kezelés után jópár hétig :( mindenhol írják, hogy a kezelés után kerülni kell a napfényt, szoláriumot. foltos lehet a bőröd, de lehet, hogy még komolyabb problémát is okozna.

én nyáron is rollereztem, mert egy-két napig sehova se kellett mennem, utána is csak dolgozni (reggel mentem, este jöttem, 50 faktoros napvédővel :))

2290. Ditz (válaszként erre: 2281. - Sylbagoly)
2012. jan. 31. 21:10
Köszi, aranyos vagy! 1 év múlva ilyenkor már látszania kell valaminek! Mi van, ha nyáron is csinálom? Bekenem sokfaktorú napozóval és megyek strandra. Nem lesz olyan feltűnő a pirosság, azt hiszik az emberek, hogy leégtem! Nyáron sokat vagyok otthon, nem kell mindig kéretőzni a munkahelyemről. Na, na?
2289. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 2288. - Ditz)
2012. jan. 31. 20:46
Sztem nem lesz gond a 2mm-essel sem, mert a képek alapján vastag a bőröd, és különben is érezni fogod, hogy mennyire szabad belevájnod, szép óvatosan nekikezdesz, és figyeled mennyire vérzik. Én is 2mm-es pecsétet rendeltem most, pedig viszonylag vékony a bőröm, de szerencsére a rollert/pecsétet mi vezetjük, így a szúrások mélységét is tudjuk szabályozni. Ügyeske leszel, és remélhetőleg sima pofikájú!
2288. Ditz
2012. jan. 31. 20:29

Tegnap megjött az új rollerem, sokkal jobbnak tűnik látványra, mint az előző. Más forma, titánium tűk, tapintásra jóval hegyesebb, mint a régi. Az biztos már elkopott. Kipróbálni akkor fogom, ha lesz vmi krémem. A háziorvosomat majd jövő héten hívom, h mit sikerült kotyvasztani.

Ja? 2mm-et rendeltem, pedig 1.5 volt szándélomban, de úgy gondoltam, meg elolvastam egy csomó rolleres oldal ajánlását, hogy a hegeimnél talán hatásosabb a 2mm.

2287. Ditz
2012. jan. 31. 20:15

Köszönöm mindenkinek a bíztatást, folytatni fogom, mindenképpen. Csak elkeserít, hogy 4 kezelés után sem történt látványos javulás.

Sztem a képeken jobban látszik minden, mint a valóságban. A telcsimmel csináltam éjszaka a fürdőben, a mosdó feletti fényben. Nálunk ott látszik a legjobban minden bőrhiba. Az is, ami nincs XD!

Majának írom, hogy jól látja, valóban fehérebb a bőröm a szemem körül, a szám körül még nem vettem észre. Ráadásul nyáron sem tud lebarnulni a szem körül a bőröm, mindig olyan, mintha napszemüvegben napoztam volna. Alapból rózsaszín a bőröm, sváb őseim hagyatéka.

2286. LaciV (válaszként erre: 2276. - Ditz)
2012. jan. 31. 20:05
A legnépszerűbb video megosztó portálon láttam, hogy hozzád hasonló korú hölgyeket kezelnek, látható eredménnyel úgyhogy sztem mindenképp folytasd legalább 1 évig. Csak kitartás :-)
2285. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 2282. - Dné00)
2012. jan. 31. 17:08

Szia!

Sikeres vérengzést!

Nem lehet, hogy csupán hosszabbnak tűnik? Nekem eddig 4-féle rollerrel/pecséttel volt dolgom, és ha egymás mellé teszem őket, hiába 1,5 mind különbözőnek tűnnek, de amikor összemértem őket, nem volt különbség.

Az MT rollerek hengere pl. átlátszó, és a tűk hengerben lévő része is látszik, azt az illúziót keltve, hogy hosszabbak. Az 540 tűs rolleremen pedig sokkal "húsibbak" a tűk, és sűrűbben is helyezkednek el, így sokkal rövidebbnek látszanak, de amikor összemérem őket, bár ez is nehéz, de akkor látható, hogy a méret ok.

2284. dné00
2012. jan. 31. 17:04
igen MaciLaci de ez 2 db állítólag 1,5 tű de mindegy is:)
2283. MaciLaci2011 (válaszként erre: 2282. - Dné00)
2012. jan. 31. 16:21
Az enyémen (MT) még csak a méret sincs feltüntetve, de szemmel látható a különbség a 1,5-es és a 2mm-es között..
2282. dné00
2012. jan. 31. 15:02
Sziasztok :)én ma készülök az első itthoni nyúzásra:)meglepődve tapasztalatam ,hogy más -más forgalmazótol beszerzett 1.5 kézifegyver hossza nem azonos ti tapasztaltatok már hasonlót? a dobozán mind kettönek 1,5 van feltüntetve de közel sem azonosak a tü méretek ,a régebbit a kozmetikustol hoztam el ,nálla volt 2 kezelés ,összehasonlítottam a fegyvereket az újat amit ma szeretnék bevetni ,de sokkal kisebb:) szép napot mindenkinek
2281. sylbagoly (válaszként erre: 2276. - Ditz)
2012. jan. 31. 10:33

Szia!

Megnéztem a képeidet, azok az oldalak ahol a dermarollert bemutatják pont ilyen bőrre ajánlják. És az ilyen bőrön nagyon jó hatásfokkal lehet használni. Szerintem ne add fel, valószínűleg sok kezelést kell majd végezned, de kitartás, mert az eredmény megéri.

Úgyhogy hajrá :)

Üdv

2280. sylbagoly (válaszként erre: 2275. - 5e1c4ed8ef)
2012. jan. 31. 10:28

Szia!

Köszi, hogy elolvastad :)

Nekem is folyamatosan változik a véleményem az új információk birtokában.

Üdv

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook