Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
Egyébként a nyírfacukorhoz hozzá lehet szokni, csak az elején hajtja meg az embert, ha arra érzékeny :)
Ja:-)Ugye mi a lombik miatt csináltattuk.Aztán utána spontán ikres lettem, aztán missed ab lett sajnos a 6. héten:-(Pedig azt mondták spontán soha nem lehetek terhes.
Húúú nekem 2 éve 25 volt és most is annyit mondtak rá.Neked akkor sikerült Gica?
nekem szeptemberben volt a hycosy 35000:-(
Igen.én már voltam 2 éve és ambulánsan csinálták ultrahangos kontrasztanyagos volt,ez a legegyszerűbb nekem nem nagyon fájt pedig nehezen ment át.15 perc az egész kb, és egyből van eredmény.Viszont borsos ára van.A hsg állítólag fájdalmas és kórházban csinálják röntgenes.ha megengedheted akkor csakis az uh-sat ajánlom.Kb, 25 ezer.
Az átjárhatóságiból is azt hiszem 3-féle van. Neked melyiket csinálják majd. Azt amit ambulánsan is lehet. Én még nem beszéltem erről a dokival, csak hogy ha nem sikerül még egy pár hónapig, akkor ez lesz a következő vizsgálat.
Persze lehet gyulladástól elzáródás érdemes lenne az átjárhatósági,én is arra készülök tavasszal ha csak addig nem lesz valami csoda.Hogy mitől függ??Ezt már én is sokszor megkérdeztem magamtól,ha valaki tudja egyszer a választ akkor írja már meg.
Petevezetőátjárhatósági nem volt még. Várok még egy ciklust aztán belevágok. Volt egy súlyos gyulladásom, fertőzésem. Meg is műtötték a méhszájamat. Szerintetek lehet elzáródás emiatt?
De mi a franctól függ ez? Hát valóban nem az értékeken, vagy nem csak attól. Ááááá...
Van ám!!Én jelentkezem szóval nem vagy egyedül és még biztos vannak itt többen is.
Nnna végre,hogy előkerültél ezt kell csinálni?:P)
Lányok! Minél többen válaszoljatok légyszíves! Van olyan közületek akinek nem sikerül a baba, ugyanakkor értékei nagyjából rendben, hármas kezelést tartja, van peteérése, apa is renden. És mégsem sikerül. Tudom mindenki más, s ez nem mérvadó.
Kislányommal sokkal rosszabb értékekkel kezelés megkezdésének hónapjában teherbe estem. Most szinte 100% tartom a diétát, minden másnap reggel kelek, hogy még reggeli előtt-pulzusmérő órával- meglegyen a mozgás, metet+krómot szedem. Sétálok mindennap egy órát-bár ezt gyerekkel, így ez nem túl intenzív.
Tudom sokan vagytok akik évek óta próbálkoznak és még nincs gyerekük. De nekem ez az elmúlt egy év is hosszú volt. Mindenkinek kitartást és szép estét!
Hmm. Kicsit sok lett a meló.
Jól látod tesó :) van meló most bőven, ráadásul holnap a halál f.szára kell kimennem melózni, mert beolvad hozzánk egy pénztár és szarakodnak valamit. Nem ismerek ott senkit, meg a melót se tudom és hogy fogok ott kajálni??? De kb 10-ig még vagyok. Amúgy olvasok meló mellett és telóról is, rossz pénz nem vész el.
zzsuga utoljára nekem is felment a cukrom 5,8-ra az éhgyomri és a terhelt is ugyanannyi lett,pedig kevesebbről indultam.mucika hát ma a cicáé lett a tojásfehérje de van amikor belefőzöm a vaníliasodóba persze előtte felverem.Na holnap nem nagyon leszek megyek pestre a zurammal.
novemberben volt utoljára terhelés ott javult mind a két terhelt érték
azt tudom, h az fsh-dat elcseszte a gyógyszer, de az inzud az romlott/javult/stagnált mellette. Nehari,h nem megy most fejből, szét vagyok esve.
Jah, és telorol vagyok, azért van a sok hiba.
legutoljára 5,1 volt kb 1 hónapja, előtte novemberben 4,8, tavaly februárban a gyógyszer szedése előtt 4,0
Valahogy kiötlöm hogy legyen meg így a vérvételem, a meghatározott napokon. Muszály lessz,hogy rendesen képben legyek,mert ugy létszik sztk-ba szarnak az ilyesmire is, nagyon futószalagon ment a dolog, nagyon nem vagyok megelégedve velük :(
zzsuga, előleg, amig több gyógyszert szedtél mennyi volt a cukrod?
Képzeljétek, nyugati aluljároba vettünk csizmát barátnőmmel, erre szol nekem, h ott sétál az exed, de kb. olyan nyugalommal, mintha a szomszédrol lenne szo. Én meg már csak a hátát láttam, és tök másképp nézett ki a srác. Mondom is tesonak (barinőmet igy hivom), h ne szivasson már. De nem szivatott, tényleg az exem volt... De legalább nem jött oda csevegni, nem tom észrevett-e :))))
Lányok most lett meg a nagylabor eredményem amiben szintén van vércukor, bakker ilyen magas még soha nem volt 5,4. Tutira az inzulin sem okés. Én lassan nem tudok okot felmutatni miért is szedjek gyógyszert, ma már be sem vettem, megnézem 1 hónap múlva hogyan áll helyre a szervezetem, ha nem jó bejelentkezek Tűű-höz..
Igaz, van még egy kicsi édesítőporom, azzal elkészíthetem. Hétvégén úgyis megyünk Szegedre, bírok venni megint egy dobozzal. Hogy ezt el is felejtettem...csak az járt az eszembe, hogy annyi xilittől majd rohannom kell a vécére, de ez így tök jó :) Köszi :)
Vettem canderel kakaóport, és igen, néha nagyon kell, ahogyan a csoki is, meg az édesség úgy általában, de abból is a canderel megfelel sztem... :)
Csináld sima édesítővel és akkor eheted te is bármikor, hisz az fehérje :)
Sajna ez a fránya IR lemondásokkal és kompromisszumokkal jár. Nekem a reggelihez ivott gyümilé hiányzik baromira.
Jó ötlet, de most csináltam túrós kaját...gondoltam csinálok diós habcsókot, de félek a xilit hatásától úgyhogy vagy elfelejtem vagy megcsinálom az uramnak. De akkor megint az van, hogy ott szaglászok mellette :))
Én ebéd utánra tenném a kakaós tejet, ha annyira hiányzik neked. Cukor nélküli kakaóporral és ugye számolva, vagyis kevesebb kaja ez miatt, de néha megéri :)
Ja, azt hittem, hogy 10 szem volt a lányodé, a többit meg te megetted :)))
"Dió, mogyoró (a nem pörkölt, nem sós, változat), lenmag,
szezámmag, pisztácia."
További ajánlott fórumok: