Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
A sima Mercformin 500 az 700,- ft környékén van egy dobozzal.
A vizsgálat pedig 10e. www.mensmentis.hu
Minden esetre az éhgyomri inzunak 5 alatt kéne lennie, a 120-asnak pedig 10 környékén, de inkább alatta. Úgyhogy a tiéd meglehetősen gázos.
De lehet, hogy azért nem akart gyógyszerezni, mert még nem szeretnél babát. Diétával és sporttal is csodákat lehet elérni, de ott a diétát szigorúan kell venni. És nem csak úgy kútfőből diétázni, hanem az IR-eseknek előírtak szerint.
Hazudok, mert beleírta a leletbe: 0 perces: 4,4
60 oerces: 6,8
120 perces: 5,6 mmol/l
Meg az előtte/ utána (-33 kg) képpel.
Ha el kell osztani, úgy jó az érték, de ahhoz tudni kell a mértékegységet.
Pedig bizony lehet attól. Amióta csinálom a diétát csak úgy repültek le rólam a kilók, előtte hiába tornáztam néha napi 2 órát is...
Keress másik dokit, ehhez pedig elküldjük Szalmát a rollerral :)
Köszi! :)
(ez lemaradt a végéről)
Megírod a mértékegységet is? Kell még ezt osztani?
Mert ha nem, akkor azonnal keress másik dokit, mert ez hülye.
Most már kezdek kíváncsi lenni én is az aszcendensemre (jól írtam?) :)
1974.06.16. éjjel 1 óra
Na csajok én ma voltam endokrinológián, ahol közölte a doktornő, hogy ő nem akar gyógyszert írni, mert az értékek a határon vannak, és menjek el egy diétás oktatásra, aztán alkalmazzam az ott hallottak, és mozogjak. Szerinte a hízás az IR-től nem lehet!
0 perces: 19
60 perces: 104
120 perces: 79,7
Húúú, ez az első két mondat nagyon igaz. Ha nem úgy mennek a dolgok ahogy szeretném, hát mentse meg az ég azt az embert aki először elém kerül :D
Nagyon kedves vagy és köszi szépen. Szinte minden igaz rám , csak az utolsó mondta nem.
Értem én a Bika aszcendens :Normál körülmények közt a Bika aszc. végtelenül kedves és gyengéd és ég a vágytól h kifejezhesse szeretetét.Ám ha nem megy minden úgy ahogy elképzelte akkor undokká válik,nehéz mellette megmaradni.A realitások embere 2 lábbal áll a földön életét a józan ész irányítja,Kritikus időszakokban olykor nagyon magába tud fordulni,Utál kockáztatni ezért előfordulhat h olyan munkát is elvállal amiben semmi örömöt nem talál.Lényeg a fizetés vagy a biztonság ezért megalkuvásra is képes.Hibája:Csak abban hisz amit lát vagy meg tud fogni vagy hallható.A hatodik érzékkel,a megérzéssel a láthatatlan dolgokkal hadilábon áll.
Lásd milyen kedves vagyok:)
Látod én ezt nem is kérdeztem, hogy mekkora poharat adtak neki. Mindig csak a mennyiségről számol be nekem :))
Jah, szerintem is. Nekem etéren inkább pofonok, mint ízlések...de szerencsére megérti, hogy van amit nem csinálok és kész.
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztenica diéta...
- Hajhullás, szőrösödés 19 évesen? Kis túlsúly is párosul hozzá! Inzulin rezisztencia, mennyibe kerülnek a vizsgálatok?
- Inzulin rezisztencia / cukorbetegség + lisztérzékenység / gluténérzékenység
- Lehet valaki inzulin rezisztens magas koleszterinszinttel?
- Aki ért az inzulin rezisztenciához, megnézné az eredményem?
- IR azaz inzulin rezisztencia diétás, kidolgozott minta étrendje van valakinek?