Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
Csak fűszerezett, nagyon finom. Látni rajta az őrölt borsot, és bors íze van, de nem csíp, szóval nagyon jó!!! (Lehet, hogy itthon is van, ő Angliából küldte).
De amúgy akkor nem jó IR-esnek? (Mert még kb. van 95 deka, akkor nem nagyon engedem a lányomnak, hogy rájárjon.)
Akkor már mindegy, hogy jó-e vagy sem :))))
Ez ilyen "bundában" lévő szemek? Vagy csak fűszerezett?
Sziasztok!
Kesudió nem jó annak, aki IR-es?
Tesóm küldött 1 kiló borsos kesudiót, lányomnak kb. 10 szemet adtam.
Valóban lehet a gyógyszertárban kapni jodidot! Nekem a 200-t ajánlották, de mindenhol csak a 100-ast lehet kapni! :(
IR-nél tejet mikor, mennyit lehet inni? Kaptam egy listát, és leírást, asszerint csak tízóraira 1 dl, de más aki volt oktatáson azt mondta, hogy egész nap mehet a tej, korlátlanul!
Dióval és a pisztáciával vigyázni kell, főleg a pisztáciával.
De egy marék az nem sok, azt tényleg nem kell számolni.
Én most kesudiót vettem tegnap, de még ki se bontottam. Majd egy-egy szemet bekapok belőle néha :D
nem is fogok most csinálni, mert bevallottam Nas Katinak, hogy diétát tartva, de diab zserbót zabáltam amikor csak lehetett, erre mit ír a javaslat részhez: "édességek kerülése"
És ha megyek mozogni (úszni szeretnék, ha a nőgyógy áment mond), akkor bejön még +10 gyors (de akkor is inkább mandarinból fedezném, mint sütiből)
Viszek Molygó viszek:)igen ez sima kelt tészta csak dióval van megszórva.Én ált. 2 sort teszek egy tepsibe,régebben én is beleforgattam dióba vajba de már nem tökölök,egy sort lerakok megkenem vajjal megszórom dióval oszt jónapot.
Babus próbáld meg a Mályvatea kapszulát.De kapszula legyen ne a tea!Ilyen sötétzöld dobozban van az nem csinál nagy görcsöket kb, 1000 ft DM-ben vagy herbáriában kapsz.
jaj, erről jut eszembe még egy über durva cucc, de az csakis otthon jó csinálni:
Fő étkezések előtt 10-15 perccel meg kell inni egy pohár langyos/enyhén meleg vízben feloldva egy kiskanál szódabikarbónát... de ez wc csésze robbantó... és semmivel nem szabad kombinálni.
Köszi szépen! Ohh, de jó még egy bogyó :)
Már kezdtem kevésnek érezni, amit eddig szedtem... :)
Én is így csináltam még IR előtt :)
Azóta nem is készült eme csemege otthon.
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztenica diéta...
- Hajhullás, szőrösödés 19 évesen? Kis túlsúly is párosul hozzá! Inzulin rezisztencia, mennyibe kerülnek a vizsgálatok?
- Inzulin rezisztencia / cukorbetegség + lisztérzékenység / gluténérzékenység
- Lehet valaki inzulin rezisztens magas koleszterinszinttel?
- Aki ért az inzulin rezisztenciához, megnézné az eredményem?
- IR azaz inzulin rezisztencia diétás, kidolgozott minta étrendje van valakinek?