Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
Én szeptember vége óta diétázom, és decemberbe indult be fogyás mettel, Molygó is mondta, hogy Neki is nagyon nagyn nehezen indult be, türelem.
Egyenlegesen meg azért kell elosztani a ch-t hogy egyenletes legyen a cukor és inzulin szinted, ugye ha nem eszel csak reggel és este fehérjét akkor 2 hatalmas löket inzulin éri a szervezet, ami a sok sok kárt okozza....
Legalábbis én igy tanultam :)
Lányok! - Én olyan tudatlan vagyok még, mi baja lesz az embernek, ha mondjuk egy étkezés alkalmával csak fehérjét sikerült neki ennie, tehát semmi ch nincs benne? Miért kell tulajdonképpen nekünk egyenletesen elosztani a ch-kat, miért nem lehet mondjuk este csak fehérjét enni? - Biztos volt róla már szó, de ha valaki megmondja nekem, megköszönöm! Még béna vagyok!:)
Nem nagyon fogyok basszus, igaz a karácsony-újév közti időszakot elcsesztem, mert ettem mindenfélét, össze-vissza, tehát sajnos az időpontokat sem tudtam tartani, mert szállodában voltunk az ünnepek egy részében.
Előtte, ahogy elkezdtem a gyógyszert szedni, két hét alatt 2 kiló lement, majd utána (ünnepek miatt) visszajött 1 kg belőle, azóta itt tartok. Járok négyszer mozogni egy héten. Tartom a diétát, néha rohadt éhes vagyok!!
deee, a Jucus marad.Csak van a nevemben egy -né, és azt akarom onnan eltüntetni.
Kötőjellel fogom viselni a férjem nevét.
És most kell személyit is és jogsit is újítani, így kapóra jött, most, vagy soha:):)
Hát akkor mindenféleképpen veszek, nálam a stressz rendszeresen dugulást okoz. Szóval duplán jó nekem. A hasmorgást letojom. :D
Ezentúl nem jucus leszel??? :D
Csak egy gyors bekukk...diabetikus lidles négercsóktól fél éjszakán át a wc-n ültem.
Jól gondoljátok meg.Hasmorgás is volt, brutálhangos...
Max.szorulásos ir tesóknak ajánlom, mert engem semmi nem hajt meg, még a Met sem, de ez:(:(:(
Megyek tovább, puszi Nektek.
Ja válaszolt a Diab Milka gyártója, nem indokolták, csak közölték, hogy megszűnt a gyártása. Pont.
Na megyek, ügyintézek, megváltoztatom a nevem, és 12.00-ig van ügyfélfogadás az anyakönyvi hivatalban.
jaj, azt tudom, hogy Adri volt a tettes :)
Csak a te hsz-edre nyomtam rá. Nem is feltételezném, hogy most csalni merészelsz :) különben jönnek a többiek a rollerral :PP
Igen a tettes én vagyok :D
felháborító hogy még rendes mogyorókrém sem volt benne :D
Azuramnak volt valami barátja akinek a nagyszülei kecskemét környékén laktam (parasztnéni parasztbácsi. És mikor egyszer volt náluk és hazajött az öreg leült az asztalhoz és elkiabálta magát: Molygó húústennék....
Hát Ákos is próbálkozott ilyennel, csak én megmutatttam merre a hűtő, de a Molygó megmaradt.. hát így. Amúgy ő meg Maki ugyibár :)
A Linessa terméke, dobozban van, light változat!
Más neve szerintem nincs!:) Tényleg finom volt!
Sziasztok Csajok!
Na voltam tegnap nőgyógyinál hormonteszt ügyben, és láááám tök redni volt, egyből adott beutalót. :) Milyen érdekes, így, hogy le van írva papírra feketén-fehéren, hogy PCO-m van, és nem hiszi azt, hogy csak én fújom fel a dolgokat mindjárt tud készséges lenni. Na és mikor kiderült, hogy Tűű doki az endo dokim, és ő is ismeri, mert dolgoztak már együtt, na onnantól kezdve tudott totál normális lenni. Na de a lényeg a lényeg, hogy adott beutalót 21-ére.
Viszont akkor most a progikrémet nem kellene kennem ugye?
DIABETIKUS NÉGERCSÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓK????
Ilyen van a lidl-ben??? Na, megyek vásárolni. Mi a neve, elárulod? Léééééééééégyszi!
A lidlben van maltitos müzliszelet is, nagyon finom, maltitos. :)
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztenica diéta...
- Hajhullás, szőrösödés 19 évesen? Kis túlsúly is párosul hozzá! Inzulin rezisztencia, mennyibe kerülnek a vizsgálatok?
- Inzulin rezisztencia / cukorbetegség + lisztérzékenység / gluténérzékenység
- Lehet valaki inzulin rezisztens magas koleszterinszinttel?
- Aki ért az inzulin rezisztenciához, megnézné az eredményem?
- IR azaz inzulin rezisztencia diétás, kidolgozott minta étrendje van valakinek?