Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
Nekem ma a tízóraim csilis csoki lesz, most kivételesen várom a tízórait. :D
Ejnye- bejnye, de jó lehetett az a bonbon. :D
Szép jó reggelt, én még nem mertem a xilitet próbálni a met mellé, a metet szoktam meg előbb, de majd szépen fokozatosan rakok valamibe.
Újabban viszont citromlé stevia viz kombóra vagyok rákattanva...
Ja rollerezést Nekem a belga csoki bombonért:(
Karácsony előtt vettem Norbis beiglit, hogy milyen jó lesz az. Persze akkor derült ki az IR és a dietetikus nem javasolta a Norbis péksütiket, így le is mondtam a jó kis beigliről. No, párom gondolt egy merészet és felvágta. Nem is lett volna baj, ha csak egy-két szeletet eszik, de elpusztította a háromnegyedét (king beigli volt :) ). Szegénykém éjfélkor még nem mert jönni lefeküdni, olyan háború dúlt a hasában :)))) Így jár aki mohó...
Engem a maltitos cuccok tudnak kicsinálni, ha többet eszek belőlük :)
Jó reggelt neked is!
Nézd a jó oldalát, nem felhevülten lépsz ki a hideg levegőre. Vigyáznak rád, hogy ne fázz meg :))
Nekem csak hasmorgás van miatt, de keveset eszek belőle. Lassan emelem az adagomat :) Az uram mikor befalta 3/4ét a nekem való tortának (26cm tortakarikában sütöttem, szóval szép nagy volt) na akkor volt neki másnap pukizások sorozata+kicsit meghajtotta. Szóval ő ezek szerint jól bírja. Azért jót röhögtem rajta :)
Szalma, képzeld a fekete ribizlis szörpömre rájár az uram. Tegnapelőtt mikor elaludtam felbontotta, bekeverte magának. Tegnap hazaért, nagyon szomjas volt, adjak neki valamit inni. Kérdezem "Colat vagy barackosat" erre rávágja, hogy inkább az enyémből inna :) Már egyáltalán nem akar szörpöket inni. Vagy tejet iszik vagy az én szörpimet pusztítja. Ezért is furcsállom, hogy arról még nem sikerült lebeszélnem, hogy a túrós batyut ne mogyorókrémbe mártogassa, de lassan azért haladunk :D Szépen figyelgeti mindennek a cukortartalmát, kávéját süssinával issza a két kanál cukor helyett. Ja és ő is szépen fogyogat, ez nagyon tetszik neki :))
Guten Morg'n Csajok!
Szeretem a fűtetlen villamost... :)
De legalább a csövik nem ezen melegednek.
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztenica diéta...
- Hajhullás, szőrösödés 19 évesen? Kis túlsúly is párosul hozzá! Inzulin rezisztencia, mennyibe kerülnek a vizsgálatok?
- Inzulin rezisztencia / cukorbetegség + lisztérzékenység / gluténérzékenység
- Lehet valaki inzulin rezisztens magas koleszterinszinttel?
- Aki ért az inzulin rezisztenciához, megnézné az eredményem?
- IR azaz inzulin rezisztencia diétás, kidolgozott minta étrendje van valakinek?