Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
Ezelet képtelenség elérni,mert szar a telefonjuk. Hiába ütöm be, hogymit akarok, visszadob ugyanoda ahonnan elindultunk... :( Egyébként 12 ezer az első konzi...
Ha mégis tud valaki valami olyan helyet ahol foglalkoznak ezzel, és nem ennyi a vizsgálat, azt megköszönném!
Ezt le kell írjam neked:) Szűz aszc:
Tisztában van saját képességeivel de vajon ettől partnere is boldog?Szigorú precizítása és rendszeretete gyakran vezethet tisztaságmániához:)Hajlamos a prűd viselkedésre.Rendkívül gyakorlatias,többnyire hagyja,hogy az esze irányítsa az érzelmek helyett.Felelősségtudata igen erős,az elégedettséget és az értelmet hivatásában találja meg.Ösztönösen keresi az elfoglaltságot,elemző elméjének is állandó feladatokra van szüksége.Ha fölös energiáját nem tudja alkotó módon levezetni ,látásmódja negatívvá válik,az egész világot kritikusan szemléli.Romantikus kapcsolatot nehezen alakít ki ,a hosszabb egyedüllétet és a magányt könnyebben viseli.Hibája:Intenzív érzelmeit elfojtja ,elrejti,mert döntéseit többnyire nem a megérzéseire hallgatva ,hanem kizárólag észérvek alapján hozza. Naaa???:)
De ezek az értékeid csibe nem jók. :S Diéta, sport, bogyó szerintem. Meg a túlsúlyt sem vágja a dokid, menjen wc- s néninek. Ez a véleményem. :)
Tudod az alapokat? Kell- e segítség?
Én meg 1000 meforalt szedek, napi 3* 500- at pontosabban, ez kerül 800 Ft-ba.
Ha tudsz MM, vagy ha helyileg nem jó Bp, akkor mi jó Neked?
Érdemes egyszer elmenni MM-be, aztán lehet távkonzizni.
No meg hogy folyamatosan csökken, a 60p-es is már alacsonyabb. No de dolgozunk rajta! :)
Egyébként szerintetek érdemes lenne vércukormérőt vennem és otthon méricskélni néha? Régen volt, de anyósom elkunyerálta mikor nála kiderült a cukorbetegség. Mikor mértem rendszeresen akkor persze teljesen renben volt.
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztenica diéta...
- Hajhullás, szőrösödés 19 évesen? Kis túlsúly is párosul hozzá! Inzulin rezisztencia, mennyibe kerülnek a vizsgálatok?
- Inzulin rezisztencia / cukorbetegség + lisztérzékenység / gluténérzékenység
- Lehet valaki inzulin rezisztens magas koleszterinszinttel?
- Aki ért az inzulin rezisztenciához, megnézné az eredményem?
- IR azaz inzulin rezisztencia diétás, kidolgozott minta étrendje van valakinek?