Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Vérzés változókorban fórum

Vérzés változókorban (beszélgetés)

jún. 8. 15:01
Köszi mindeinek. Akkor csak én vagyok ebben a cipőben. Pech.
8. Borian (válaszként erre: 1. - 30f8a2e962)
jún. 8. 11:52
A darabos, erős vérzés lehet östrogéndominancia tünete, de sajnos kóros szövetburjánzásé is. Ezért, ahogy Globus is írta, ilyenkor nem árt az orvos, küret és szövettanvizsgálat indokolt lehet, ha az rendben, progeszteron tartalmú gyógyszer megszünteti a panaszokat.
7. Tai (válaszként erre: 1. - 30f8a2e962)
jún. 8. 11:09
Nekem 3 éve kezdődött úgy hogy 1-2 hónap kimaradt, majd utána megint normális volt, de egyre kevesebb napig tartott. Tavaly volt egy olyan, hogy két hónapig megvolt és sok vérzésem volt, azóta semmi. Teljesen eltünt. Az alvászavar van belőle, hőhullámok meg ilyesmi az nem volt. Bár én Covidos is voltam, lehet az is belezavart.
6. globus (válaszként erre: 5. - 30f8a2e962)
jún. 8. 11:04
Mindenképpen menj nőgyógyászhoz. Ilyentájt gyakori a kezelhetetlen vérzés miatti küret, egyrészt kitisztulsz, másrészt szövettani vizsgálat történik. Nem ártana egy általános laborvizsgálat sem.
jún. 8. 09:59
Jó nektek. Nekem bár pontosan megjön, de nagyon erős. :(
jún. 8. 08:57
Nálam egyre rövidebb volt, és inkább maszatolás. Majd eltünt, de fél évente megjelent nyomokban háromszor, négyszer mire végleg vége lett. Se hőhullám, se más panasz, de 2-es típusú cukros lettem.
3. globus (válaszként erre: 1. - 30f8a2e962)
jún. 8. 07:58

Nekem éppen az ellenkezője. Utolsó elmaradása előtt egy évvel már alig volt mennyisége. Kevés és rövid.

Egy kimaradt. Akkor csinaltam terhességi tesztet, negatív. Következő megjött, 2 alkalommal volt, aztán soha többé.

De a kísérő egyéb panaszok, úgymint hőhullám, alvászavar, vérnyomás, vércukor problémák ennél korábban kezdődtek 1-2 évvel.

Remifeminnel átvészeltem, minden közül a nem alvás megmaradt, más nincs.

jún. 8. 07:14
Nekem egyre ritkábban jött. A második napon volt erős, de aztán hamar elmúlt. Nekem is volt, hogy darabok voltak benne.
jún. 8. 07:07

Sziasztok!

Nem igazán találtam a témával kapcsolatban fórumot, így ide regisztráltam. Kíváncsi vagyok, kinek hogyan változott a vérzése a menopauza előtti években. Én bőven benne vagyok és sajnos nekem nagyon erős volt az első nap most, hatalmas vérrögökkel. A barátcserje is érdekelne, hogy vannak-e ezzel tapasztalaitok.

Köszi, S

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook