Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Vérzés változókorban fórum

Vérzés változókorban (beszélgetés)

ma 09:59
Jó nektek. Nekem bár pontosan megjön, de nagyon erős. :(
ma 08:57
Nálam egyre rövidebb volt, és inkább maszatolás. Majd eltünt, de fél évente megjelent nyomokban háromszor, négyszer mire végleg vége lett. Se hőhullám, se más panasz, de 2-es típusú cukros lettem.
3. globus (válaszként erre: 1. - Sargalampa)
ma 07:58

Nekem éppen az ellenkezője. Utolsó elmaradása előtt egy évvel már alig volt mennyisége. Kevés és rövid.

Egy kimaradt. Akkor csinaltam terhességi tesztet, negatív. Következő megjött, 2 alkalommal volt, aztán soha többé.

De a kísérő egyéb panaszok, úgymint hőhullám, alvászavar, vérnyomás, vércukor problémák ennél korábban kezdődtek 1-2 évvel.

Remifeminnel átvészeltem, minden közül a nem alvás megmaradt, más nincs.

ma 07:14
Nekem egyre ritkábban jött. A második napon volt erős, de aztán hamar elmúlt. Nekem is volt, hogy darabok voltak benne.
ma 07:07

Sziasztok!

Nem igazán találtam a témával kapcsolatban fórumot, így ide regisztráltam. Kíváncsi vagyok, kinek hogyan változott a vérzése a menopauza előtti években. Én bőven benne vagyok és sajnos nekem nagyon erős volt az első nap most, hatalmas vérrögökkel. A barátcserje is érdekelne, hogy vannak-e ezzel tapasztalaitok.

Köszi, S

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook