Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
Zaki pont ilyet szeretnék ebédre holnap, hozol? :)
Én úgy szoktam hogy megforgatom vajba a tésztát és azt dióba és úgy rakom le :)
akkor ez majdnam hasonló mint a kalács receptem, csak darált dióval van megszorva,
és egy sort teszel csak vagy több sort is lehet, mert mondjuk kicsi a tepsi
jajj, de jól hangzik :)
Megkaptam a választ MM-ből. Nem lettem letolva a CH emelés miatt, de tovább nem emelhetem. Ha nagyon éhes vagyok, akkor a 10órait és az uzsit kell szétbontanom két részletre.
Az emelkedett TSH-ra jodidot kell szednem/innom... azt se tudom milyen formában. Azt írta, h gyógyszertárban vény nélkül kapható.
Zaki, hogy készíted az aranygaluskát, amit ma készítettél?
Hajna olyan lesz lassan mint egy varázsló. Hol itt van, hol eltűnik, mint nyuszi a kalapban :) Azt észrevettem, hogy olvasgat bennünket és ha sürgős valakinek a válasz, akkor mindig ír, de kül.csak a háttérből figyeli a h*lyéskedéseinket :D Csak én látom így?
Jeszusom ez komoly???
Na holnap veszek egyet és iszom mig kinem jön belölem ez a sok ..........
Olcsóbb, mint a Traubi, és a szőlős ízre hasonló hozzá.
Egyszer megittam fél litert belőle (szombaton), és másnap min.10x voltam wc-n, még jó, hogy nem dolgoztam :D
jaja, azt tudom, h az aszcendenshez tudni kéne. igazából kapkodva gépeltem, mert két kérdésem volt:
1. nekem mi az aszcendensem (én is Szűzre tippeltem, mert régen netes kalkulátorral ez jött ki)
2. h az Oroszlán-Rák páros mennyire ideális :)))
mondjuk bevallom, ez számomra inkább érdekesség, mert nem igazán hiszek benne, de azért tényleg izgi :)
Szióka espumisan csak szelentek de nem szabadulok meg attol ami már 3 napja gyötör!!!!!!!!
Slice???Ha jol tudom az van nálunk a boltba de az egy olcso üditö jol tudom??? És az???????
Nekem a kivi, meg az üdítő bevált. Este iszok egy dl-t és reggel tudok kotlani a wc-n.
De iszok kappuccinot és eszek hozzá mandarint, azt kiröhögi a belem...
Espumisan - felpuffadás ellen, nem fog annyira fájni a hasad
Diab.szilvalekvár + kivi kombó uzsira.
Slice nevű szőlős, vagy bodzás üdítő, cukormentes, de fenil-analin-t (jól írtam?) tartalmaz, és hajt mint állat.
Ezt nem mondod, hogy két nappal utánam születtél :)
85.08.03 :)))
Sziasztok csajok nagy problémával fordulok hozzzátok!!
Kérdeztem patikust házidokit és aki él és mozog!!
Már nagyon fel vagyok puffadva 3.dik napja nem voltam wc én és elég kellemetlen a hangulatom is ez miat már enni sem birok annyira fel vagyok fujodva!!
Használtam parafin olajat kilöve!! Használtam laveloc vagy mi az se jött be!! Használtam glicerines kupot atr se hatott meg!! MIt csináljak????Debil f@@sz vagyok ezt nem hiszem ell.......
Szinte 100 % . :D
A rom. kapcsolatot nehezen alakít ki, az az, h nehezen leszek szerelmes, mert akkor igen, az is igaz.
Az érzelmeim is nehezen mutatom ki, idő kell hozzá, ja.
Meg nagyon szeretek egyedül lenni. (ezt tök sokan nem hiszik el, pedig olyan jó így magamban. :))Szóval 100 % inkább. Az eszem vezet, az biztos, nem a szívem. Köszi szépen, igazán. :)
Engem is.... :) 1974.06.16. éjjel 1 óra :)
Köszi! :)
gondolom, ne zaklassalak én is a horoszkóppal, de látom, h tegnap-ma ez a slágertéma, úgyhogy azért csak beírom én is a paramétereket, hátha kisütsz belőle valami vicceset:
én: 1985. 08. 05. 7:05
férjem pedig Rák (órát, percet nem tudok)
ha van rá időd, akkor tök hálás leszek (ha nem, akkor nem baj)!:)
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztenica diéta...
- Hajhullás, szőrösödés 19 évesen? Kis túlsúly is párosul hozzá! Inzulin rezisztencia, mennyibe kerülnek a vizsgálatok?
- Inzulin rezisztencia / cukorbetegség + lisztérzékenység / gluténérzékenység
- Lehet valaki inzulin rezisztens magas koleszterinszinttel?
- Aki ért az inzulin rezisztenciához, megnézné az eredményem?
- IR azaz inzulin rezisztencia diétás, kidolgozott minta étrendje van valakinek?