Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? fórum

Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)

53082. Tejkaramella (válaszként erre: 53058. - Muuucika)
2013. jan. 10. 13:14
Jövő hét kedden megyek uh-ra. Azaz megyünk. Gondolom hüvelyi lesz, 7 hetes kb. Ember mindenképpen be akar jönni, hogy tudja, lássa, hogy minden rendben van-e bent. Mondtam neki, oké, de rettegek, hogy leüti a dokit. Mégiscsak egy pasas dug fel nekem egy nagy izét és forgatja bennem, Ő meg nézi. Megígérte, hogy türtőzteti magát, de nem hiszek neki... Pedig Halak, a születésének pontos időpontját majd megkérdezem anyóstól.
53081. muuucika
2013. jan. 10. 13:14
Megyek nyálat csorgatni a nos.ltyra, nincs kedvem melózni...
53080. muuucika (válaszként erre: 53076. - Zakkantcsajszi)
2013. jan. 10. 13:05
Zaki, nem akarlak molesztálni, de lehet elkerülte a figyelmedet a szép kérlelésem, hogy nézd meg mi az én aszcendensem. pliiiiz (ide tennék olyan Shrek-es Kandúros cuki pislogást)
53079. Szalmalány (válaszként erre: 53077. - Muuucika)
2013. jan. 10. 13:04
Igen, úrinő vagyok, értem. :)
53078. muuucika (válaszként erre: 53075. - Zakkantcsajszi)
2013. jan. 10. 13:03

Én olyat kaptam tavaly, bibibiiii. :P

Most karácsony előtt célozgattam neki, hogy annyi mindent lehet venni egy nőnek. "jajj szívem, de kár hogy eltörtem azt a szép nagy vázát...csinálnék sok fincsi muffint, de nincs olyan sütőformám. Szilikonos kéne, az a jobb..." Végül kaptam egy szép nagy üvegvázát, azt mondta ezt nem tudom olyan könnyen összetörni :)

53077. muuucika (válaszként erre: 53071. - Szalmalány)
2013. jan. 10. 13:00

Nekem még nem kellett bemennem segíteni, pedig majd megesz a kíváncsiság, hogy nézhet ki egy ilyen szoba. Kaáliban vannak "szép" újságok, de itt nálunk szegénykémet beküldték a szertárba. Gondolom mennyire felizgathatta a felmosóvödör látványa :D

Szóval úgy tudom lehet kézzel és szájjal is, de a lényeg, hogyha szájjal segítesz neki, akkor az ne úgy legyen hogy te teszed a csészébe. Érted ugye mit akarok finoman megfogalmazni? :)

2013. jan. 10. 13:00
Nekem még könyveket is lehet venni bármilyen ezoterikus könyvet imádom.Most karácsonyra Somától kaptam a Tiszta szex c könyvét milyen meglepő:)már rég kiolvastam és nagyon tetszik.
2013. jan. 10. 12:58

Igen,be lehet menni kézrátétellel segíteni:)azt nem tudom hogy egyéb más orális módon vagy másképp lehet-e de szerintem nem mert ott a nyál és egyéb váladék bekavarhat az eredménybe.Nekünk mondták is h bemehetek de nem akarta:)

A virág én is imádom a cserepeset most az elefántláb virágra fáj a szívem,vagy másnéven beaucarnea annyira tetszik de rohadt drága van ahol 4-6000 ft.Már célozgattam neki remélem egyszer megkapom.

53074. Szalmalány (válaszként erre: 53069. - Zakkantcsajszi)
2013. jan. 10. 12:58

:D :D :D

Hátja. Azért nem ugyanaz, nagyon nem. :D

53073. muuucika (válaszként erre: 53069. - Zakkantcsajszi)
2013. jan. 10. 12:56
De jót nevettem ezen :))
53072. Szalmalány (válaszként erre: 53070. - Muuucika)
2013. jan. 10. 12:54
Én mindig konyhai cuccokat kérek meg star warsos bármit. Meg ruhát. Meg koncertjegyet. Meg bizsut. Szakácskönyvet. Nekem mindig lehet venni valamit. :D
2013. jan. 10. 12:51

Ilyenkor ha bemész emberrel, akkor be lehet segíteni? Melyik módon? Csak kézzel vagy más is lehet? (Röhögjetek, tényleg érdekel. :))

Tudja, mennyire szeretem a növényeket, szoktam visítozni, h: jááááááj, milyen cuki kis levél nőtt, nézd, a kis huncut!!! Na ezért.

Nem baj, amúgy sok minden mást is kapok, csak virágot nem. Vett nekem tátrateát pl. :)

53070. muuucika (válaszként erre: 53066. - Szalmalány)
2013. jan. 10. 12:51
Az enyém meg mindig cserepes virágot vett a születésnapomra. Legutóbb már mondtam neki, hogy "szeretlek, imádlak, de ha még egyszer (és ezt jól kihangsúlyoztam) virágot kapok ajándék gyanánt én esküszöm a fejedhez vágom." Tavaly már mást kaptam, most nem tudom mit ad. Egyáltalán kapok-e valamit vagy összeköti a diplomálásommal és egybe letudja. Amilyen sunyi, kitellik tőle. :D
53069. Zakkantcsajszi (válaszként erre: 53064. - Muuucika)
2013. jan. 10. 12:45
Én is azon nevettem,hogy kijött és annyira látszott a fején hogy mivót:D tiszta röhejes volt mondtam is neki hogy le sem tagadhatta volna hogy mi történt.Hát én nem ilyen fejjel jövök ki a nyőgyógyásztól az biztos:D
53068. Zakkantcsajszi (válaszként erre: 53066. - Szalmalány)
2013. jan. 10. 12:43
De miért nem mer??Mi áprilisban lesz 7 éve,hogy nyúzzuk egymást:)jesszus hogy megy az idő...szerencsére a mai napig jókat tudunk beszélgetni nekem az nagyon fontos és a másik h ő legalább ilyen zakkant és mindig meg tud nevettetni.
53067. Zakkantcsajszi (válaszként erre: 53065. - Muuucika)
2013. jan. 10. 12:42
Háát igen én tudom ,hogy zakkant vagyok ezt hozta ki belőlem az élet:)Igen időnként nagyon is kitesz magáért de ugyanannyira hülye is tud lenni ha felhúzom az agyát akkor jobb ha menekülök:) tud ám ordítani csapkolódni hisztizni hajajj:) szerencsére ez az énje ritkábban jön elő ha összeveszünk háát hogyismonjam néha olyan olaszosra sikeredik:)
2013. jan. 10. 12:41
Bennem tegnap tudatosult, hogy 1 hónap múlva már 5 vagy 6 éve leszünk együtt. De én ritkán kapok vágott virágot. Cserepeset szeretem, de azt meg nem mert venni. Szal inkább nem vesz semmit. :) Laptopot, telefont simán, de virágot? Azt nem mer. :D
53065. muuucika (válaszként erre: 53063. - Zakkantcsajszi)
2013. jan. 10. 12:27
Te tényleg zakkant vagy :) Szegény csokor... Azért kitesz magáért az uracskád, le a kalappal. Biztos jól megy a sora veled :D
53064. muuucika (válaszként erre: 53053. - Zakkantcsajszi)
2013. jan. 10. 12:24
Az enyém is egyszer olyan gyorsan kijött, hogy csak úgy pislogtam. Alig bírtam ki hogy ne röhögjem el magam a váróban. Nem tudom mire gondolhatott, de extra gyors volt. Egyszer egy pasi (szegénykém) 1,5 órát szenvedett bent. Tiszta vörös volt a feje mikor kijött. Rossz lehetett nekik, mert inszemhez kellett a cucc, nekik biztos nem volt vicces...Nekem igen, de én genyó vagyok :))
53063. Zakkantcsajszi (válaszként erre: 53056. - Szalmalány)
2013. jan. 10. 12:24

ÓÓóó Ahmed!Áldj meg engem!:)

Én tegnap kaptam a pasimtól egy szál gerberát fehéret csomagolás minden nélkül és olyan gyönyörű én úgy megörültem neki.Azt mondta csak úgy kapom,tudja h régebben sűrűbben kaptam virágot és ezt felhánytorgattam milyen vagyok mi?:)tavaly összevesztünk akkora csokrot hozott 11 szál hatalmas fejű vörös rózsából volt vagy 1 méter magas a csokor életemben nem láttam ilyen szépet.Utána egyből azt hitte h minden oké már nem is tudom mind de nagyon berágtam rá megint mondtam neki nehogy azt higgye h a virággal mindent elintéz,elkapott az ideg eltörtem a csokrot és kivágtam a kukába azóta is szégyellem olyan szép volt:)és akkor még csodálkozom h azóta nem kaptam virágot:)

53062. adri0128 (válaszként erre: 53059. - E0568963c6)
2013. jan. 10. 12:22

Budaörsi vagy Te is?

Aham simán be felhivod őket hogy mész, soron kivül ablakhoz kell menni megmondod mit akarsz fizetsz és leveszik és küldik az eredményt, végül 3620 FT lesz most irtak mailt

53061. muuucika (válaszként erre: 53056. - Szalmalány)
2013. jan. 10. 12:20
Azt mondták hogy menjek nyugodtan dolgozni, reggelzike úgy, mint szoktam és menjek vissza két óra múlva...magamtól találtam ki ezt a kaját, mert szerettem.
53060. Molygó (válaszként erre: 53057. - Muuucika)

Én is... :)

Van új kedvencem jútyúbon meg lehet tekinteni:

bbc-n megy angliában a műsor címe: fast and loose (funny interpretative dance) és van egy csávó aki zeneszámokat mutogat végig és ki kell találni mi az, be lehet rajta kakkantani....

53059. e0568963c6 (válaszként erre: 52950. - Adri0128)
Nem is tudtam, h itt is csinálnak, kb. nekem is ennyi volt a MM-ben!
53058. muuucika (válaszként erre: 53048. - Tejkaramella)
2013. jan. 10. 12:19
Hát bizony nem. Ráadásul már lassan olyan széttenni a lábam, mint jónapotot köszönni. Mindig beidegesedek a vizsgálatok előtt, nagyon harapok. Egyszer mondtam a páromnak hogy ezért vagyok ideges. Persze eléggé vulgárisan fogalmaztam, ő pedig végig röhögött. Ilyenkor mindig aranyosan rám néz, megcirógat és sóhajtva mondja "jajj édesem, te olyan hülye vagy :D " Végülis megért engem és tudja, hogy miket szenvedek néha...Minap mikor hazaért, hozzámbújt és megköszönte, hogy még mindig vele vagyok és kitartok mellette még ilyen sz*r időkben is (mint ami most van).
53057. muuucika (válaszként erre: 53056. - Szalmalány)
2013. jan. 10. 12:14
I kill you... :D :D Imádom!!
2013. jan. 10. 12:13
Mucika, ez a cukros kakaós pereces tuti szarfosszar. Gyógyszertárban cukor, az a jó. Hú, micsoda labor lehet, robbantanám fel. Ezentúl hívjatok Ahmednek. :)
53055. zzsuga (válaszként erre: 53053. - Zakkantcsajszi)
2013. jan. 10. 12:11
Nekem a biológus ebben a hidegben azt mondta, ne otthonról vigyük, mert fals lesz az eredmény. Egyenlőre erről is meggyőztem, majd kíváncsi vagyok mi lesz hétfőn mikor produkálni kell.
2013. jan. 10. 12:08
javítok: fejenáll,fej elfordít.
2013. jan. 10. 12:07

Nnna akkor egymásnak ugrás,mosógép,centri,utána gyors jeneáll iránytű kézben tart fel elfordít és vár.Húú de romantikus,ja és utána kutyapózban pihi mert ugye hátrahajló:D ezt a kombinációt még egyik orvos sem mondta:PD

Én nem mentem be a zurammal a vizsgálatra azt mondta menjek de ott meggondolta magát,bement egyedül én vártam de vagy 2 perc után kijött mondom mivan nem megy? néz,már végeztem,jaaa...bocs:)másodszor meg itthonról vitt mintát és úgy nézték meg azóta leszokott a cigiről lehet h most mégjobb az eredménye.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook