Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
Én olyat kaptam tavaly, bibibiiii. :P
Most karácsony előtt célozgattam neki, hogy annyi mindent lehet venni egy nőnek. "jajj szívem, de kár hogy eltörtem azt a szép nagy vázát...csinálnék sok fincsi muffint, de nincs olyan sütőformám. Szilikonos kéne, az a jobb..." Végül kaptam egy szép nagy üvegvázát, azt mondta ezt nem tudom olyan könnyen összetörni :)
Nekem még nem kellett bemennem segíteni, pedig majd megesz a kíváncsiság, hogy nézhet ki egy ilyen szoba. Kaáliban vannak "szép" újságok, de itt nálunk szegénykémet beküldték a szertárba. Gondolom mennyire felizgathatta a felmosóvödör látványa :D
Szóval úgy tudom lehet kézzel és szájjal is, de a lényeg, hogyha szájjal segítesz neki, akkor az ne úgy legyen hogy te teszed a csészébe. Érted ugye mit akarok finoman megfogalmazni? :)
Igen,be lehet menni kézrátétellel segíteni:)azt nem tudom hogy egyéb más orális módon vagy másképp lehet-e de szerintem nem mert ott a nyál és egyéb váladék bekavarhat az eredménybe.Nekünk mondták is h bemehetek de nem akarta:)
A virág én is imádom a cserepeset most az elefántláb virágra fáj a szívem,vagy másnéven beaucarnea annyira tetszik de rohadt drága van ahol 4-6000 ft.Már célozgattam neki remélem egyszer megkapom.
:D :D :D
Hátja. Azért nem ugyanaz, nagyon nem. :D
Ilyenkor ha bemész emberrel, akkor be lehet segíteni? Melyik módon? Csak kézzel vagy más is lehet? (Röhögjetek, tényleg érdekel. :))
Tudja, mennyire szeretem a növényeket, szoktam visítozni, h: jááááááj, milyen cuki kis levél nőtt, nézd, a kis huncut!!! Na ezért.
Nem baj, amúgy sok minden mást is kapok, csak virágot nem. Vett nekem tátrateát pl. :)
ÓÓóó Ahmed!Áldj meg engem!:)
Én tegnap kaptam a pasimtól egy szál gerberát fehéret csomagolás minden nélkül és olyan gyönyörű én úgy megörültem neki.Azt mondta csak úgy kapom,tudja h régebben sűrűbben kaptam virágot és ezt felhánytorgattam milyen vagyok mi?:)tavaly összevesztünk akkora csokrot hozott 11 szál hatalmas fejű vörös rózsából volt vagy 1 méter magas a csokor életemben nem láttam ilyen szépet.Utána egyből azt hitte h minden oké már nem is tudom mind de nagyon berágtam rá megint mondtam neki nehogy azt higgye h a virággal mindent elintéz,elkapott az ideg eltörtem a csokrot és kivágtam a kukába azóta is szégyellem olyan szép volt:)és akkor még csodálkozom h azóta nem kaptam virágot:)
Budaörsi vagy Te is?
Aham simán be felhivod őket hogy mész, soron kivül ablakhoz kell menni megmondod mit akarsz fizetsz és leveszik és küldik az eredményt, végül 3620 FT lesz most irtak mailt
Én is... :)
Van új kedvencem jútyúbon meg lehet tekinteni:
bbc-n megy angliában a műsor címe: fast and loose (funny interpretative dance) és van egy csávó aki zeneszámokat mutogat végig és ki kell találni mi az, be lehet rajta kakkantani....
Nnna akkor egymásnak ugrás,mosógép,centri,utána gyors jeneáll iránytű kézben tart fel elfordít és vár.Húú de romantikus,ja és utána kutyapózban pihi mert ugye hátrahajló:D ezt a kombinációt még egyik orvos sem mondta:PD
Én nem mentem be a zurammal a vizsgálatra azt mondta menjek de ott meggondolta magát,bement egyedül én vártam de vagy 2 perc után kijött mondom mivan nem megy? néz,már végeztem,jaaa...bocs:)másodszor meg itthonról vitt mintát és úgy nézték meg azóta leszokott a cigiről lehet h most mégjobb az eredménye.
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztenica diéta...
- Hajhullás, szőrösödés 19 évesen? Kis túlsúly is párosul hozzá! Inzulin rezisztencia, mennyibe kerülnek a vizsgálatok?
- Inzulin rezisztencia / cukorbetegség + lisztérzékenység / gluténérzékenység
- Lehet valaki inzulin rezisztens magas koleszterinszinttel?
- Aki ért az inzulin rezisztenciához, megnézné az eredményem?
- IR azaz inzulin rezisztencia diétás, kidolgozott minta étrendje van valakinek?