Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
Akkor még egy kérdés - tényleg bocs a sok idegesítő kérdésért.
Mennyi idő az, amikor még belefér a romlás, és mennyi idő, amikor jelentkeznie kell a javulás jeleinek?
Tudom, hogy egyedi, meg minden szervezet más, meg sok dologtól függ.
De jelenleg a viszonyítási alapom a türelmi küszöböm, ami elég alacsonynak tűnik, át is léptem azt hiszem...
Jó lenne valami reális, hozzávetőlegeset tudni. Hogy mondjuk szeptember óta szedem a gyógyszert, mozgok, diéta, kb. mikor akadhatok ki jogosan?
Ivi, bár nem ismerlek (igaz, szinte senkit még itt) nagyon sajnállak, tényleg őszintén!
Szomorú vagyok, hogy ilyen világban élünk, ahol az ember is olyan, mint egy cipő, ha megunjuk, vagy megtetszik egy új, akkor lecseréljük.
De hiszek is abban, hogy semmi nem történik véletlen, és utólag értelmet nyer. Mert lesz más, aki majd szeret és megbecsül!
Boldogul persze, ha meg nem, azt úgyis észreveszed. Ha javulsz, akkor nincs kérdés, ha romlasz (ami az elején egyébként előfordulhat! de mondjuk még utána sincs jelentős javulás), na akkor érdemes átkérni magad máshoz esetleg. De addig nincs gond.
Köszi a kívánságot :)
Csincsi, köszönöm a választ!
Bevallom, nagyon nem érint a kérdés a gyakorlatban, de nagyon kíváncsi voltam mindig is, hogy hogyan lehet ezt megoldani.
De nyilván ezt sem kell túlbonyolítani!
Köszi Hajna!
Akkor bízom benne, hogy boldogul velem, mert én elég szimpla vagyok, azt hiszem!
Akkor kívánok neked mielőbbi, megérdemelt babásodást!
Ivi ha csak olyan cuccod van Nála amit tudsz nélkülözni akkor hagyd a fenébe és ird hozzá a hadiveszteségekhez... ezláltal is még jobban utálhatod!
Nekem egyszer a kedvenc fekete felsőm ment rá a szakításra, azóta találtam másik hasonlót :)
Tudom hogy nagyon nagyon rossz és még sokáig fogsz ezen őrlődni, de egyetlen egy lépést se tegyél irányába ezek után, esetleg 1-2 év muvla mikor már nem fáj.
Itt vagyok, itt vagyok. :)
De nem tudom, hogy hogyan kellene csinálni igazából. Én nagyon összevissza dolgozok, folyamatos műszakban, 12 órázok 6-18 vagy 18-6 és max. 3 nap egyhuzamban. Így én úgy csinálom a diétát éjszakás műszakban is mintha nem lennék éjszakás. Mikor hazaérek, 7kor reggelizek, ezután fekszem le, tízóraizni felkelek (félálomban letolok 4 gullon kekszet), ebédre már ébren vagyok. És én már vacsi után nem eszek, kivéve ha érzem, hogy nagyon éhes vagyok, akkor pár korpovitot. De mondom, nem tudom ez így helyes-e, de én úgy gondolom 2-3 nap alatt nem áll át a szervezetem arra, hogy máshogy dolgozok, én ezért nem kevertem bele. Más lenne mondjuk egy állandó éjszakás műszakkal, de ugye én a szabadnapokon normálisan kelek-fekszek. De majd Zaki is elmondja ő hogyan. :)
bár már nem járok a jászságba(ott van sok), de ha látok küldöm örs felé a gólyát, ja meg vácra.
én még mindig szarul vagyok, iszonyatosan hiányzik, és fáj h mást ölelget/szeretget.
muszáj voltam venni 1nacit, kifogytam mindenből, találtam egy szűk drappot. ha eljut odáig h visszaadja cuccaim, akkor majd ezt veszem fel, mert iylenben mindig tetszettem neki. hátha leesik neki h annyira volt rossz velem:(
pénteken lesz koncert, utána kifaggatom sógornőt meg pár ismerőst miképp látja az ő kapcsolatuk.
nekem nemvolt sok pasihoz közöm(kivéve a párperceseket), h mi az ami szexen és a szerelmen összetart 2embert h járjanak vagy mi..
nyomozgattam kicsit, h bige kb okt közepe óta nyomakodik(nemsokkal azután h másik sráccal nem lett semmi), úgy h pasinak le sem esett, csak h haver.. még utána engem is barátkoztatni akart az edzője nőjével(egy társaság az egész banda edzőstül csajostul bigéstül) h hasonlóak vagyunk jól megértenénk egymást.. szal igy a nagy haverságban kitudja miféle tanácsokat osztogatott, ennek a nyominak, azt amint szétmentünk rárepült, őmeg belement, mert pasi..
barinőmnek mondta egy pasi h nincs undoritóbb mint egy kukira éhes nő.. tőle megkapja legalább, ha már tőlem nem sikerült..
holnap talizom exkollegával, csaja jósol-iránymutatást ad(nem kókler) nekem, mert baromira nemtom mihez kezdjek.
utálom magam h minden ezer éve nem látott ismerősre ráakaszkodom, csak h teljen az idő:(
Én simán elzavarok mindenkit a picsbe, ha beszól. :D
Tegyétek azt Ti is, ha azt érzitek helyesnek. Milyen jogon dumálnak be? Na jó, én eléggé kilógok a sorból, engem nagyon szeretnek cseszegetni. Főleg a rolleremmel. :D
Nődokik vannak a MM-ben, meg Nas Katalin. Őt nem vágom, milyen. De ők kezdték Tüűvel, akkor biztos okés ő is.
"Hát, pedig én hozzá járok, és úgy éreztem jó kezekben vagyok... :("
Legalábbis bíztam benne, de elbizonytalanodtam.
Ilyen esetben szokták átkérni magukat a betegek?
Hát akkor szerintem az, hogy 3 oránként kaja ugyanúgy. Teli hassal nem szabad lefeküdni aludni tehát utolso étkezét mielőtt lefekszik aludni kb 3 orával , és első étkezés meg felkeléskor és akkor onnantol 2-4 oránként kinek mi a ritmusa...
De nem 100%, ha fent vagy akkor elvileg enni kell a megadott ritmusban..
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztenica diéta...
- Hajhullás, szőrösödés 19 évesen? Kis túlsúly is párosul hozzá! Inzulin rezisztencia, mennyibe kerülnek a vizsgálatok?
- Inzulin rezisztencia / cukorbetegség + lisztérzékenység / gluténérzékenység
- Lehet valaki inzulin rezisztens magas koleszterinszinttel?
- Aki ért az inzulin rezisztenciához, megnézné az eredményem?
- IR azaz inzulin rezisztencia diétás, kidolgozott minta étrendje van valakinek?