Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
Jaaa igen,katasztrófa a labor itt helyben már nincs is idén megszűnt tehát az egész város! plussz a környékbeli kis falvak lakói is idejárnak ennek ellenére az összes vért, vizeletet viszik el naponta fehérvárra ezért a sok várakozás stb. még a pisit is egy kis kémcsőbe kell tölteni hát had ne mondjam milyen érdekes művelet...mert azt is viszik el.Katasztrófa!
Lányok, a Lidles habcsókkal óvatosan! Nálam olyan hasmenést csinált, hogy a fél éjszakát a wc-n töltöttem.
Úgy látszik a maltit nem mindig a barátom.
Babuskám, nem szedsz folsavat? Én amiatt kínlódtam végig a terhességemet, szorulást okozott.
Végre egy jó kis cikk.
[link]
Annyival kiegészíteném h nekem azt mondták a miomára h terhesség alatt nem nő,sőt van amikor visszahúzódik.
Hát ha meg tudod inni, egészségedre.
Laborra gondoltam...
Lehet, nálunk nagyobb a labor, jobban elfér egy kis szabálytalanság,de ezen nem hiszem, hogy problémáznának.
Vidéken lehet, hogy komolyabb az ellenőrzés.
Én meg nyelek jó nagyokat!!!
Köszönöm kérdésed kinlodok még igaz màr a puffadás ell mult de a másik része még mindig uton van. Azt mondjàk a parafin oljaj jo szerinted??
Melyikre gondolsz jucus?A háziorvos írta ki a vv-t 2 hetet vártam az időpontra ma odamegyek 7-re 35 ember egy ember aki adminisztrál,másfél óra sorbanállás után közlik h a vitaminokat nem vehetik le.Egyébként sima vv-n voltam csak hozzáírták a 2 vitamint.Itt fejér megyében van ez a jó kis helyzet Székesfehérvártól kb 30 km-re egy kisvárosban.
Látod, én már meg is kaptam. Mindegy.
Én türelmes vagyok, most vagyok túl egy kamaszkoron:):):)
Csak egy terhesség nem játék,még ir nélkül sem.
Mi, akik már túl vagyunk egyen,tudjuk.
Naakkor.... nekem is van egy kis pötty a hasamban... és reélem ott is marad... de én sosem merném megtenni hogy hülyeségeket melléeszek. Én nem vagyok szent isten a tanum vétkeztem eleget az év végén, de akinek baba van a hasában, annak kutya kötelessége róla gondoskodni... és megállni a hülyeségeket, mert nemcsak magáért a gyerekért is felelős. Mára prédikációt befejeztem...
Köszike ezt ki fogom probàlni!!! Meg szokott itthon lenni norbis puding de tegnap ell felejtettem venni meg mondom az öszintét de ma megyek és bevàsàrolok. Szép napot.
Babus, és mi a helyzet kakifronton? Volt már termés vagy még mindig kínlódsz vele?
Többször nekifutottam, de nem tudom, mit válaszoljak.Nem érted amit írtam, azt hiszem.
És nem megbántani akartalak, de mindannyian tudjuk, hogy joghurt, kfír, nem. Főleg reggel nem. Babásan meg pláne.
NEKED MOST NAGYON VIGYÁZNOD KELL MAGATOKRA!!!
Énisénis de a múltkor is ezért voltam én a bunkó akkor is el lett magyarázva de hiába,most is én leszek a bunkó pedig Isten látja lelkem nem rosszat akarok..
Korpovit van akkor eszek azt egy darabot meg vizet szoktam inni ami nagyâbol ell veszi az égést. Köszike :-))
Mennyiért vesztegetik ezt a habcsókot?Annyit írtatok róla,mennyi ch van 1 db-ban remélem nem sok mert én vagy 5-öt be tudnék tolni.zzsuga te is elhagytad?Mióta?Egyébként ilyen hamar nem hiszem h bekavar a mensibe,mármint azóta csak pár nap telhetett el jól tudom?
Szivesen Drágám.Tudok ennél keményebb is lenni, ha szükség van rá, szóljatok!
Én szoktam néha a tönköly kiflijüket, ha már a tököm kivan a sparos tk kenyértől.
Babus, így van, nem éri meg az a joghurt. Ilyenkor egyél valami olyat, amit nem kell számolni. Mandula, vagy keverj ki kis túrót édesítővel, ilyesmiket próbálj. Ha savad van, igyad a salvus vizet.
Köszönőm a felvilàgositàst azért kérdeztem mert nem tudtam. Nem azt irtam hogy megettem hanem hogy lehet e. De mindegy. A kettö között nagy külömbség van. Ettöl még a diétàt tartom és nem smafu egy kérdéstöl szerintem!!!!!
Nekem gyomorégésre mindig beválik és bevált a rágó. Lehet én vagyok az egyetlen a bolygón, de mindig azt kapok be, ha ég a gyomrom.
Zakikám, melyik rendelőben voltak ilyen elbűvölőek a kolleginák?
Komolyan, nem akar valaki már ideköltözni???
Pacsi neked is:)
Lányok!
Akkor a lipótis cuccokkal mi a helyzet?
És mi ez a habcsók?
Pár korpovit keksz? Néhány kanál tejföl?Marék mandula?
Khmmm..Babus nem,ha annyira kívánod akkor vegyél Norbis pudingot van csokis vaníliás tejszínhabbal a tetején és finom 99 ft!Ha csak olyan van otthon ami nem jó akkor inkább ne,ha én lennék azt mondanám egyszer letojom de én nem vagyok kismama te viszont igen,tehát nem csak rólad van szó.
Gondoltam köszi hajnàm . Nehèz lesz de betartom. Mit lehet èjszaka enni mert nèha a gyomrom ugy ég mint a pokol....
További ajánlott fórumok: