Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
Csajok, ilyen már régen volt, a tanárom megkérdezte hogy miért vagyok ekkora? Hogy van valami betegségem?
Mondom igen van (nem akartam tul nagy beszélgetésbe bonyolódni)...
Pajzsmirigy?
Mondom nem.
Akkor mi? mondom más most voltam orvosnál remélem megvan a megfelelő gyogyszer is..
Ja és hozzátette hogy még kerekedtem is mióta lát:D
Mondtam hogy köszönöm,de nem legfeljebb előnytelen a ruhám...
sziasztok
Most voltam itt a faluba a bioboltba és azt tanácsolta a csaj hogy szedjek krómot az evési rohamaimra mert a króm nagyon sokat segít szinten tartani a vércukor szintet.Szedi tőletek valaki??Ha igen mit tapasztaltatok??Tényleg olyan jó??Ja és még a D vitamint ajánlotta hozzá....
Előre is köszönöm annak aki megossza velem a tapasztalatát...szép napot mindenkinek....
Én most a székelykáposzta miatt fújom fel a wc-t. :)
A xilittől volt dzsihád, de már nincs. Eritroltól sem. Pedig palacsintába azt szoktam tolni gazdagon.
Nincsen nekem semmi bajom má. :)
Elképzeltem ahogy kéjesen nyögdécselsz közben:))
Babus a múltkor írtam neked a szűztea vagy mályvatea kapszulát nem kérdezted meg vagy nem vettél?Az már rég megoldotta volna a problémát,minél tovább vársz annál nagyobb gáz lesz.
Nekem sem a xillit sem a maltit nem okoz gondot a xillittől esetleg több pukkantás van és ennyi de ez nálam alap.
Acélbééééééél!!! :D Nekem sincs semmi a maltittól, Molygó meg kif.ssa tőle a jövő hetet is. :S
Én 2- t eszek, aztán punktum, de kb. sorozatos orgazmus hangokkal fűszerezve. :D
Van a lidlben habcsók, ami maltitos, most ezt esszük itt páran. Maltitszirupos pontosan, de igazából engem azért nem érdekel, mert én aztán se kefír, se joghurt, minimális a bűnözés, most megengedem magamnak, mivel ez nagy szerelem nekem.
De csakis keveset. No fosóka, no hasmorgás nálam.
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztenica diéta...
- Hajhullás, szőrösödés 19 évesen? Kis túlsúly is párosul hozzá! Inzulin rezisztencia, mennyibe kerülnek a vizsgálatok?
- Inzulin rezisztencia / cukorbetegség + lisztérzékenység / gluténérzékenység
- Lehet valaki inzulin rezisztens magas koleszterinszinttel?
- Aki ért az inzulin rezisztenciához, megnézné az eredményem?
- IR azaz inzulin rezisztencia diétás, kidolgozott minta étrendje van valakinek?