Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
Szia!
Nekem nem volt semmi problámám a Merck-kel. Sme hányinger, sem hasmenés. Csak remélem, hogy jó az adagom (500mg - 1 szem este, a kezdetekkor 1 hétig fél szemet kellett szednem). Arra én is kíváncsi vagyok, hogy mikor kezd hatni :S Nekem ez a 4. hónapom.
akkor jó.
én sokszor 19:52-kor kezdek el enni... mire haza vergődünk. de 8- ig be szoktam fejezni :D
Hajna!
Ez nagyon durva, és le a kalappal, hogy még mindig van benned akarat! És persze, hogy kell lelki támogatás. Kinek nem? Remélem hamarosan célba érsz?
Egyébként hány éves vagy? A 74 a nevedben a születési időd?
Tegnap volt róla szó, turórudi és puding mehetnek nyugodtan , meg sütemények is esetleg néha.
Kaja nekünk nem a legjobb, de ha nem tudsz esetleg mást rendelni néha belefér(most én is azt ettem egy hétig) legalább feltüntetik mennyi ch van benne, meg sok más ilyen ebédrenelős is szerencsére.
Szia!
jó lenne ha megusznám és is a hasmenést :) sokat járok busszal, nem lenne egy jó élmény :D
Szia,
Eleinte nekem se volt semmi kb egy hétig, ugye nekem 3x kellet emelni a teljes adagig, na az emelések után 2. 3. nap elég cefetül voltam meg hányinger.
Azóta max kajaundor, meg vizsgák miatti gyomorideg :)
Ja apropó hasmenést én is megusztam, egyszer bünöztem egy bombonnal az elején, na az hatott...
Sziasztok lányok!
Bocsánat, csak most van időm irni :) elöször is..nagyon köszönöm az emaileket :)
Sikerült beszélnem a dokival , sőt a volt nödokimat is megkérdeztem. nincs pcom.. a leleteim nem is jelzik azt...csak a pajzsmirigyem nem a legjobb. Ezt a gyógyszert túlsúlyosoknak is adják (ez vagyok én ).165magas vagyok és 90kg Ma kezdtem szedni, reggel és 6kor egy szem... semmi történés. nem ment a hasam,hényingerem se volt. Diétám is kezdtem..az kicsit rossz. Nem is a kaja miatt hanem a kávé :)) Kinél mikor kezdet hatni a Merckformin?
Az mit jelent, hogy olyan erősen hipóztam?
És az IR eredményeid miatt nem volt esélyed, vagy volt más is?
Persze nyilván épp elég ez is.
Húúú, ez nagyon durva. IQ és EQ negatív az ilyen!
Szegény lányod!
Titti, igazad van, én is hasonló cipőben jártam, lehet ugyanaz volt a pasink 7 évig??? :D
Na jó, nem lehetett.
Mi is ezt mondjuk ivinek, h majd lesz másik, aki jobb neki.
Szia Ivi!
Bár én sem ismerlek, de engedd meg, hogy elmeséljem az én sztorimat. Volt egy pasim, akivel 7 évig voltunk együtt. Azt hittem Ő az igazi. Pedig elég erőszakos, durva emberke volt, és sűrűn nézett a pohár fenekére. Nem akart gyereket, és feleségül sem akart venni.
Aztán ráuntam ezekre, meg sokmindenre, csak nem sorolom mert hosszú lenne. És elhagytam Őt, pedig akkor még azt hittem, hogy szeretem.
Volt utána két pár hónapos és nem komoly kapcsolatom. Majd egyszer csak, szakítás után egy évvel, megismertem a férjemet. No és akkor jöttem rá, hogy tökre nem az a szerelem és a jó kapcsolat amit addig annak hittem. A férjem gyengéd, türelmes, sosem iszik, meg millió más jó tulajdonsága van. Szóval gyökeres ellentéte az exemnek. És dúl a love köztünk öt éve. Már 2,5 éve házasok vagyunk, és most babát szeretnénk.
Szóval ezzel csak azt akartam mondani, hogy a sors majd kárpótol, és hogy semmi nincs véletlenül. Én is megkaptam a jutalmam, hogy annak idején volt bátorságom kilépne egy hosszú kapcsolatból. Kitartást kívánok neked!
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztenica diéta...
- Hajhullás, szőrösödés 19 évesen? Kis túlsúly is párosul hozzá! Inzulin rezisztencia, mennyibe kerülnek a vizsgálatok?
- Inzulin rezisztencia / cukorbetegség + lisztérzékenység / gluténérzékenység
- Lehet valaki inzulin rezisztens magas koleszterinszinttel?
- Aki ért az inzulin rezisztenciához, megnézné az eredményem?
- IR azaz inzulin rezisztencia diétás, kidolgozott minta étrendje van valakinek?