Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
Babus, szerintem is az lehet, amit Szalmi is írt.
Én is így vagyok vele, egy sima nőgyogyi vizsgálat után is van egy kis nyoma a fehérneműn mindig, szerintem Nálad is ez van csak! Nyugi!
Hát este már megvolt,most perpill. nincs lehetőség:)
Ja és meséltem nektek a csajról akivel 4 éve levelezek többször volt cisztája persze fogigátlót kapott rá mindig inszemek nem sikerültek az első beülti sikerült,örültünk is erre most írja,hogy elhalt a baba 8.hét körül szerintem tuti IR-es de hiába dumálok neki egyszerűen nem érti meg!Most sajnálom szegényt mert annyira éreztem h ez lesz.Várom,hogy túl legyen ezen és akkor komolyan megpróbálok beszélni vele.
Gertrúd, Orália valamint a pé miatt tessék szépen gyorsan egy békülős khm sexet beiktatni ok? Ne olvasgassál itten! :-))
Ivi bajom nincs vele, csak a tapasztalatomat írtam le...nálunk előttenem volt gond a potenciával, aztán nem tudtuk miértnem áll a zászló míg rájöttünk.
Van olyan pasi akinek a dereka szakadt le tőle és más egyéb tünetei is lettek. Szóval nem mindenkinbek hat, ezzel csak ezt akartam mondani ( mint bármi más gyógyszer).
Hellobello!Ma voltam mammográfián majd mennem kell még uh-ra is fognak hívni mert ugye voltak a műtétek stb.stb. most még fájnak a cicók:S Gertrúdot és Oráliát tessék sajnálgatni..a zuram majd ad rája puszit aszonta.Azóta már összevesztünk úgyhogy lehet a puszi elmarad:)Olyan intenzíven éreztem ma a pé-t úgy beleszúrkált a bal oldali fészkembe h majdnem le kellett ülnöm és olyan forró volt ott bent szóval értitek na.)Este meg megyek dolgozni szóval duplasajnálatot kérek.Most pedig visszaolvasok..
A 10-12% kakaóvaj tartalmú kakakópor az nekünk jó? Gyorsnak vagy lassúnak számít?
Hazaértél már? Minden ok?
Meddig szeretnél még dolgozni?
Nekem muszáj vmit összedobni, én vmi csokis narancsosat szeretnék. Van Hajna receptjei között is nagyon jó muffin, meg találtam tk liszteset is máshol.
Nem hagy nyugodni a dolog olvasgatok itt utána mi lehet az oka hát vetélésnek a kezdete. Teljesen ki vagyok.
na visszatértem.
Tigrisné, igen fogjuk kérni, de nálunk Pisti fogja igényelni, úgy egyszerűbb. Visszamenőleg h-h nem lehet, régen az adóbevalláskor is lehetett... Majd utánaolvasok, eléggé le vagyok maradva az adókedvezményekkel. Bár már vmi kezd derengeni.
Babus ne izgulj, simán lehet az UHtól. H a holnap is van, akkor gooo dokihoz.
Vmi sütit lehet h én is összedobok. Egy jó kis kevert tésztásat, dióval és vanilia puding darabokkal, enyhén fahéjasan. Nyammm :)
És azért emlegetem Mr.Sachert, mert hetek óta vele álmodok... :D
Babus, drukkolok, lehet csak kicsit érzékenyebb vagy és minden oké lesz, csatlakozok Molygó kolléganőhöz. :)
mi bajotok a maca-val? miket okoz?
ja amugy én ma 2,5óra alatt jutottam be reggel..
Babus, reméljük, hogy csak ez a gond, szorítok én is!!
drága egyetlen Molygó hálát adnék az égnek ha csak ennyi bajom lenne! Remélem ez lesz a gond!!
megsérthette a kukker a hüvelyed... ma még szerintem nem kell aggódni szerintem
Lehet főzelék lesz, meg van sütni való kolbászom oszt jónapokat.
remélem semmi gond nagyon félek:-(((((
Ki van zárva megöregszem míg kész van, nincs lefagyasztva perkeltem :)
Azt hiszem elküldöm a nődikonak e mailon.
Mi a tökömet főzzek holnapra?
Sziasztok ugye ma voltam hüvely uh. Most haza jöttem a melobol haza kérckedtem mert észre vettem hogy barna folt van a törlökendön/nem hasaználok wc papirt/ lehet atol hogy ma voltam uh vagy más miat is lehet???
Olyan nincs, ezek a minimál ertékek. Tehát gondolom minél Magasabbak a minimumtól annál jobb az eredmény.
Találtam egy ilyet is, itt 14% a határ.
[link]
Ezt az oldalt láttam, de nem igazán értem még ezeket. Mennyi a teljesen jó? mert az nincs rajta az oldalon.
Szerintem jó. Nekünk 5 volt a lombik előtt...
Nézd meg ezt az oldalt is
[link]
Sé most akkor az a 11% jó vagy nem, a papíron 4% a minimum. Ezek szerint nem jó!?
További ajánlott fórumok: