Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
Szia! Jól írta Hajna, nagyon jó doki, nagyon pozitív a kisugárzása, hozzáértő és nagyon csinos. :) Pontos, kedves, nekem nem kell több egy orvostól. :)
Jó kezekben leszel. :)
Hajna, és a többi orvos a MM- ből?
Ők is jó szakemberek, ugye?
Adri!
Rá se ránts! Én is tűröm a sok kőbunkó beszólogatását, évek ill már évtizedek óta. A furi az, hogy nekem mindig a hatvan-hetven éves tatterek szólnak be. Ha kifogják a rossz hangulatomat, én is beszólok, hogy maga meg vén mint az országút, vagy csak 2 szál haja van, vagy ilyesmi, hogy gondolkodjon már eé kicsit. Szóval ha rossz passzban vagyok és beszólnak, akkor én sem tudom befogni és visszaszólok.
Sziasztok
Dr.Rencz Ritáról szeretnék véleményeket kérni.Holnap megyek a Mensbe vérvételekre hajhullás és szőrösödés miatt. Hozzá járok jelen pillanatban.Ha kész lesznek a vérvételi eredmények és az inzulinos akkor be linkelem majd ide kíváncsi vagyok,ki mit fog mondani.
Minden érdekel a Hölgyről ;)
Köszi
Kutykurutty!
Gratulálok! Ez a sok teszt már tuti igazat mutat!
De Jóóóóóó :)
Én most kérek ell nézést mindenkitöl ha valakit is meg bánottam! Tudom,hogy itt a gyenge pont a baba szinte mindenkinél!
Csak amikor csak érdeklödöm hogy lehet-e még a számba se vettem be azt a nyavajás kaját :-) akkor már juuuj van :-)) Na mindegy lapozzunk nem akrok én itt untani senkit az én kis hülyeségemmel :-DD
Hajna, csak az a baj, hogy ahhoz, hogy ne zavarjon a mozgásban a hasam, ahhoz legalább 2 órával hamarabb kellene kelni...
És mi van azzal, aki műszakban dolgozik?
Babus, sajnálom, ha így éled meg. Senki nem ...-le!
Jót akarunk Neked, és egy szép egészséges bébikét!
Kérdezz továbbra is, ha még szóba állsz velem!:)
Köszönöm!
Eddig se mondtam egy szoval se,hogy nem diétázom csak megkérdeztem ha estleg elöfordulna megint,hogy éjszaka rám jön akkor lehet e!!
De én akármit meg kérdezek de NEM csinálom én mindig le vagyok b@szva de nem baj inkább kérdezek és nem csinálom!
Szalmi, Zaki, igen Oreo-s, az olyan pilótakeksz féle darabokkal megáldott lila tehenes csoki :)
Hajna, ha Ti nem lennétek itt ezen a fórumon, és Te nem küldöd át az anyagot, akkor sehol se lennék. Szóval a 10 szép ujjadból egy én vagyok, az tuti :)
Ditke, megy a drukk, majd írd meg, ha tudod, hogy mi volt a dokinál.
Zaki, neked is szorítok a mammo eredményért, Te is jer majd vissza az eredménnyel!
Barnarizs, én szoktam Lipóti tönkölykockát enni, nagyon szeretem. Asszem 30-40% a nekünk jó rész belőle.
Babus,
nekem az éjjeli szekrény fiókjában ott van néhány szem korpovit mindig, az segít. Ha mégsem, akkor tejföl. Nagyon laktat :)
Terhesvitamin: Femibiont és Pharmaton-t is szedhetünk.
A védelmed érdekében leírom most, hogy a Péterfy Kh-ban a terhespatológiás esetekről mit mondott az orvos, ebből meg fogod érteni, hogy miért aggódunk érted, és miért ilyen a hangsúly.
Szóval, ha nem vigyázunk, és nem tartjuk a diétát, akkor nálunk sokkal korábban és durvábban alakulhat ki terhességi cukorbetegség. Ha a szénhidrát feldolgozás során a vércukor szint 7 fölé emelkedik, az károsítja az ereket/érfalakat, és a méhlepényt is! A méhlepény minél korábban elkezd károsodni, annál kevésbé tudja ellátni funkcióját. Ebből lehet jobb esetben koraszülés, a rosszabbat inkább hagyjuk... :((
de gondolom sejted.
Szóval ezért aggódik mindenki, és ezért fontos a várandósoknak a diéta minél szigorúbb betartása.
Kutykurutty, gratulálok, vigyázzatok nagyon magatokra! :)
Nem éri meg kockáztatni.
Igazad van Molygó! :D
Most igazság szerint az lenne a kérdésem, hogy hogyan csináljam azokat a reggeleket, amikor edzeni megyek?
3/4 8- kor kelés, 9-10- ig edzés.
Mikor egyek, és milyen fajtát???
Mert túl sok lassú szénhidrátot nem tudok bevinni, mert akkor nem tudok megmozdulni, hányingerm lesz.
Köszönöm holnap megyek és veszek! Idömbe belle fér szabin vagyok:-))
Meg csináltál az ekg is azt mondták tutii:-))
Habár néztek is hogy miért vesznek elö a sok ember közül mondták hogy kismamák nem ülhetnek betegek közt! Végeztem is 10 perc alatt.
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztenica diéta...
- Hajhullás, szőrösödés 19 évesen? Kis túlsúly is párosul hozzá! Inzulin rezisztencia, mennyibe kerülnek a vizsgálatok?
- Inzulin rezisztencia / cukorbetegség + lisztérzékenység / gluténérzékenység
- Lehet valaki inzulin rezisztens magas koleszterinszinttel?
- Aki ért az inzulin rezisztenciához, megnézné az eredményem?
- IR azaz inzulin rezisztencia diétás, kidolgozott minta étrendje van valakinek?