Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
2 napja csináltam utoljára, az lett halvány pozitív.
Azóta nem csináltam. Csak fekszem és begubóztam teljesen mert esik le a hőm napról napra...érzem hogy ez nem jó, és nagyon félek tesztelni, attól meg rettegek mit fog nekem mondani a doki vizsgálat után.Étvágyam sincs és megy a hasam az idegtől, csak azért eszem mert muszály, alig bírok undorral lenyomni a torkomon 140-150 Ch-át, ha nem lennék 3 óránként rosszul talán még ennyi se menne le
Étcsoki???
Valaki mondjon már valamit, hogy milyen mennyiségben szabad? Kell-e egyáltalán számolni, ha 100 gr ch tartalma 5 alatt van????
165 cm vagyok (tudom, így még ijesztőbb). Így is sok fehérjét eszem, vagy az inkább zsír, nem tudom, mert sajtról van szó.
Ó, de és az ugra-bugrát szeretem! Meg az jó az IR-nek, nem?
Akkor egyél több fehérjét és ne ugra-bugráljál, hanem csak gépeken dolgozz, és súlyzózz, hogy izmot növelj. Az ugra-bugra fogyaszt!!!!
Hány cm vagy?
Aki a súlytartó diétát tartja, az napi mennyi CH-t eszik és milyen elosztásban? Én a téves 160 g-os után május óta 200 g-ot eszem, így már szeptember óta 45 kg vagyok, de intenzív mozgással. Kezdem soknak érezni, kellemetlen, hogy minden étkezés után olyan telített vagyok és újra visszatért a haspuffadásom is, ami a 160 g-osnál nem volt. Ijesztően sovány voltam akkor, 40 kg-mal, de jobban éreztem magam gyomorilag. Nem szeretnék fisszafogyni, de hízni sem akarok többet, mert szerintem van már elég zsírom, inkább az izmaimat kellene növelni.
Az orvosommal ezt nem tudom megbeszélni, ő a diétás részhez nem sokat ért, ezt magamtól csinálom.
Valami ötlet?
Igen, ezt én is olvastam már, és sokat törtem rajta a fejem, aztán a logikàt nem talàltam meg, így én azt a napot számolom elsőnek. Persze kivéve ha éjjel jön meg.
De mostanában inkább a reggel jellemző, nagy örömömre... Mikor felkelek, és amúgy is van minden bajom.
Csajok, Én most bevettem az 1. szem meforalt. Kíváncsi vagyok, hogy lesz e mellékhatása.
Anno a metformint szedtem.
Helló csajok! Ma jó kis nőnapi ajándékom volt magamtól, mérezkedtem és eddig pont - 10 kg-ot fogytam!!!!! Juuuppppi
Tittike gratula az új bicajhoz! Én is azt szeretnék majd húsvétra!
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztenica diéta...
- Hajhullás, szőrösödés 19 évesen? Kis túlsúly is párosul hozzá! Inzulin rezisztencia, mennyibe kerülnek a vizsgálatok?
- Inzulin rezisztencia / cukorbetegség + lisztérzékenység / gluténérzékenység
- Lehet valaki inzulin rezisztens magas koleszterinszinttel?
- Aki ért az inzulin rezisztenciához, megnézné az eredményem?
- IR azaz inzulin rezisztencia diétás, kidolgozott minta étrendje van valakinek?