Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
Megnéztem ezt a SZI kórházat és megtaláltam amit mondtál Ivi.
Nem biztos, hogy hüleség. Anyukámnak van vagy 60 kg súlyfeleslege, szed 2 féle gyógyszert a cukrára és még emellett is 13-as az éhgyomorija.
Már szinte térden állva könyörgöm Neki, hogy csinálja rendesen a diétát és ne koplaljon de nem hisz Nekem.
köszi
megérdeklődöm
:(
Nagy kár. Anyukám már elég rossz állapotban van és nem tudom a fejébe verni, hogy koplalással nem fog meggyógyulni. Csak tudod az orvosok is azt pofázzák Neki, hogy ne zabáljon annyit:(
Én multkor pogit vettem egy keveset, de inkább gyorsnak vettem, tizóraira meg uzsira ettem csak.
De ezeknek ugye 50% a sima fehér finomliszt a többi meg kb emészthetetlen rost...
Sziasztok!
Az Update pékáruk(nem az édesek)gyorsak vagy lassúak?
sziasztok csajok
szeretném megkérdezni, hogy nem e tudtok esetleg országon belül olyan szanatóriumról ahova cukorbetegek is mehetnek, hogy segítsenek kialakítani a napi rutint és a helyes étkezés kialakítását?
Sziasztok, ma reggelre végre megjött 37 napra :)
Viszont én ezt már nem értem felváltva jön meg 30 utána ilyen 40 nap körülre , remélem előbb utóbb most már beáll rendesen de már a 40 is csökkenni látszik :)
Köszi a válaszokat a kenyerekre! Vhogy a finom ízük miatt gyanus volt hogy nem ehető, túl lágy volt :(
Nekem pedig elkezdte a barnázást megint, ugyhogy nálam nem él az hogy az első 3 hónapba megszüntette volna ezt a merk :( (19.napra)
Viszont helyette van olyan durva mellfeszülésem, hogy már a sima melltartót sem tudtam elviselni.
Pedig már ilyet sem éreztem egy ideje...
Szia!
Ha jó orvoshoz mész, akkor igen, tud segíteni. És ez kulcsfontosságú.
Ezen kívül nem mindegy milyen diétát tartasz, mert nagyon fontos a szénhidrát bevitel, de nem mindegy milyen. Lassú felszívódású mindenképpen.
Jajj, ez olyan szép és megható volt :)
Csillag!!! Tessék szépen szót fogadni a lányoknak. Drukkolunk neked mindannyian nagyon :)
Szia!
Én is így olvastam több helyen is. Én úgy számolok, hogy 100 g xillit az 50-60 g ch. Úgyhogy Tejespite is jól számolta szerintem.
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztenica diéta...
- Hajhullás, szőrösödés 19 évesen? Kis túlsúly is párosul hozzá! Inzulin rezisztencia, mennyibe kerülnek a vizsgálatok?
- Inzulin rezisztencia / cukorbetegség + lisztérzékenység / gluténérzékenység
- Lehet valaki inzulin rezisztens magas koleszterinszinttel?
- Aki ért az inzulin rezisztenciához, megnézné az eredményem?
- IR azaz inzulin rezisztencia diétás, kidolgozott minta étrendje van valakinek?