Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
Sziasztok!
Na, azt hiszem, hogy megvan a barnázásom oka...
Tegnapelőtt a progim 47 volt (az volt a pé utáni 7. nap, tehát mintha a 21. nap lett volna, ami nekem most a 22. volt, mert a 15. napon volt peteérésem). Ami ugye hú de szép, meg hú de jó, meg önmagában persze, igazolja is, hogy volt peteérésem (köszi...).
Csakhogy tegnap, vagyis a következő reggel a progim zúgott egy nagyot, és 35 volt...
Gondolom a mai meg még kevesebb lesz, ezt majd délután tudom meg.
Arra gondoltam, hogy ha megtudom azt is, akkor írok a MM-be, hogy mi lenne, ha kapnék egy kis progitámogatást a ciklus második felében....
De azért érdekes, hogy ha csak a 21. vagy 22. napi vv-t néznék, akkor abból ez nem derül ki...
Lám, lám pár napig nem olvasok. Ez bizony pozitív.:) juj de jó. tudtad ezt te is legbelül. szerintem addig menj dokihoz, amíg nem kapsz utrogestant. a legtöbb ambulancián felírják. nem baj, ha most nincs vér, mondd, hogy te akkor is látod néha.
Én is véreztem, most múlt el a 11. héten. de addig utro mellett is (!!!). De csak barna volt, és amikor megvizsgáltak soha nem látták, úgyhogy ez nem lehet akadály. A sürgősségi/terhességi ambulanciákon, vagyis ha simán bemész a kórházba elvileg kapsz, ha nem, akkor kérj és szerintem adni fognak.
Nagyon szorítok nektek!
úgy is jó szerintem
viszont Én az ízét is szerettem, mondjuk minden ilyen teának szerettem az ízét
csak leforrázni aztán átszürni
de fémkanállal ne nyúlj bele
persze, ha nem szereted naturba akkor lehet ízesíteni
egyébként a progikrém is hatásos, bár elég bonyolult a beszerzése mert drogériákba és patikába nem lehet beszerezni, ráadásul elég drága is
Én most külföldről rendeltem mert ott picit olcsóbbra jön ki
Köszi, holnap reggel veszek is a gyógyszertárban, ártani biztosan nem fog.
Főzni kell vagy csal leforrázni? Izesíteni szabad ugye ?
Nem baj, írd meg légyszives , hátha ha mondom majd a dokinak,akkor kiírja nekem.
Megkérdem holnap a gyógyszertárban van-e valami erre a progipótlásra nekik recept nélkül.
Uhh, akkor mit tudok venni a gyógyszertárban recept nélkül ami hat a progi szintre?
Igen, vitaminokat is,meg 3 hónapig gyógyszert szedett a rossz sperma képe miatt.
Természetes uton lehet progit pótolni???
Mit tudom én, bármi ami emeli a progi szintet és ezzel segít a babának...
Étel ? Vagy valami ?
Értettem, akkor verem az asztílt, így már világos a dolog. Ezt nem tudtam...
Viszem is magammal az Ir-es leletemet, aztán oda csapok az asztalra ha akadékoskodik...
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztenica diéta...
- Hajhullás, szőrösödés 19 évesen? Kis túlsúly is párosul hozzá! Inzulin rezisztencia, mennyibe kerülnek a vizsgálatok?
- Inzulin rezisztencia / cukorbetegség + lisztérzékenység / gluténérzékenység
- Lehet valaki inzulin rezisztens magas koleszterinszinttel?
- Aki ért az inzulin rezisztenciához, megnézné az eredményem?
- IR azaz inzulin rezisztencia diétás, kidolgozott minta étrendje van valakinek?