Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
És ezt az elosztást te találtad ki? Jobb így? Mert gondolom neked is reggel-este 1000 mg lenne. Ha így bevált, akkor én is elgondolkodok rajta.
A pm-re visszatérve, remélem nekem is hamarosan lemegy 2 alá legalább. Csajok tegnap írták, hogy aránylag hamar lemegy a gyogyitól.
Meg hát szerintem a kor sem mindegy. Én a húszas éveimben sokkal könyebben le tudtam fogyni, gondolom ez is közrejátszik hogy nem mozdul.
Egyébként nem is értem. Én 2 éve leadtam 15 kilót, gyógyszerek nélkül. Speedfitness-re jártam és alacsony ch-s diétát tartottam. És szerintem már akkor is megvolt az IR, és a TSH-m akkor is magas volt. Na ezért nem értem most miért ez a stagnálás. Lehet igaza van Boncz dokinőnek és nekem sok a 160 g. Majd kiderül.
Ugyanaz mint most Neked csak idegesít hogy nincs déli adag, mondjuk egyet beveszek reggel. egy felet délben meg egy felet este de akkoris na..
Most megállt a fogyásom sőt visszaugrott 1,5 kg...
De nekem 1 körül van a pajzsmirigyem tittke...
Lányok! Fontos!
Ma este (péntek) jött meg. A 3. napi vérvételt jó lesz még hétfőn délelőtt megejteni?
Aki tudja, írjon légyszíves! Köszi!
Szia!
Én is pont így vagyok. Nekem az endo dokim csak 1x1000 mg merck xr-t írt fel. Egy dekát sem fogytam diéta és mozgás mellett. Magas volt a tsh-m is, arra sem írt semmit. Múlt héten voltam a MM-ben és kaptam 50 mcg letroxot pm-re és Meforal 2x1000 mg lett a gyógyszerem. remélem így már megindul valami.
Ditke, akkor most ez az utolsó és túl leszel rajta szegénykém.
Nekem nagy mákom van, mert egy bölcs.fogam sem nőtt ki. Ilyen mutáns vagyok :)
Én is nagyon vágytam rá. Ez most karácsony+nőnap együtt. Mert karira nem vettünk egymásnak semmit, meg a családnak is csak apróságokat. Le voltunk kicsit égve a költözködés, felújítás miatt.
Ez a legjobb ajándék eddig tőle (ja nem is, mert a lánykérő gyűrű:).
Gratula:)
Nekem 1 hónapja húzták és Nekem nem fájt utána a helye
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztenica diéta...
- Hajhullás, szőrösödés 19 évesen? Kis túlsúly is párosul hozzá! Inzulin rezisztencia, mennyibe kerülnek a vizsgálatok?
- Inzulin rezisztencia / cukorbetegség + lisztérzékenység / gluténérzékenység
- Lehet valaki inzulin rezisztens magas koleszterinszinttel?
- Aki ért az inzulin rezisztenciához, megnézné az eredményem?
- IR azaz inzulin rezisztencia diétás, kidolgozott minta étrendje van valakinek?