Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
Zaki úgysem hagyod..
Nekem az első 3 hónapban normális volt minden, aztán azóta barnázok csúszkál napokat...remélem hogy ez a rendeződés maitt van....
Gratulálok, szép eredmény.:)
Nekem beállította a Meforal, a kezdéstől számítva. 28-30 napra jött meg, amikor elkezdtem szedni. És utána minden hónapban így. Előtte meg hol megvolt, hol nem.
Köszi lányok! Olyan jó végre. :) Drukkolok, h mindenki eljusson addig, ameddig szeretne! :)
Egyébként olyan van, akinek a mensijét a met "pontosan beállította" ? (Nekem kb. 35- 40, stb napra jött meg, nagyon durván görcsöltem, most pontban 28. nap és nem olyan vészes.)
Zaki, te mióta is szeded a gyógyit?
Mert nekem is ezt csinákja. Átlagban 4 nappal előbb jön meg, mire itt a normális ideje (28 nap), el is múlik.
Nekem azóta van ez a változás, amióta szedem a Meforalt.
Szalmi, nagy-nagy gratula!
Tőlem is megy a puszi!
30 kiló, te atyaég! Te vagy a példa, hogy van remény! (meg Tita)
Nagyon,nagyon ügyes vagy Szalma, gratulálok. Én ma reggelre megint 79,2kg voltam, már leszarom. Ma másfél órát tornáztam 2 1kg-os súlyzóval Rékára. Lehet tényleg izom. De úúúgy gratulálok neked, és örülök,hogy sikerült.
Megpróbálom valami zacsiba vagy hasonlóba berakni.
Sziasztok! Tita, nekünk van itthon kicsi műanyag redbullos reklámüveg, ember abba rakott magot, ebéd előtt letolja. Azt mondta, muszáj magával valamit kezdeni... :) Problémás a bőre, nyáron mindig rosszabbodik neki. Persze, könnyű elfelejteni, aláírom. :) Én ideraktam a bogyóm mellé, meg a d vitamin mellé, így tudom én is csak észben tartani.
Dobpergés, estélyi ruha, konfetti: csajok, megmérekeztem! 64,2 kg vagyok!!! Júliusban 76 kg voltam!!! XD XD XD Most már csak 3- 5 kg és teljesen rendben leszek!!! :) Bocsi, de úgy örülök, ezelőtt 2,5 évvel 92 kg voltam és jáááj ez majdnem 30 kg mínusz.
És tegnap is 1 órát tornáztam, Welkin, kérek 1 puszit! :)
Csak jöttem szólni hogy a tököm qrvára tele van az egésszel!!Amióta szedem a gyógyszert ez a második hónap hogy 24 napra jön meg!Miééért?? a faxom tele van ezzel nekem nem szokott ilyen lenni.Amikor nov. elkezdtem a gyógyszert megjött rendesen majd köv.hónapban 24 napra jan.27 febr.27 márc.24 napra megint!A múltkor a Breyer dokinő azt mondta nem biztos h rossz ha 24 napra jött,na de megint??Valaki tudja hogy ez mi a tökömért van?Mit nem csinálok jól?Az ember csak várja minden hónapban h hátha már sikerül a baba mert lassacskán csak javul erre nemhogy nem jön meg de még előbb is:(
Bocsi csak rohadtul pipa vagyok...már gondolkodtam hogy hagyom a p..ba az egészet.
Sziasztok!
Próbálok visszaolvasni,de eddig még nem találtam, hogy a mustármag mire jó?
Mosolyka látom a lányod szépen halad a fogyással. volt már ruhatár csere?
Sziaszok! Csak gyors bekukk a mustármag miatt.
Azt ugye elolvastátok, h ez 6- 8 hetes kúra, és nem azonnali eredményt kell várni? És nem fos.t! Tehát ha valaki ezt várja, akkor ne ezt kezdje el. Szerintem érdemes betartani a mennyiséget napi 3* szor és meg lesz az eredménye (legalábbis sógornőmnek bevált). A dupla mennyiség beszedése nem lehet, h egy idő után nem tesz jót a beleknek? Mert 1 cikkben azt olvastam, h a mustármag végigmegy a bélrendszeren és mozgásra kényszeríti a kevésbé igénybevet részeket, ezáltal kitisztítja azt is. Nu, mindegy.
eredetileg 2-3deci viz, 1mérőkanál(mk) csokis fehérjepor+1mk zabpehely8kb 30g) és összerázom shakerben.
vagy beleöntöm fél liter kefirbe.
ha kásának, akkor kb 100g zabpehely(kb 3mk), annyi viz h elfedje, de ez ugyis kevés lesz majd, mert van h előző este beáztatom és beissza, hozzáöntök kis marék diákcsemegét, mazsolát, mandulát vagy ami épp van otthon, pici édesitő(méz, xilit, stevia), fél alma feldarabolva(esetleg banán, körte, eper, áfonya stb) és fahééj. épp h rottyantok rajta kicsit, h betaknyosodjon és a fölös viz eltünjön. vigyázz, mert könnyen leég.
pasim azt szokta, h dupla adagot csinál és elteszi dobozba másnapra is..
Sziasztok Lányok! Most ment le a 9 hónap és hál Istennek czeizel megnyugtatott, hogy még előnyös is lehet ha később szülünk. Jó volt hallani , h végre valski nem itéli el főleh, ha nem magam választottam ezt, hanem így alakult az életem.... A talpmasszőröm is mindig ezt mondja :-)
szép napot nektek!
Sziasztok!
Szeretném megköszönni a válaszokat, és lenne egy olyan kérdésem hogy a doktornőhöz (akihez sokan jártok) mennyi idő alatt kerültetek be? Hosszú a várólistája? Illetve ha vannak leletek akkor azokat elfogadja, vagy csináltat újakat?
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztenica diéta...
- Hajhullás, szőrösödés 19 évesen? Kis túlsúly is párosul hozzá! Inzulin rezisztencia, mennyibe kerülnek a vizsgálatok?
- Inzulin rezisztencia / cukorbetegség + lisztérzékenység / gluténérzékenység
- Lehet valaki inzulin rezisztens magas koleszterinszinttel?
- Aki ért az inzulin rezisztenciához, megnézné az eredményem?
- IR azaz inzulin rezisztencia diétás, kidolgozott minta étrendje van valakinek?