Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
érdekes ez a kiéheztetős dolog, mert én is most h mentem vvre 7kor keltem vettem be tiroxint és f10után vették le a vért. kiv leszek h így mennyi..
volt régebben yolan h 4-5órája már nem ettem, ismerős megnézte a cukrom és 7fölött volt(meg is ijedtem), majd ettem kicsi husit+köretet és rá jó 1órára már normális volt.
Igen. De amúgy a bringa könyvében is benne van, hogy feltétlenül cipőben tekerje. Csak hát a lányom nem foglalkozott ezzel.
Szerintem is szét lehet cseszni a lábfejet vele, főleg hogy ő napi 40 percet tekert.
Úgyhogy, szerintem cipő Neked is, sőt sportcipő, fogadd meg!:)
FÁCÁN SZalma???az egy kuriózum...welkinkre sokszor került ottan alkoholos álloptba a főiskolás éveibe...
Na visszaírtam az MM.ből, hogy leszek kedves utalni nekik a lóvét és hogy mellékletben küldik mennyit meg a tájékoztaót levelet, de a Margó nevű recepciós elkúrta de elég rendesen, mert elfelejtett a mellékletbe csatolni nekem bármit is, szóval kb megint várhatok hétfőig...anyjuk picsáját, ha már pénzt kérnek ne legyen ilyen bénák nekem...megírták hogy toljam a Zsét, meghogy RR felírta a receptemet, de azt nem írták, hogy mit meg RR válaszát sem írták!!!
Molygó: valami majd tuti kell:) végülis a szomszéd épület félkész állapotban van, lehet le tudok nyúlni egy talicskát. :D Amúgy nem tudom hogy fogom bírni majd a súlyt, alapban ugye csakis hasra híztam, de az azért más, nem volt ott egy kis jövevény, lábam pipaszár, stb. . . na majd kiderül, végülis nálam jóval vékonyabb nők is kibírták:D
Hajna :D teknős-effektus már megvan, persze a férjem jót vihog rajtam, amikor kezem-lábam égnek áll, és nem tudom hogy keljek fel az ágyról. :D Na de fog ő még pelenkázni, a kicsi meg pukizni egy kis "lével". :DD
Amúgy nemrég hívott RR, tegnap elküldtem neki a mért eredményeimet, meg h össze-vissza mér ez a mérő.
Aztán képzeljétek, lehet reggelente nem is rossz a cukrom, csak én voltam balfék. Mondtam neki, hogy kb 6. 30-kor szoktam bevenni a thyroxint, és nem eszek egyből rá fél órára, hanem hagyom magam éhesnek lenni, mert akkor tuti lemegy a cukrom (én hülye), ezáltal kb 7. 45-kor kezdek el reggelizni. Na erre ő meg mondta, h ha nem eszek úgymond egyből, akkor - kajak nem emlékszem hogy mondta :S - a cukrom feljebb megy, mert beindul valami tartalék(?) akármi. Tehát ha 7-kor, azaz a thyroxin után fél órával reggeliznék, akkor lehet kevesebbet mérnék, mintha 1-1, 5 órával később ennék.
(Mondjuk akkor nem értem, h náluk miért mérnek kevesebbet, amikor megyek hozzájuk, akkor fél 7-kor indulunk kb, mindenesetre akkor veszem be a thyroxint, és kb fél 8-kor veszik le az éhgyomrit, ami mindig 4, 3 náluk. . . igaz, az vénás. )
Köszi.:)
Sajnos így sem sikerült most a fagyibabás, de nem adom fel!
Debrecen mellett lakom. Igen, tényleg tuti kis hely, nagyon nyomják a sportot, a gyerekeknek is.
Nahát erről a speed.. akármiről nem is hallottam.
MI ennek a lényege?
Május 7-én reggelre van időpontom terhelésesre, és 10-én megyek a dokihoz az eredménnyel, meg akkorra fogy el a gyogyim is, és új adagot fogok kérni.
Kíváncsi vagyok, hogy három hónap gyógyszer, mozgás meg diéta mennyit mozdított az értékeken. Eddig 5 kilót fogytam a másfél hónap alatt. Többet már nem szeretnék.
Szia!
Glükóz 0’: 4, 8 mmol/L
Glükóz terhelés 60': 7, 2 mmol/L
Glükóz terhelés 120': 6, 1 mmol/L
Inzulin 0’: 3, 7 mIU/L
Inzulin terhelés 60': 43, 6 mIU/L
Inzulin terhelés 120': 32, 7 mIU/L
Ezek voltak az utolsó terhelt értékeim. Erre szedem a gyogyit, és májusra van kontroll időpontom Dr. Tűűhöz.
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztenica diéta...
- Hajhullás, szőrösödés 19 évesen? Kis túlsúly is párosul hozzá! Inzulin rezisztencia, mennyibe kerülnek a vizsgálatok?
- Inzulin rezisztencia / cukorbetegség + lisztérzékenység / gluténérzékenység
- Lehet valaki inzulin rezisztens magas koleszterinszinttel?
- Aki ért az inzulin rezisztenciához, megnézné az eredményem?
- IR azaz inzulin rezisztencia diétás, kidolgozott minta étrendje van valakinek?