Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
igen, gyúrósan eszem évek óta, csak mostanában vannak kilengéseim:S kásának megfőzve a zab nemtom mennyire lassú még, de magokkal, aszaltgyümivel(ezt ti ne), almával és fahéjjal szoktam mostanában, hát vmi isteni:)
úgy csináltam h hétköznap tartottam a szigorú étrendet és hétvégén meg ettem a kedvemre valót
Fahéj jó az IR-re is.
Hát ezt igazából úgy értsd,hogy ahogy javul az ösztrogén.
köszi drága Ivi!
na akkor te nagyon bádiibildinger módra étkezel:-)
edző összeállított nekem egy minimál étrendet, meg egy normálisat de a legjobb mondat az egészben: hetente 1 laza nap kötelező!!!:-)
Ja és mindent fahéjjal etetne velem, mivel az nagyon jó az emésztésre - a kávét is ezzel iszom már!
szia Tita!
ezt kifejtenéd bővebben:"ezért eljön majd az az idő mikor javulsz és nő az ösztrogéned" vagyis ha javulunk az ösztrogénünk nő nem a progink?
Csak azért mert engem is érdekelne ez a tezstós téma.
köszi!
Csajok, nem tudom volt-e már kérdés: nekem az edzőm nagyon javasolta a zabpelyhet, azt szabad nekünk enni?
Én evőkanállal nyomom meg nagy pohár vízzel, kicsit rossz érzés,de csúszik. Nálam se hasmenés, se hasmorgás, se hasfájás semmi.
Welkinem te jobban tudod,de szerintem míg a seb be nem gyógyul ne tornázz. Vagy neked nincs is sebed?
Letöltöttem azt az insanity edzést amit írtatok itt, de valami használati utasítást írjatok már nekem hozzá légyszi.
Babuska, a tesztoszteron furi dolog. A szőrösödés soha nem fog teljesen elmúlni, mint ahogy a hajhullásosoknak sem lesz már soha a régi a haja. De a teszto szintje és annak a hatásai bonyolultak. Lehet szőrösödés is és baba is egyszerre ne aggódj.
Lehet egy nagyon buta és értelmetlen kérdésem??? :-))
A szörösödés mellet mint pl arcunknál a toka résznél az ember lehet terhes???
Már csak azért kérdezem ilyen bénán mert hogy gondolom akkor több férfi hormon van vagy mi és akkor már nem is lehet az ember terhes:-(((
Titám a mustármagot csak fogod kanálba teszed és hamm bekapod?
Lemegy az fuldoklás nélkül?
Jucus, ezért kell bármilyen súlynál a mozgást szobabiciklivel,pilatessel, jógával hasonlókkal kezdeni, hogy egyáltalán az ízületek, izmok megszokják a dolgot. T.orrent oldalakon rengeteg jó pilates dvd, meg gerinctornás, jógás videó van fent én ha nagyon izomlázam van akkor 1-2 napot pihizek és utána ilyenekre tornázom nem Rékát lököm rá megint.
Réka, a S.parnak a James Bond-dal reklámozott chipsét igen vagy a C.hio új barna zacsis sós chipsét igen, amiben csak krumpli és tengeri só van semmi egyéb azt igen,de gyorsnak vedd. Én is szoktam néha uzsira nyomni. Amúgy a krumpli úgy ahogy van tiltólistás igazából.
Jelezném,hogy már megint 80,5kg-ot mértem most magamnak, na de ez délután van.
A mustármag távozott belőlem, én reggel-este egy púpos evőkanállal nyomok. Jó ez így nekem?
Mosolyka tudom hogy ez nagyon nehéz,de nálam is így volt majdnem 5 hónapig, hogy hiába volt minden nem ment leljebb aztán most hirtelen megindult. Bár nem álltam rá a mérlegre 1 hete mert meg fog jönni és akkora a belem mint egy 6 hónaposnak, inkább megvárom mire elmúlik a mens.
Szóval kitartás és lesz eredménye. Tuti.
Sziasztok!
Tita, örülök nagyon, hogy megindult valami a súlyodnál. Tök érthetetlen volt az a 6 kiló, amiről írtál, vinné el a fene:(
Én nem vagyok túl boldog, a lányom múlt héten volt 70,7 kg, most 70,9.
Basszus, nem tud elszakadni attól, hogy hetessel kezdődjön. Szerdán csináltatunk TSH-t.
Tartja is a diétát, mozog is, nem értem:(
Decemberben pl. még néha bűnözött, és úgy is fogyott.
Hát ez van, szép hétvégét kívánok Nektek!
Na erre annyit, hogy apósom, tudjátok írtam, brutál cukrokat mért.
Namost lefogyott 15 kilót, tök jó a cukra, erre mi a reakció?
Hogy akkor mostmár ehet fehér rizst, tésztát kenyeret? Hiszen jó a cukra...
Komolyan a maradék hajam kihullik...
Köszi Tita, hát így van az, ha valaki éveken át semmit nem mozog, ugyanakkor a nagy túlsúly terheli folyamatosan az ízületeit.
Büntetlenül nem lehet megúszni.
Abban reménykedek, hogy a folyamatos mozgás (egyenlőre light formában) megerősíti az izmokat, és elmúlik a fájdalom.
Mert most recseg-ropog szegény térdem, és nem is fáj, inkább feszül.De csak bizonyos mozdulatokra.
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztenica diéta...
- Hajhullás, szőrösödés 19 évesen? Kis túlsúly is párosul hozzá! Inzulin rezisztencia, mennyibe kerülnek a vizsgálatok?
- Inzulin rezisztencia / cukorbetegség + lisztérzékenység / gluténérzékenység
- Lehet valaki inzulin rezisztens magas koleszterinszinttel?
- Aki ért az inzulin rezisztenciához, megnézné az eredményem?
- IR azaz inzulin rezisztencia diétás, kidolgozott minta étrendje van valakinek?