Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? fórum

Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)

20382. kr73 (válaszként erre: 20379. - .jucus.)
2012. ápr. 2. 11:15
De akkor is rohadt jól nézel ki, na! Mi van már itten, kérem szépen, a végén senkivel sem fogok szóba állni?!? A fene essen bele a fogyós mindenetekbe! :-DDD
20381. .jucus. (válaszként erre: 20377. - 8f3c54052d)
2012. ápr. 2. 11:14
Én sem láttalak, szeptemberben még nem voltam itt.
20380. kr73 (válaszként erre: 20377. - 8f3c54052d)
2012. ápr. 2. 11:13
Szept.legvégén gyüttem ide. De különben sem vagyok rád kíváncsi, mert te rohadt vékony vagy! :-PPPPPPPP (Irigy kutya vagyok, na, pf, pf [szembeköptem magam].) Vállalom, hogy bolond/hülye vagyok. (Sőt, nézetem szerint mindenki hülye - különböző mértékben.)
20379. .jucus. (válaszként erre: 20375. - Kr73)
2012. ápr. 2. 11:13

Rékám, mondom, hogy ott még nem voltam 95!

Kb.most nézek így ki, vagy 1-2 hónap múlva.

20378. 8f3c54052d
2012. ápr. 2. 11:10
Moncsi, jók ezek a receptek, berakom a többihez. Nyammmi...
20377. 8f3c54052d (válaszként erre: 20375. - Kr73)
2012. ápr. 2. 11:09

Nem láttál még? Valamikor szeptemberben körbe küldtem a nyaralós képeket. No majd hozok be magammal, ha nem felejtem el.

Egyébként meg bolond vagy. Ezt tudom mondani tezsvírem.

20376. 8f3c54052d (válaszként erre: 20372. - .jucus.)
2012. ápr. 2. 11:07
Oké, oké, várom nagyon! :)
20375. kr73
2012. ápr. 2. 11:01
Na nem, ne várjátok. Mit akartok 160centihez 89kilót? Ha? Ha már a személyeskedésnél tartunk: Hajna, rólad sem láttam képet pl. Ami meg Jucusról van fenn, az egy csini, normál testalkatú nő képe, amiről nem tudom elhinni, hogy 90kiló. Szóval nem. Punctum. Kinyilatkoztattam magam. :-D Igazából Szalma régi képét kell elképzelni más fejjel, s máris megkaptok engem. Ennyi. Témát részemről lezártam. (Nem megsértve senkit!!!)
2012. ápr. 2. 10:58

Rakott paradicsom császárszalonnás csirkével

Hozzávalók 4 főre:

7 dkg csirkemell

10 dkg bacon

8 dkg paradicsom

20 dkg sajt

só, bors, oregano

50 ml olívaolaj

A csirkemelleket felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk. Egy tűzálló tálat kibélelünk bacon szalonnával, ráfektetjük a csirkemell szeleteket. A paradicsom karikákat rátesszük a tetejére, borsozzuk picit, megszórjuk oreganóval. Forró sütőben sütjük kb 180 fokon, amikor majdnem kész tetejét megszórjuk a vékony csíkokra vágott sajttal, és készre sütjük.

CH: 8 g

GI: 5

2012. ápr. 2. 10:56

Juhtúrós sztrapacska

Hozzávalók 4 főre

A galuskához:

500 g meghámozott csicsóka

250 g liszt (durum)

1 db tojás

1 nagy csipet só

A juhtúrós részhez:

4 dkg sertészsír

300 g kolozsvári szalonna

200 g juhtúró

1 gerezd fokhagyma

4 nagy teáskanál tejföl

Felcsíkozzuk a szalonnát. Lereszeljük a csicsókát egy kis lyukú reszelőn, majd alaposan kinyomkodjuk a levét. Hozzáadjuk a tojást, sót, lisztet, vizet, és a nokedlitésztánál valamivel keményebb tésztát készítünk. A liszttel állítsuk be a massza keménységét. Egy nagy fazékban, amiben egyszerre meg tudjuk főzni az összes sztrapacskát, vizet forralunk. Mikor forr, beleszaggatjuk egy nokedliszaggatóval a masszát, és pár percig főzzük. Egész pontosan addig kell főznünk, míg kóstoláskor azt érezzük, hogy a csicsóka megfőtt a galuskákban. Ha megfőtt, leszűrjük, de nem mossuk át! Egy serpenyőben a kevés sertészsíron megpirítjuk a szalonnát. A szalonnacsíkokat, ha megpirultak, a zsír nagyobb részével kiszedjük a serpenyőből egy tálba. A serpenyőben hagyott zsírra rácsipkedjük a juhtúrót - figyeljünk, hogy ne legyen nagy hőfokon a serpenyő, csak közepesen, mert megéghet a túró! Egy fakanállal kevergetve elkeverjük a zsírral. Hozzákeverjük az áttört fokhagymát, az enyhén sózott tejfölt, és közepes hőfokon összerottyantjuk. A juhtúrós-tejfölös keverékbe beleforgatjuk a galuskákat, összemelegítjük vele. A szalonnacsíkokkal díszítve, tejföllel csurgatva tálaljuk, a szalonnacsíkok alatt lévő zsírt a sztrapacskára csurgatjuk.

CH: 42 g

GI:30

20372. .jucus. (válaszként erre: 20371. - 8f3c54052d)
2012. ápr. 2. 10:45

Az igazsághoz azért hozzátartozik, hogy a kép ami fenn van, nem mostanában készült.

De,ha a technikai stáb rendelkezésre áll, teszek én is fel egy mostanit, jó?

(a stáb a férj, +fiúgyermek.)

20371. 8f3c54052d
2012. ápr. 2. 10:39
A súly meg tök szubjektív dolog. Pl. sem Jucusról, sem Tigrisnéről meg nem mondtam volna a valós kilóit.
20370. 8f3c54052d (válaszként erre: 20368. - Kr73)
2012. ápr. 2. 10:38
Ne, ne, ne... Szalma más tészta, mert őróla előbb láttam a sovány képet, mint a régebbit. Ezért furcsa nekem. Tehát fordítva volt. Titánál pedig láttam honnan indult és úgy fogyott el szépen. És miután Szalmikát előbb láttam soványan, így el nem tudom képzelni, hogy nézett ki akkor, hiába is látom most ezt a fotót. Érted? Na, kapjad össze magad, aztán toljál egy képet. Szerintem itt már mindenkiről láttunk szinte, csak te szégyellősködsz.
20369. kr73
2012. ápr. 2. 10:33
Szalma! Ne csináld már! Ennél is változatosabban fogsz étkezni? Ha csak ezen múlik, komolyan bejelentkezem hozzád ebédileg, minden reggel találkozunk vhol, és átadod az aznapi ebédemet. (Persze nem ingyér.) Na, mit szólsz? Akkor minden nap főzhetsz 3 személyre. :-) Vagyis minden nap mást. :-D Húsvét után kezdhetjük. No, benne vagy?
20368. kr73
2012. ápr. 2. 10:29

Szalma! Igazad van. Én is a férjemmel kb. a mostani súlyomnál ismerkedtem meg (most az esküvői[93] alatt vagyok 4-gyel), de aztán a házasság 2 évében oly szépen feljött 12, hogy csak na, hiába fogyózgattam időnként).

Te kis csitri, te! :-P

Hajna! Én MOST nézek úgy ki... :-(( (Pedig -16kg. Gondolhatod akkor, hogy milyen szép kis gömb lehettem! Na, ezért nem fogtok tőlem soha képet kapni. :-PPPP)

2012. ápr. 2. 10:23

Szép napot! :)

Velem a net szórakozik ma.:) Beírtam keresőbe a TTC-t, erre a teveclubot adta be elsőre, nagyon örültem neki.:)

20366. 8f3c54052d
2012. ápr. 2. 10:02
No, én is bejelentkeztem az ismerősömhöz vérvételre csütörtökön. Akkor leszek a ciklus 20. napján, úgyhogy nézetek egy progi szintet is, meg egy TSH-t is. Tudom, hogy 21. napon kéne, de aznap nem dolgozik az ismerősöm. De úgy tudom, hogy plusz mínusz egy nap még jó. Aztán ha alacsony lenne, amit gyanítok a hőgörbém alapján, akkor veszek olyan progikrémet, amit Tigrisné használ. Mert pé-m van, az tuti.
20365. .jucus. (válaszként erre: 20363. - Szalmalány)
2012. ápr. 2. 09:57

Az én férjem is mondta néhányszor, hogy ő 95 kilósan is nagyon szeretett.

Mondtam neki, hogy ok, de most meg egészségesebb vagyok, és hát tény, hogy sokkal jobban érzem magam a bőrömben, és ez sugárzik rólam.

Sokan nem is a fogyást veszik észre, hanem hogy többet mosolygok, jobban vagyok.

És hát rajtam sem látszik a korom, de amikor elárulom, hogy a fiam 20 lesz idén- az egy kicsit öregít.

Sebaj, az élet szép, csak ne lenne már ilyen fenehideg, majd belém fagyott a szusz reggel.

20364. 8f3c54052d
2012. ápr. 2. 09:54

Sziasztok!

Szalmika puszi, puszi, puszi (bár tőlem nem kérted), nagyon büszke vagyok rád, hogy ennyit fogytál. Mondtam én, hogy csini vagy! ;) Most néztem a fotóid, menj máá, te így néztél ki? Tök olyan, mintha photoshoppoltak volna. Hát triplán azt mondom, hogy nagyon ügyes vagy! És bomba bombaszexi. :)))

Zaki, megértelek, én pont így voltam vele, ahogy te. Nekem úgy néz ki, segített a gyógyszercsere, azóta kezd megint beállni a mensi. De szerintem a progeszteronom még mindig gáz, ezt meg akarom nézetni a héten a TSH-val együtt. Szóval nekem az eucreas 850-essel pont ez volt a bajom, mint most neked, túl rövid volt a ciklus és ciklusrendezésre kaptam legutóbb az eucreas 1000-es verzióját.

Dith, örülök, hogy nem kell műteni téged, ez nagyon jó hír!!!!

Molygókám nyugi, lesz még mára valami, három a magyar igazság.

Welkinem, jobbulást neked!

2012. ápr. 2. 09:38

Réka, lehet nem szereted a tetúkat, de engem igeeen!!! :) Én szeretem. Ez van. Nagy ügy. :)

Mellesleg mindenki legyen olyan, amilyennek szeretné. Én 92 kilósan jöttem össze a barátommal és akkor is szépnek tartott, meg most is. :) Nem csak a vékony jó. Anyukámnak van túlsúlya, mégis csinos és olyan arca van, mint Samanthának a Dallasból, nagyon szép. A pasik mindig odavoltak érte. Molygó is waooo, Welkin feje meg kell nekem a tv tetejére. Most azért hirtelen nem sorolok fel mindenkit, jó? :) Láááv...

Jucus, és igen, hálás vagyok az égieknek, h kiderült nálam az ir. Az irigyeim meg pattogjanak. Kb 2 hete volt, h az egyik iriggyel(bige) 1 helyen szórakoztunk, több ismeretlennel. Kérdezte 1 ismeretlen lány, h hány évesek vagyunk. Ő 25, én 34, ugye. Mire a leány: fordítva mondtátok, nem? Hát ez nekem már jó kis elégtétel volt. :) XD Mondjuk oké, én vagányabban öltözök, fiatalosabb a hajam, lazább vagyok, de akkor is: ez volt az összhatás. Tadááám. :)

20362. Szalmalány (válaszként erre: 20360. - Molygó)
2012. ápr. 2. 09:25
Ilyen kezdés után csak jobb jöhet. :)
20361. Molygó
2012. ápr. 2. 09:19
Egyébként szép napot és hetet mindenkinek :)
20360. Molygó
2012. ápr. 2. 09:18

Jóreggelt, most berágtam.....

először is térdre estem a villamos elött ma reggel, most meg telefonálok vérvételre időpontért (egy rohadt tsh) és 16ára van időpont. Ez valami vicc komolyan.

20359. Szalmalány (válaszként erre: 20356. - Ivi79)
2012. ápr. 2. 09:08
Nem olyan családból származol Te... :)
20358. tigrisné
2012. ápr. 2. 09:05

Sziasztok Lányok!

szépe hetet nektek!

ha nem nagyon jövök ezen a héten az a sok meló miatt van, de mindent követek ígérem!

tigrisné

2012. ápr. 2. 09:05

Morgen, lányok! Jaaj, most olvastam vissza, annyira aranyosak vagytok, h így örültök velem, köszönöm szépen! Nagyon jól esik!

Welkin, mi ez a kínzás? 1 hétig no insanity? Szegénykém... :S Hogy vagy? Fáj a beültetett hely? Ugye nem?

Dith, köszi szépen, rollerezek, de csak rövid távon most, mert távolabb nincs dolgom, de nyomom.

Mérleget hozott az uram, eddig nekem nem volt, szal sikerült vennem. :)

Egyébként nekem is azt mondta RR, h ha heti 3* sétálok fél órát, már az jót tesz nekünk. Szóval ügyi vagy. :)

Ja, és ezentúl változatosabb (nem annyi napig fogom enni a kajákat:)) lesz a naplóm. Ember hízik. Amíg csak a mi kajánkat ette, fogyott, meg tartotta a súlyát, mióta viszont az ebédet nem itthonról viszi, azóta hízik. (Persze: pizza, hamburger menük, rántott hús krumplival...) Megelégelte. Ezentúl ő is IR diétán lesz- napközben is. :)

20356. ivi79 (válaszként erre: 20355. - Kr73)
2012. ápr. 2. 08:58
dehogy csábitok senkit, csak kérdés volt, mert az alma oylan kis jelentéktelen izé gyümi.. bár ahogy itt halad mindenki a fogyással, Szalma is szexilány lett, még akár az irigység is vezethetne:D
20355. kr73 (válaszként erre: 20351. - Ivi79)
2012. ápr. 2. 08:37
Ivi! Ne csábítsd az IR-eseket! Te kis ördög! :-D (Minden gyümi gyors, a reggeli meg csak lassú lehet.)
20354. welkin102
2012. ápr. 2. 06:25

jó reggelt IR-testvérek!

Mindenkinek nagyon szép napot kívánok! :D

20353. dith (válaszként erre: 20352. - Mosolyka1111)
2012. ápr. 1. 22:06

Igen, novemberben voltam Mr-en azon nem nőtt 1 év alatt semmit hála istennek. Az a gondom csak, hogy középen be van vérezve. Azt mondta a prof., hogy valószínűleg egy eret nyom, amiből így szivároghat a vér. De elvileg ez utána mindig felszívódik. A neurológus emiatt azt mondta,hogy nehezet nem emelhetek, ne hajolgassa, haspréseket stb... ne csinájak. Na erre most azt mondta a prof. hogy próbálgassam óvatosan, hogy mit bírok.

A TSH-val gondjaim vannak, de L-thyroxint szedek rá és így a normál tartományban van.

Januárban mondtam a dokinőmnek, hogy nem fogyok semmit, pedig az inz. értékem a 120 perces 6 hónap alatt 152-ről 77-re csökkent. Először sztem. biztos azt hitte, hogy nem tartom rendesen a diétát, de amikor meglátta az eredményem, egyből felírta az erősebb merckformint.

Sokat dolgozom, de azért majd igyekszem többet írni.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook