Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
Akkor hajrá. :)
Katalin, igaza van Hajnának. Sajna határozottnak kell lenni, és az asztalra csapni. :S
Katalin akkor is muszáj kiharcolnod, ne hagyd hogy eltérjen a tárgytól.
Jucus, ez nem gáz, nem kell enned ilyenkor.
Tita, igen, én is arra gondoltam, h lehet fogytam, de közben a baba miatt híztam, és így úgymond nem veszem észre.
Na mondjuk inkább ez legyen, mint a diéta ellenére pl. +8 kiló :)
De akkor nem baj, ha nem eszem ilyenkor, csak olyan tré érzés.
Ezer éve nem éreztem éhséget.
Igen, mensi előtt nekem is volt, de most múlt el.
És igen, nem esik le a cukrom, nincs rosszullét, csak éhség.
Lehet, hogy kevés a gyógyi?
én is uncsinak tartottam, mert haverjaim mind pesten voltak(pedig itt születtem), de mióta pm miatt befordultam és offoltam mindenkit, már tök jól elvagyok a kertet nézegetve:) előbb rászállt egy méhecske a kertészetiújságban levő virágra, szegény:D
mióta van tesco+müller, azóta kicsit jobb itt lakni, mert nem kell mindenér bemászni. bőven elég ha dolgozni kell járni, eszemben sincs még pluszban utazgatni. egyetlen fájó dolog, h bicajjal csak életveszélyes úton lehet bejutni, igy azt bent kell tartsam a pasimnál
Lányok, az mitől lehet, hogy kb.egy hete evés után 1.5-2 órával olyan éhes vagyok, mint a farkas. Korog a gyomrom. Mindent ugyanúgy csinálok, mint eddig, a Meforal is ugyanannyi, mi történhetett?
Eddig nem is voltam éhes, de ettem, mert kellett, most meg ez...
Megyünk, tuti. :) A garázsvásár döntött. :)
Ivi, milyen típusú meló?
No akkor gyertek a Wekerlére! Szerintem van olyan jó ott lakni, mint Budán.
És tőlem sincs messze:)
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztenica diéta...
- Hajhullás, szőrösödés 19 évesen? Kis túlsúly is párosul hozzá! Inzulin rezisztencia, mennyibe kerülnek a vizsgálatok?
- Inzulin rezisztencia / cukorbetegség + lisztérzékenység / gluténérzékenység
- Lehet valaki inzulin rezisztens magas koleszterinszinttel?
- Aki ért az inzulin rezisztenciához, megnézné az eredményem?
- IR azaz inzulin rezisztencia diétás, kidolgozott minta étrendje van valakinek?