Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
Most csak teljes vérkép, tsh, és HgbAc lesz.
Aztán októberben / egy évvel az előzőre/ lesz terhelés.Úgyis kábé akkor lesz a köv.kontroll.
A javulás már a HgbAc-n is látszik,ha van.
A jeti kérdés-hát nekem mindig is sok volt, küzdök velük rendesen. Váltogatom a módszereket.
Nekem van a bikinivonalon is és a combom hátulján is./mondjuk ott kevesebb-de van/
Csak azt nem értem, hogy a hajam hullik, onnan mi a francért nem tud kihullani? Csak nő...
Mosolyka, nem kell éhgyomor a hormonokhoz.
Szalma, nálam köldök fölött kb. 2 szál fekete van.
Hát nálam küldök fölötti harisnyáról beszélünk, meg könyékig érő kesztyűről, és rumcájsz is felbukkan. Bikinivonal??? Ugyan, az nem szőrösödés.
Utálom a terhelést. Egész nap szarul vagyok tőle. :S
Sziasztok!
Jucus, köszi, hát stagnál a súlya, 70,1 kg (és 71,8 meg 70,1 között ingadozik már 7 hete, már ideje, hogy lássa a Tűű.)
Mi pénteken megyünk laborba, végül a Centrumlab lesz, a Hercegprímás utcában, 08:30-ra kaptunk időpontot.
Azt szeretném kérdezni Tőletek, hogy ha TSH-t meg női hormonokat nézetünk, akkor lehet kajálni előtte, ugye, nem kell éhgyomorra menni a laborba? (Inzulin labor nem lesz.)
Tudom, hogy ez volt már téma, de mindig elfelejtem (bár a lányom is mondta már, hogy nézessek én is TSH-t:)
pedig az tökjó, nekem is kb ennyi.. lesz terhelésed is mmben? vagy most mit néznek? kiváncsi vagyok merre tartasz a gyógyulásban:)
Szalma, az a szőrösödés, ottan lent, az hogyvan? hátul a combon, vagy nagyranőtt bikivonal? eztmár múltkor kérdeztem,de egyik jeti sem járt erre h válaszolt volna.. újabban eléggé elhanyagoltam szőrtelenitést, és megrémisztett h mekkorra szőr is tud nőni oda..már annyit beszéltek róla, h beképzelem magamnak..
Hát mostanában nem volt mérés. A legutóbbi lett 0.3
és majd 2 hét múlva nézetek, hogy frisset vigyek az MM-be május 24-én.
De a 0.3-as TSH-nál is hullott, nagyon.
Tegnap este tudatosult bennem, h mához 1 hétre megyek terheltetni. :S Arra kíváncsi vagyok, h javult- e az eredményem... Csütörtök megyek RR- hoz, és rá fogok kérdezni a szőrösödésre, mikor csökken. Azt mondta fél- 1 év. Hát, lassan 1 éve bogyózok, de terjed, nem csökken, a fenébe. :S
Ivi, én nem is vagyok pm- es, és nem emlékszem semmire. :)
Hajna, most én is ennék ám mindenfélét, de nem fogok azértsetutinem! :) Inkább tornázok egyet. :)
jó neked a tshd most?
memória még nem az igazi, mert busz helyett rendszeresen vonatot mondok, a hűtő szó sosem jut eszembe, de már csak röhögök magamon, amitől pasim kiakad h ez nem vicces, hanem siralmas és csináljak már vmit ezzel:D
Sziasztok, csajszik!
Réka, mi van Veled? Minden rendben, mozogsz?
Molygó, engem nem zavar az output!Jobban vagy már?
Welkin engem is érdekel az aktuális állás-kérünk beszámolót!
Ivi, van itt memória, én mindig mondtam.Lehet, hogy tényleg a csipsz a megoldás.:)
Mosolyka, hogy vagytok? Lánykád?
Hajni, puszi.Írtad jómultkor a hajhullást.
Én már teljesen megőrülök tőle, mindenhol a hajam van, mikor hat már a Met a hullásra is???Már nagyon elegem van!
Ja Welkinem tegnap meg tegnapelött nem tornáztam mert égési sérüléseim hátráltattak, de ma már semmi sem tarthat vissza :)
Írjad már mi van a faszikkal, hogy döntsük így el melyik jó neked? ;)
Hellokabellokanyalóka.
Látom visszafogom magam az output termékeim kivesézén és már nincs is téma? Mi ez a csend? Mindenki meggyógyult? Akkor jó :)
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztenica diéta...
- Hajhullás, szőrösödés 19 évesen? Kis túlsúly is párosul hozzá! Inzulin rezisztencia, mennyibe kerülnek a vizsgálatok?
- Inzulin rezisztencia / cukorbetegség + lisztérzékenység / gluténérzékenység
- Lehet valaki inzulin rezisztens magas koleszterinszinttel?
- Aki ért az inzulin rezisztenciához, megnézné az eredményem?
- IR azaz inzulin rezisztencia diétás, kidolgozott minta étrendje van valakinek?