Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
Bezony. Hogy mik meg nem fordulnak az ember fejében korán reggel.:)Meg délben, meg este...
Na jó lesz, ha a gyerek a hétvégét az édesapjánál tölti.
Csillag én le sem mertem írni, de én is néztem...
Na asszem ennyit a fantáziánkról...
Sziasztok lányok.!
Nem nagyon van időm írni...A pasi hülye, és B is...:D semmi változás...valójában csak bajlódok velük, az A nem tudja eldönteni mit akar, a B meg megy ki külföldre dolgozni, úgyhogy no comment...:D
Láttam volt szó a szőrtelenítésről...én elmentem villanófényes IPL-es szőrtelenítésre, és meg kell mondjam nagyon elégedett vagyok vele, az első alkalom után eltünt a hónaljkámról a szőr nagy része, és az intim területekről is...már 2 szer volt és nagyon jó szerintem,:D
Én is sztk-s vagyok:)
Ennek ellenére én is a Mensmentisbe járok.
Mentem néhány kőrt a saját rendelőmben, aztán ott kötöttem ki, mert ott foglalkoznak velem, és normálisan kezelni is tudnak.
Igen, igazad lehet.. sőt.. csak ilyenkor, saját tapasztalatként tényleg nem értem, hogy miért ez a szivatás..és hogy miért tart hónapokig, míg az ember eljut ahhoz az orvoshoz, akinél már jó kezekben van. (és ez már sokszor magán)
Nekem még így is szerencsém van, hogy sztk-s nődokim, és fogdokim van, akikkel nagyon meg vagyok elégedve, tényleg maximálisan jól végzik, és lelkiismeretesen a munkájukat. De kevés ilyet ismerek.
Erről, hogy inkább maradjon a járulék nálunk, csak annyit:nagyon sokan eltapsolnák, és aztán vernék az asztalt ingyenes ellátásért.
Egyébként az én véleményem is az, hogy jobb lenne, csak sokan vannak, akikben annyi öngondoskodásra való hajlam sincs, mint egy muslincában.
Amikor a vizitdíj volt, átlag félóránként üvöltöttek velünk a betegek, hogy mit képzelünk.
Ha ezt bevezetnék, elmennék máshová dolgozni.
jesszusom, ez melyik kerület, ahol 3hét múlva van vv időpont?
asszem nekem is szerencsém van jános kh-val ebből a szempontból. múltkor záróra után is kiadták leletem kis morgás kiséretében
A D vitamin a Centrumlabnál 2920 Ft, és ővelük dolgoztat az MM is, úgy tudom, szóval ott is ennyi lehet.
Amúgy ez a három hetes várakozás a sztk-s vérvételre kiakaszt rendesen. Arra hajaz, hogy a magán felé akarnak terelgetni bennünket. Nem is lenne baj, csak akkor ne vonjanak egbizt járulékot a bérből, és akkor mindenki menjen maszekba (hiszen így is ezt tesszük).
Régen csak nőgyógyászhoz meg fogdokihoz jártam maszekba, de most már bármi kell (szemorvos, ortopéddoki), egyből a magánt nézem, mert pl. ortopédiára fél év bejutni sztk-a.
Én azt mondom, ilyen várakozási időknél már felmerülhet, hogy a pénzemért nem kapok lóf...-szt sem, tehát milyen alapon vonnak? (Na, de nem morgok, csak úgy kikívánkozott belőlem.)
Igen, három hét múlva... kész röhej! Most nézegetem neten, hogy lehet-e más kerületbe menni, egyet találtam, ami közel van a melóhelyhez, megpróbálom, hátha ott előbb adnak. De ez is jó, ahová nődokihoz járok, itt nincs is előjegyzés, megyek másnap, megcsinálják és kész.
Endódoki? Óh... a soteee-ra nem akarok visszamenni, máshova meg hónapok, mire kapok időpontot. Lehet azt megcsináltatom MM-ben..persze az a legdrágább, de ne ezen múljon már a siker..csak bosszantó, hogy az ember fizeti a tb-t, és ezt kapja...
Vérvételre három hét múlva????:(((
Basszus, akkor Érden még egy szavam se legyen, nálunk nem kell időpont a laborba.
A fogyáshoz és a menzeszhez gratulálok, azért jó dolgok is vannak.
A D vitamin vizsgálatot endódoki írhatja fel, én úgy tudom.
Sziasztok!
Kész tortúra ez az egészségügy... ezért nem voltam tegnap se, ma se a fórumon, így visszaolvasni se nagyon tudtalak benneteket. Holnap meg próbálom bepótolni!
Ma voltam körzetinél kiíratni a vérképes beutalót, és az ATPO-t, kortizolt, serum D vitamin szintet nem tudja kiírni. Akkor szerintetek kihez lehet fordulni?? Csak MM?
De nem is ez háborított fel, hanem hogy 3 hét múlvára kaptam időpontot vérvételre!!!! Röhejes! Szét tudnék robbanni! És persze 8-án kellene visszamennem kontrollra N.K.-hoz. Most tetethetem át az időpontot. ÉS ugye akkor még ott a három adat, amit nem tudok még, hogy hogy fogom tudni produkálni. Borzasztó!
Elnézést, hogy így kiakadok, de tényleg hihetetlen számomra, hogy az ember meg akarna gyógyulni, minél gyorsabban, és hónapokat kell várni az orvosokra, de már egy egyszerű vérvételre is?
És ha jól tudom, egy bizonyos kerületi beutalóval nem lehet menni egy másik kerületibe.
Azért még annyi jó hír, hogy nem tudom mitől, de megjött ma magától!! Hónapok óta nem volt ilyen..nem hiszem, hogy 1 hét diéta ilyen hatással lenne rám :) Amúgy meg 2 kg mínusznál tartok :D:D:D
No, szép estét! :)
A lányom is előtte napi szinten evett joghurtot, az emésztése is jobb volt akkor.
Én úgy vagyok, hogy ha nem lehet, akkor betartatom vele (bár nagyon sajnálom, mert szereti nagyon, és valahol csak úgy vagyunk kódolva, hogy a joghurt egészséges.) Közben pedig azt olvastam, hogy nem jó IR-esnek, szóval két hétben egyszer kap uzsira.
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztenica diéta...
- Hajhullás, szőrösödés 19 évesen? Kis túlsúly is párosul hozzá! Inzulin rezisztencia, mennyibe kerülnek a vizsgálatok?
- Inzulin rezisztencia / cukorbetegség + lisztérzékenység / gluténérzékenység
- Lehet valaki inzulin rezisztens magas koleszterinszinttel?
- Aki ért az inzulin rezisztenciához, megnézné az eredményem?
- IR azaz inzulin rezisztencia diétás, kidolgozott minta étrendje van valakinek?