Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
asszem 1szelet ment rá 1kötegre, de van alatta sonka is.sütni csak épp annyit kell rajta, h szalonna megsüljön, ill sajt megolvadjon, és szép pirult legyen. titka h ezeket legnagyobb lángra teszem, csak így lesz grill filingje:)
megyek meglesem Tita mit vitázik.
Jajj, de jó, köszi.))
Akkor megnyugodtam. Már csak azt szeretném megtudni, hogy ebből merhetek palacsintát sütni?
Na biobolt, az a környéken nincs, úgyhogy asszem beérem ezzel.
Mosolyka, köszi, megnézem. Kíváncsi leszek a mérlegelésre, drukkolok nagyon!!
Szalmi, szerintem csak a sárgarépára igaz ez.
Rosszcsontka, jó amit vettél. Durumot meg csak biboltban láttam eddig, ne is keresd.
Sziasztok!!!
Azt szeretném kérdezni: ma vettem a Sparban teljes kiörlésű búzalisztet.
Jó ez nekünk??
Graham-et kaptam, de durumot égen-földön nem találok...((((
Sziasztok!
Hajna, a máriatövismag olajat gyógynövényboltban keresd, viszonylag kicsi, barna üvegcsében van, és a kék címkés a legjobb. Reggel, kaja előtt egy mokkáskanállal kell bevenni, nem kell hozzá folyadék, végülis a szájnyálkahártyáról felszívódik. Férjem szedte, neki használt. Nem folyamatosan, de egy kúrát érdemes megcsinálni, szerintem.
Ivi,én is a zöldspárgával kacérkodom. Főzés után, ahogy írtad, hogy sajtba, baconbe tekerve finom, ezt úgy érted, hogy utána még sütőben sütni kell ezekkel, ugye?
Nálunk holnap jön el az igazság pillanata, mérés lesz,három hete nem mérte magát a lányom (mert ugye lábfájás, oldalfájás, így nem volt torna meg szobabringa, most egy hete kezdte megint. Mondjuk a diétát tartotta, néha húsvétkor bűnözött egy kicsit, hát kíváncsi leszek.)
:)
fehéret én egyszer vettem, de azt hámozni kell vagy mi. végül fagyasztóban kötött ki levesnek..
itt találsz instrukciókat:
én vékonyabb zöldet szoktam, letörögetem a végeit, majd sós forró vizbe állitva forrástól számitva 5percig főzöm, és hidegvizzzel leöblitem. legtutibb sajtba+baconbe tekerve
Találtam 300forintos néni, köszi! :-)
Vettem 500-as fehér spárgát is, már csak meg kell tanulnom, hogy kell megfőzni?/párolni? És hogy milyen szószt kéne hozzá csinálni, s azt hogy. Vmi sült husi mellé gondoltam el.
Na akkor hétvégén ki it főz.
Nálunk karaj lesz egyben megsütve és krumplifőzelék (nemnekem). Majd sajtos csirke lesz vasárnap (csirkemell szeletel kicsit sóz borsoz) és mintha paníroznád, durumliszt tojás és a csavar, reszeltsajtba megforgat. Majd tepsibe lerak. A szeletek félig takarják egymást és közé 1-1 szelet bacon szalonna megy. Így megsüt.
Molygó, bőven elég, ha a szexi új szemüveged van rajtad. :) (Hordhatnék én is olyat?)
Légyszi szóljatok, ha láttok haas porélesztőt (gluténmentest), nekem elfogyott már. Ez olcsó is, és 1 kg liszthez van 1 csomag. Elég, ha a bolthálózat nevét leírjátok nekem. Előre is köszi! :)(Ósanban vettem, de arra nem járok mostanság. )
Az fasza hogy meleg lesz de hogy én mit fogok felvenni????
Mentek a linkek Ivi priviben.
hát ha oda van csavarozva a plafonra, akkor elbír. különben a bkv kapaszkodók már rég eltörtek volna, ami terhelést azoknak ki kell bírni:D
nem dobna vki nekem egy trappolós linket ahonnan le lehet tölteni?mostmár kiváncsi vagyok nagyon..
én tegnap gumiköteleztem éjjel 11kor filmnézés közben, nehogy lecsoffadjon a vállam. hogy fogok úgy kinézni pántnélküli felsőkben.. tecsósom van, amire 3féle erősségűt lehet felcsatolni, de ha ráteszem mind, akkor durvább.
emlitettem barinőmnek, h kéne tartsanak aviva+arwen tornát is, majd kiokoskodják, h megéri-e..
ma nyárvan kint, jövö7en 26fok is lehet jupiii!
Sziasztok!
Csak zugolvasok, de a májvédő kúra engem is érdekelne, ill. hogy létezik-e hasnyálmirigyre valamilyen diéta.
Hajna, nem tudom, én nem kívánok semmi kaját. A tegnapi ál- lebbencs mellé ma sütök valami sütifélét a t.k. rétestésztából, kakaós- fahéjas csigát, vagy almás- fahéjas táskát, még nem döntöttem el.
Quiche lorainne is tervben van(brokkolis is lehet vagy csak sonkás- hagymás), valami jó kis zöldségleves is belefér.
Emberem megint emlegeti a bolognait, mert függő, lehet az lesz. :)
Hajnám köszi a kérdésed, apósom jól van.Gyorsan felépült a műtét után, konrollra kell csak mennie. A cukra is jó, most csak arra kéne vigyázni, hogy ne hízzon vissza, ill.ne térjen vissza a régi étrendhez.
De nem egyszerű eset.
A férjem viszont elkezdett nekünk való kenyeret enni, sokkal több zöldköretet. Mert genetikusan benne van a diabetes, és most kéne elkapni.
Már csak a mozgást kéne beiktatni neki, és minden tök jó lenne.
Képzeljétek, rúdtánc edzésre hívtak.
Hát van olyan rúd, ami engem meg tud tartani???
Titám, én a mensit mindig aznaptól számolom, amikor megjött. Legyen ez 5 óra vagy este 9.
Esbee, a reggeli közvetlenül indulás előtt is jó. Sőt, ahogy olvasom az időpontjaidat, akkor lenne a legjobb neked. Nyugodtan kérdezz, segítünk. Én kérdeztem a májvédő kúrát, előkeresed nekem? Nagy ritkán eszem én is lángost, a Lehel piacon lehet olyat kapni, hogy tejföl, sajt és rengeteg zöldség van rajta. Kb. 2-3 havonta, ha nem hozok kaját, akkor azt tolom. Sőt, ahogy gondolkodom, ritkábban. Epret lehet enni, csak mérendő. 7 g ch van 10 dkg-ban, tehát nem vészes.
Mosolykám, hol nézzem ezt a máriatövismag olajat? Biobolt? Ezt még bevállalom.
Csillag, melyik naplódban vannak a kaják, eszem-iszom? Mert akkor bejelentkezek hozzád.
Réka, ez tök jó, ügyes vagy! Hétvégén már én is megnézem a trappolást, annyira dicséritek. Negyed óra meg tényleg bele kell férjen mindennap.
Molygókám, fejben nyomom ám az avivát, aztán annyi :) Nem értem, miért nem fogysz gyorsabban, pedig a TSH-d is oké már.
Jucus, persze jól vagyok, nem volt rossz kedvem egyáltalán. Annyiszor akartam már kérdezni, apóskád hogy van?
Moncsi, tök jó, hogy így beállt a cukrod, ügyes vagy. :)
Kinél mik a tervek? Főzésügyileg is, meg egyébként is? Dolgoztok szombaton?
Én szabin leszek. Töltöttkáposztát akarok csinálni (múlthéten mindent vettünk, csak káposztát nem ehh...), Moncsi, majd szólok, mikor nyisd az ablakot. :) Meg lehet, milánóit, az is rég volt már vagy vadast. Vagy magamnak spenótot esetleg. Rég volt már.
Vasárnapra meg horgászatot tervezünk. Legalább sütkérezek kicsit és gyűjtöm a d-vitamint.
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztenica diéta...
- Hajhullás, szőrösödés 19 évesen? Kis túlsúly is párosul hozzá! Inzulin rezisztencia, mennyibe kerülnek a vizsgálatok?
- Inzulin rezisztencia / cukorbetegség + lisztérzékenység / gluténérzékenység
- Lehet valaki inzulin rezisztens magas koleszterinszinttel?
- Aki ért az inzulin rezisztenciához, megnézné az eredményem?
- IR azaz inzulin rezisztencia diétás, kidolgozott minta étrendje van valakinek?