Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
Nahát! Mi ez a pangás itt?
Rajtam kívül mindenki sziesztázik?
Mosolykám, az a helyzet, hogy a búzadarát kiöntöttem egy dobozba, és csak a címkét ragasztottam át.
Úgyhogy csak azt tudom, hogy teljeskiőrlésű tönköly búzadara.
Hajna, köszönöm szépen, majd akkor megnézem a honlapjukon (akkor elkerülte a figyelmemet).
Welkin! Pasi:((( (De akkor is, franc a pofáját!)
Viszont: találsz Te százszor jobbat is!
Hát képzeld nem jelentkezett...2 napja már, szóval lemondtam róla...ennyi.:( :( :(
és a meforaltól mostmár non-stop fosok...ez se túl jó....
Csicsókát ugyanúgy készítheted, mint a krumplit. (Én nagyon szeretem, de nem bírom enni, rohadtul megf.sat engem - remélem, téged nem!)
Hetente 2(-3) egész tojást ehetsz, azon felül csak fehérjét - és ebbe elvileg bele kell számolni a sütikbe használt tojást is (hivatalosan persze).
Sziasztok! Hajna a májméregtelenítésre én a máriatövisolajat így használtam: reggel és este kaja előtt 1 tk olajat lenyelni. 50 ml-s üveggel vettem, és azt kell mind elfogyasztani. Évente egyszer ajánlatos megcsinálni ezt.
Meg én most a fehér mustármag méregtelenítést csinálom, az nem kifejezetten a májra van, de jól tisztítja a szervezetet. Ott reggel és este egy tk magot kell lenyelni szétrágás nélkül, és rá 3 dl víz. Hat hétig kell csinálni.
Csicsókára van valami receptetek? Tojásrántottát hány tojásból lehet csinálni? Zöldséggel az ehető reggel, meg vacsira, nem?
Fejfájásra gyógyszer nem befolyásolja a diétát?
Asszem most ennyi jutott eszembe :)
Köszi Mosolyka) Én is néztem már, de ilyen helyről tényleg vagy több mindent, vagy nagyobb mennyiséget érdemes venni.
De ha rövid időn belül nem találok én is rendelek innen.
Mosolyka igen mindkettő.Először azt vettem le a polcról, ami tönkölyé és az eladó szólt, hogy a másik oldalon vannak a tk tönkölyök.
Otthon van, ha érdekel este megnézem pontosan melyik cég.
Sziasztok!
Szalma, ezzel a főzés utáni sütéssel (zöldség) én nem vagyok tisztában, mármint IR szempontból...
Hajna, köszi a drukkolást a mérlegeléshez, feltétlenül megírom majd, hogy áll a dolog.
Rosszcsontka, Nórika, durum lisztet én az Éden bioboltban rendeltem, van csomagküldő szolgálatuk is, rendeltem 10 kilót, így le van a gond egy darabig. Olcsóbb volt, mint itt a városban a bioboltban.
Jucus, a teljeskiőrlésű tönkölybúza dara érdekelne. Mármint én messze lakom onnan, de az érdekelne, hogy valóban tk. is és tönköly is? Mert én a DM-ben vettem, de szerintem az csak tönköly, de nem tk, ez zavar egy kicsit, ezért érdekelne, hogy a Tied milyen.
Ivi, megnéztem a spárgádat, és beindultak a gyomornedveim. Baromi jól néz ki!!! A serpenyős ötlet tetszik, így nem kell beizzítani a sütőt. Ki kell próbálnom.
Ma nálunk rakott karfiol volt. A lányom a karfiolt következetesen kipiszkálta, és áttette a tányéromra. Mondtam neki, hogy többek között lassítaná a rizs felszívódását (még ha basmati is), valamint a rost sem ártana az emésztésének. (Én bele tudnék fulladni a karfiolba, úgy imádom.)
Welkin, hogy vagy, remélem, jelentkezett a férfiú.
Jó pihenést Molygó!
És egyúttal együttérzést kérek,holnap én délutános vagyok!
Sziasztok :)
Kivivel hogy állunk lányok? Ehetjük? Azt tudom, h 11g CH van 100g-ban.
Hát beleolvastam és mivel nekem/ künk nem jó a stressz, abba is hagyom.
Mindenki úgy cseszi el az életét, ahogy akarja.
Lányok, ha valaki relatíve közel van a 18.kerülethez, tudok durumliszt-lelőhelyet. Illetve most vettem tk.tönköly búzadarát.
Abból ugyanúgy mehet, mondjuk a túrógombóc?
Megyek, olvasom én is :)
Rosszcsontka, palacsintát vagy csak durumból vagy durum és fehér liszt keverékéből ajánlom. Utóbbinak semmi mellékíze és nem is ragad le.
Ivi, úúúúúú én is.
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztenica diéta...
- Hajhullás, szőrösödés 19 évesen? Kis túlsúly is párosul hozzá! Inzulin rezisztencia, mennyibe kerülnek a vizsgálatok?
- Inzulin rezisztencia / cukorbetegség + lisztérzékenység / gluténérzékenység
- Lehet valaki inzulin rezisztens magas koleszterinszinttel?
- Aki ért az inzulin rezisztenciához, megnézné az eredményem?
- IR azaz inzulin rezisztencia diétás, kidolgozott minta étrendje van valakinek?